mischicka Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Kdo nebyl na vojně není chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Editováno: 22. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Kdo nebyl na vojně není chlap Tak to bych tak uplne netvrdil...myslim, ze ta prfesionalni armada ma svuj vyznam...jdou tam lidi, co se tomu opravdu chteji venovat...a ne "nasilim" odvedeni kluci, kteri se tam nauci jen kourit a pit...treba muj tata (a zadny narazky na to, ze ja taky kourim a to jsem na vojne nebyl ). Ale jinak nic proti ceske armade, ale myslim, ze to je nejvetsi cerna dira na penize v CR...cimz samozrejme nechci zapominat na jeji kvality... P.S. toto je nazor uplneho armadniho laika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ale jinak nic proti ceske armade, ale myslim, ze to je nejvetsi cerna dira na penize v CR... Jsou větší než armáda, té se furt jen bere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 nehadejte se nebo vam dam oboum do drzky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) nehadejte se nebo vam dam oboum do drzky :D Nebo my Tobě Příště na besídku boxerské rukavice Editováno: 24. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kolik ti je 27 nas taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) kolik ti je 27 nas taky Že Ty bydlíš na Staloši ? Editováno: 24. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) kolik ti je 27 nas taky Ještě zapomněls dodat, že máte hole (v) ruce Editováno: 24. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 na stalosi ne tam bydli samy cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda opaleny ja nejsem rasista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) na stalosi ne tam bydli samy cerny no prave proto....ze mas jejich moresy :-) viz: "Tobe je 27, nas taky! " :-) Editováno: 26. Duben 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 na stalosi ne tam bydli samy cerny no prave proto....ze mas jejich moresy :-) viz: "Tobe je 27, nas tak! " :-) Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Tož vitaj zelený mužíku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Tož vitaj zelený mužíku!!! Nazdááár Editováno: 24. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Tož vitaj zelený mužíku!!! Nazdááár No jak tak koukám na to foto tak jsi byl snad na dovolené!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Tož vitaj zelený mužíku!!! Nazdááár No jak tak koukám na to foto tak jsi byl snad na dovolené!!! a prej ze vojna neni kojna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Tož vitaj zelený mužíku!!! Nazdááár No jak tak koukám na to foto tak jsi byl snad na dovolené!!! a prej ze vojna neni kojna :-) Přesně tak jsem to myslel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Přesně tak jsem to myslel!!! No neber to - skoro každej den pivo, mávaly na nás místní holky... ...akorát to pivo bylo nealko Radeg a celkem 6 za 10 dní a to ještě jedno dostal můj řidič a ty holky byly místní cigošky, co víc si přát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ale jinak asi takhle: Během prohlídky vojenského prostoru jde ministr obrany po mostě střeženém jedním vojákem. Předpokládá, že ten se postaví do pozoru a zasalutuje. Ale voják nic. "Vojáku proč jste mě nepozdravil? Nevíš, že jsem ministr obrany?" "Vím pane ministře, ale podle článku 236 Základního pořádku je zakázáno vzdávat poctu na mostě," odpovídá rázně voják. Ministr samozřejmě nezná dopodrobna Základní pořádek, a tak jen mávne rukou a odejde. Na ministerstvu mu to však nedá, najde si článek 236 a čte: "Voják musí být vždy smělý a vynalézavý." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Přesně tak jsem to myslel!!! No neber to - skoro každej den pivo, mávaly na nás místní holky... ...akorát to pivo bylo nealko Radeg a celkem 6 za 10 dní a to ještě jedno dostal můj řidič a ty holky byly místní cigošky, co víc si přát... Ty foleee....raj na zemi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 hosi vy ste ftipny ja nemam jejich moresi to jednou zkouseli na me a od ty doby si to pamatuju To:kokyn ten plast ma novej za 1000kc fung novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 hosi vy ste ftipny ja nemam jejich moresi to jednou zkouseli na me a od ty doby si to pamatuju To:kokyn ten plast ma novej za 1000kc fung novy Od té doby si to Ty pamatuješ nebo oni pamatují ? To je rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 hosi vy ste ftipny ja nemam jejich moresi to jednou zkouseli na me a od ty doby si to pamatuju To:kokyn ten plast ma novej za 1000kc fung novy Jo tak to je slušná cena Marťas!! Dík za info!! Co jinak pořídil jsi něco novýho!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jo tak to je slušná cena Marťas!! Dík za info!! Co jinak pořídil jsi něco novýho!!?? faceliftovy svetla taky nove 800kc 1ks a chtel jsem loketku ale tu prodal den predemnou to nasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky