Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jojo, colorpakety sou za 6k. Co se barevnosti týče, k dispozici jsou všechny barvy včetně flotilových i pro běžné zákazníky. Údajně nejenom na FII a R.

Upraveno od bojler

• Autor

JJ presne tak. Puvodne sem se taky bal, ze budu muset nejak kombinovat. Ale pri konfiguraci sem proste rekl, ze chci stejnou barvu a bylo. Jak sme zjisitl ( a jak pise bojler) tak DUO barva je za priplatek 6k. :kuk:

Je to tohle. post-5601-1261726379_thumb.jpg

Co sem se dival, tak se Slovensko ma casto stejny urovne vybavy, ale obcas nektery divny rozdily. Treba takova FII Sportline jenom s 1.6 a 1.9, poloautomat klimatizace 867€, Climatronic 1384€, chybi dalsich par veci..

ja mam chvala bohu to uzemnenie motoru tiez :palec2: ale aj tak ma auto kope kua , preco to neviem

• Autor

Me auto kope, kdyz nosim jedne svetr. asi se nejak nabiji se sedackama a pak jak lezu ven a sahnu na dvere, tka dostanu ranu. ;)

ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde :):smich: ...

• 1 měsíc později...
:aggressive:

Upraveno od Sakal77

ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde :):smich: ...

Jo a u OI to schytávám (kopanec) vždy, když mám na sobě jeden konkrétní svetr. ;)

• Autor

pouzij avivaz. Resp manzelka, nebo maminka. ;)

pouzij avivaz. Resp manzelka, nebo maminka. ;)

Manželka užívá, ale já jsem asi trošku jako úhoř. Furt nabitej :)

PS: Promiňte, že jsem tak smělý, ale co se vlastně stalo, že už auta nemají takový ten "vyníjecí" drátek, co vedl od kastle na zem - uzemnění? Tohle by mi možná pomohlo :smich:

dělají to hlavně umělá vlákna... Různé fleece materiály a šustáky...

Aviváž je dobrý nápad pokud zrovna nemáš zimní bundu, která se aviváži nesmí prát aby nestratila svoji nepromáčivost...

• 2 měsíce později...

No ty kola jsou krapet šileny :smich:

• 4 týdny později...

To je teda pěkná divočina..... :specool:

• 4 týdny později...

Proti kopancům od kastle stačí při vystupování nejdřív pevně sevřít v prstech kovovou část jakéhokoliv klíčku - s výhodou toho od zapalování - a jeho špičkou se dotknout kovové části dveří. Statický náboj se svede a to "štípnutí" schytá klíček. Potom už stačí náboj vznikající třením oděvů o potah sedačky průběžně odvádět rukou dotýkající se kovové části kastle - tedy rámu dveří nebo sloupku. Pokud náboj nedostane šanci nahromadit se na povrchu těla, nevznikne ani žádné napětí, které by mohlo způsobovat "kopance"...

A když už jsme v té sekci s obrázky, tak jeden z mobilu, vlastně letos poprvé, co proběhlo mytí & leštění a hned potom to nezmoklo...

Od dubna si ho užívám na 15" Alu kolech, zima jsou 14" plechy...  A ten zelenej zadek vlevo za autem je můj "ex"- Forman jménem Ferda, momentálně v užívání rodičů...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

• 4 týdny později...

Tak já přidám taky obrázek, aby se tu furt nekecalo. Taky foceno mobilem.

post-43683-1279867917,9566_thumb.jpg

Upraveno od Sakal77

• 3 týdny později...

Ahoj

Tak to je muj nový Rumík. Foceno mobilem. 1,2 TSI 63KW. Style , paket style plus

post-51975-084014600 1281458278_thumb.jp

Upraveno od Rumík

• 2 měsíce později...

Klucí a co změna nějakých detailůůů???

Taky se podělím...

post-769-076258900 1288690984_thumb.jpg

post-769-082739600 1288691002_thumb.jpg

Konečně pořádnej krasavec opravdu klobouk dolůůůůů. :palec2: :palec2: :palec2:

ty krásko Lewis to je bomba. pekně leží a kola sluší. zatím nej Room so jsem měl možnost vidět

No konečně si ho sem dal:-) krása jen možná změnit nebo úplně sundat anténu:-)

Anténa nevadí ,fakt pěknej kousek. :palec2:

Anténku tam mám jen malou, mám tu vpředu. U rooma vzadu je jen pokud má panorama střechu... Ploutev by vpředu vypadala hnusně. Nové polo má zase jinek konektor... Toto je nejlacinější řešení, původní prut byl dvakrát delší.

@lewis krasnej rommster. fakt povedenej, hlavne scout na zemy...bomba

To byl úmysl mít scouta... Dokonce jsem chtěl i tuto barvu. Jenže prostě pastelové a výraznější barvy jsou lepší... Teď toho možná lituju, ale není na výběr... Bílej roomster se mi líbí jen normální, protože scout s těma plastovejma nárazníkama vypadá jak užitkáč...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.