bojler Vloženo 24. Prosinec 2009 Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) Jojo, colorpakety sou za 6k. Co se barevnosti týče, k dispozici jsou všechny barvy včetně flotilových i pro běžné zákazníky. Údajně nejenom na FII a R. Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: bojler Citovat
Blacky Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Vloženo 25. Prosinec 2009 JJ presne tak. Puvodne sem se taky bal, ze budu muset nejak kombinovat. Ale pri konfiguraci sem proste rekl, ze chci stejnou barvu a bylo. Jak sme zjisitl ( a jak pise bojler) tak DUO barva je za priplatek 6k. Je to tohle. Citovat
bojler Vloženo 25. Prosinec 2009 Vloženo 25. Prosinec 2009 Co sem se dival, tak se Slovensko ma casto stejny urovne vybavy, ale obcas nektery divny rozdily. Treba takova FII Sportline jenom s 1.6 a 1.9, poloautomat klimatizace 867€, Climatronic 1384€, chybi dalsich par veci.. Citovat
muchapuk Vloženo 25. Prosinec 2009 Vloženo 25. Prosinec 2009 ja mam chvala bohu to uzemnenie motoru tiez ale aj tak ma auto kope kua , preco to neviem Citovat
Blacky Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Vloženo 25. Prosinec 2009 Me auto kope, kdyz nosim jedne svetr. asi se nejak nabiji se sedackama a pak jak lezu ven a sahnu na dvere, tka dostanu ranu. Citovat
muchapuk Vloženo 25. Prosinec 2009 Vloženo 25. Prosinec 2009 ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde ... Citovat
Sakal77 Vloženo 10. Únor 2010 Vloženo 10. Únor 2010 (editace) Editováno: 13. Únor 2010, autor: Sakal77 Citovat
Sakal77 Vloženo 10. Únor 2010 Vloženo 10. Únor 2010 ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde ... Jo a u OI to schytávám (kopanec) vždy, když mám na sobě jeden konkrétní svetr. Citovat
Blacky Vloženo 16. Únor 2010 Autor Vloženo 16. Únor 2010 pouzij avivaz. Resp manzelka, nebo maminka. Citovat
Sakal77 Vloženo 20. Únor 2010 Vloženo 20. Únor 2010 pouzij avivaz. Resp manzelka, nebo maminka. Manželka užívá, ale já jsem asi trošku jako úhoř. Furt nabitej PS: Promiňte, že jsem tak smělý, ale co se vlastně stalo, že už auta nemají takový ten "vyníjecí" drátek, co vedl od kastle na zem - uzemnění? Tohle by mi možná pomohlo Citovat
Lewis Vloženo 26. Únor 2010 Vloženo 26. Únor 2010 dělají to hlavně umělá vlákna... Různé fleece materiály a šustáky... Aviváž je dobrý nápad pokud zrovna nemáš zimní bundu, která se aviváži nesmí prát aby nestratila svoji nepromáčivost... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Červen 2010 Vloženo 30. Červen 2010 (editace) Proti kopancům od kastle stačí při vystupování nejdřív pevně sevřít v prstech kovovou část jakéhokoliv klíčku - s výhodou toho od zapalování - a jeho špičkou se dotknout kovové části dveří. Statický náboj se svede a to "štípnutí" schytá klíček. Potom už stačí náboj vznikající třením oděvů o potah sedačky průběžně odvádět rukou dotýkající se kovové části kastle - tedy rámu dveří nebo sloupku. Pokud náboj nedostane šanci nahromadit se na povrchu těla, nevznikne ani žádné napětí, které by mohlo způsobovat "kopance"... A když už jsme v té sekci s obrázky, tak jeden z mobilu, vlastně letos poprvé, co proběhlo mytí & leštění a hned potom to nezmoklo... Od dubna si ho užívám na 15" Alu kolech, zima jsou 14" plechy... A ten zelenej zadek vlevo za autem je můj "ex"- Forman jménem Ferda, momentálně v užívání rodičů... Editováno: 30. Červen 2010, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat
Sakal77 Vloženo 23. Červenec 2010 Vloženo 23. Červenec 2010 (editace) Tak já přidám taky obrázek, aby se tu furt nekecalo. Taky foceno mobilem. Editováno: 23. Červenec 2010, autor: Sakal77 Citovat
Rumík Vloženo 10. Srpen 2010 Vloženo 10. Srpen 2010 (editace) Ahoj Tak to je muj nový Rumík. Foceno mobilem. 1,2 TSI 63KW. Style , paket style plus Editováno: 10. Srpen 2010, autor: Rumík Citovat
Roomwagen Vloženo 1. Listopad 2010 Vloženo 1. Listopad 2010 Klucí a co změna nějakých detailůůů??? Citovat
Roomwagen Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 Konečně pořádnej krasavec opravdu klobouk dolůůůůů. :palec2: Citovat
Standis Vloženo 3. Listopad 2010 Vloženo 3. Listopad 2010 ty krásko Lewis to je bomba. pekně leží a kola sluší. zatím nej Room so jsem měl možnost vidět Citovat
piskot Vloženo 4. Listopad 2010 Vloženo 4. Listopad 2010 No konečně si ho sem dal:-) krása jen možná změnit nebo úplně sundat anténu:-) Citovat
Lewis Vloženo 4. Listopad 2010 Vloženo 4. Listopad 2010 Anténku tam mám jen malou, mám tu vpředu. U rooma vzadu je jen pokud má panorama střechu... Ploutev by vpředu vypadala hnusně. Nové polo má zase jinek konektor... Toto je nejlacinější řešení, původní prut byl dvakrát delší. Citovat
Schlumpf Vloženo 7. Listopad 2010 Vloženo 7. Listopad 2010 @lewis krasnej rommster. fakt povedenej, hlavne scout na zemy...bomba Citovat
Lewis Vloženo 8. Listopad 2010 Vloženo 8. Listopad 2010 To byl úmysl mít scouta... Dokonce jsem chtěl i tuto barvu. Jenže prostě pastelové a výraznější barvy jsou lepší... Teď toho možná lituju, ale není na výběr... Bílej roomster se mi líbí jen normální, protože scout s těma plastovejma nárazníkama vypadá jak užitkáč... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.