Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jojo, colorpakety sou za 6k. Co se barevnosti týče, k dispozici jsou všechny barvy včetně flotilových i pro běžné zákazníky. Údajně nejenom na FII a R.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

JJ presne tak. Puvodne sem se taky bal, ze budu muset nejak kombinovat. Ale pri konfiguraci sem proste rekl, ze chci stejnou barvu a bylo. Jak sme zjisitl ( a jak pise bojler) tak DUO barva je za priplatek 6k. :kuk:

Je to tohle. post-5601-1261726379_thumb.jpg

Vloženo

Co sem se dival, tak se Slovensko ma casto stejny urovne vybavy, ale obcas nektery divny rozdily. Treba takova FII Sportline jenom s 1.6 a 1.9, poloautomat klimatizace 867€, Climatronic 1384€, chybi dalsich par veci..

Vloženo

ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde :):smich: ...

• o 1 měsíc později...
Vloženo
ja tiez chytim na dverach , ale aj spolujazdec , a dalej ja som mal aj vyslahanu bateriu , takze neviem , mozno uzemnenie je na figu ,, ... ak my klikne zase bateria tak chyba je niekde inde :):smich: ...

Jo a u OI to schytávám (kopanec) vždy, když mám na sobě jeden konkrétní svetr. ;)

Vloženo
pouzij avivaz. Resp manzelka, nebo maminka. ;)

Manželka užívá, ale já jsem asi trošku jako úhoř. Furt nabitej :)

PS: Promiňte, že jsem tak smělý, ale co se vlastně stalo, že už auta nemají takový ten "vyníjecí" drátek, co vedl od kastle na zem - uzemnění? Tohle by mi možná pomohlo :smich:

Vloženo

dělají to hlavně umělá vlákna... Různé fleece materiály a šustáky...

Aviváž je dobrý nápad pokud zrovna nemáš zimní bundu, která se aviváži nesmí prát aby nestratila svoji nepromáčivost...

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Proti kopancům od kastle stačí při vystupování nejdřív pevně sevřít v prstech kovovou část jakéhokoliv klíčku - s výhodou toho od zapalování - a jeho špičkou se dotknout kovové části dveří. Statický náboj se svede a to "štípnutí" schytá klíček. Potom už stačí náboj vznikající třením oděvů o potah sedačky průběžně odvádět rukou dotýkající se kovové části kastle - tedy rámu dveří nebo sloupku. Pokud náboj nedostane šanci nahromadit se na povrchu těla, nevznikne ani žádné napětí, které by mohlo způsobovat "kopance"...

A když už jsme v té sekci s obrázky, tak jeden z mobilu, vlastně letos poprvé, co proběhlo mytí & leštění a hned potom to nezmoklo...

Od dubna si ho užívám na 15" Alu kolech, zima jsou 14" plechy...  A ten zelenej zadek vlevo za autem je můj "ex"- Forman jménem Ferda, momentálně v užívání rodičů...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Anténku tam mám jen malou, mám tu vpředu. U rooma vzadu je jen pokud má panorama střechu... Ploutev by vpředu vypadala hnusně. Nové polo má zase jinek konektor... Toto je nejlacinější řešení, původní prut byl dvakrát delší.

Vloženo

To byl úmysl mít scouta... Dokonce jsem chtěl i tuto barvu. Jenže prostě pastelové a výraznější barvy jsou lepší... Teď toho možná lituju, ale není na výběr... Bílej roomster se mi líbí jen normální, protože scout s těma plastovejma nárazníkama vypadá jak užitkáč...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...