misumi Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 mám fabku combi kde ten spínač najdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 v horní části zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stansed Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Zdravím. Přestalo mi svítit světlo v kufru. Nejdřív někdy jo a někdy ne. Zkontroloval jsem mikrospínač v zámku a je v pořádku. Ale na přívodu je napětí jen nějakých 3,3 V. Když spínač sepnu napětí zmizí. Kde hledat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stansed Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Tak problém jsem vyřešil. Byl to přerušený drát v místě ohybu v gumové manžetě mezi víkem kufru a blatníkem. Proto někdy světlo svítilo a někdy ne. A navíc jsem si všiml že když jsem víko zvedl tak přestalo svítit osvětlení spz. Je to vodič hnědé barvy a většího průřezu asi 2,5. Nevěřil jsem vlastním očím že je to možné. Vodič jsem spájel zaizoloval a vše funguje jak má. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajVT_SVK Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Nazdar chalani, potrebujem radu ako opraviť kufrove osvetlenie.. Nakoľko som zúfalý. Menil som skôr žiarovku automaticky.. Nepomohlo.. Keď merakom som to zameral mám na konci konektora 0,12V-0.22V Ešte pred tým som kúpil LEDku do kufra.. Krásne svieti na nabíjačke funguje.. Podľa mňa tu bude niekde problém v spínači alebo v kábloch, počul som o nejakom Mikrospínači ktorý sa má vymeniť avšak niesom v obraze kde a nachádza.. (v zámku) Taktiež som hľadal video ako to opraviť, každý len ako vymeniť žiarovku.. Zámok je "funkčný", len ostatné veci nejdu ako nefungujúce osvetlenie interiéru, nemožno ho otvoriť pomocou diaľkového ovládač.. P.S za každú radu budem rád.. Káble som tak zhruba omrkol v husenke ;) Fabia I combi lacelift 1.9TDI 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 (editace) Já to vyřešil u auta z roku 2004 tak, že jsem koupil a vyměnil horní zámek z auta z roku 2001, tehdy se používaly jinačí a kvalitnější mikrospínače se kterýma problémy nebyly Editováno: 26. Říjen 2021, autor: filllli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajVT_SVK Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 V 26. 10. 2021 na 22:39, filllli napsal: Já to vyřešil u auta z roku 2004 tak, že jsem koupil a vyměnil horní zámek z auta z roku 2001, tehdy se používaly jinačí a kvalitnější mikrospínače se kterýma problémy nebyly Lenže ja to mam na diaľkové ovládanie zamykanie takže neviem ci to nebude vadiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Já mám i alarm a úplně v pohodě už asi 7 let funguje😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajVT_SVK Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 V 26. 10. 2021 na 22:39, filllli napsal: Já to vyřešil u auta z roku 2004 tak, že jsem koupil a vyměnil horní zámek z auta z roku 2001, tehdy se používaly jinačí a kvalitnější mikrospínače se kterýma problémy nebyly Je možnosť že bude chyba aj v kábloch poprípade kde ďakujem 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.