PMA Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 to houmr:PMA výš píše, že auto má najeto 45t km a že auto je od babičky (od jeho ??) a má i servisku. Tak teď nevím, jestli se babičky zapomněl zeptat, na jaké palivo jezdila, anebo mu tu pohádku "O babičce" řekli v autobazaru Nedávno jsem totiž absolvoval spoustu běhání po autobazarech, když kolega sháněl trošku slušnější Fabii (v combíku). Dřív bych nevěřil, jaký je to velký problém sehnat auto ve slušném stavu, s málo najetými km a servisní knížkou.... každej druhej bazarista taky říkal ty pohádky "O dědečkovi, který jezdil jen do kostela..." apod. My jsme se tomu s kolegou už časem přestali smát a pak vždycky jeden z nás s kamenným výrazem ve tváři prosebně zašeptal: "A teď tu "O perníkové chaloupce..." Tímto samozřejmě nijak nezlehčuji téma zadané od PMA, kterého tímto zdravím a přeji mu, ať zánovní vůz dlouho slouží bez poruchy Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi. Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi. Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil... Tak to joooo Sice mi do toho nic není, ale nemůžu se nezeptat: pročpak si prosím Tě kupuje babička Fábku se sportovním - vysokootáčkovým - motorem ? To se jí právě s tímto motorem tak dobře jezdilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi. Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil... Tak to joooo Sice mi do toho nic není, ale nemůžu se nezeptat: pročpak si prosím Tě kupuje babička Fábku se sportovním - vysokootáčkovým - motorem ? To se jí právě s tímto motorem tak dobře jezdilo? Ona si kupuje de facto to samy, akorat jinou barvu a kombika. A jezdi se ji s tim dobre, urcite by nechtela nejakou social edition s HTP :-) edit: nechci vyvolat nakej flame na tema HTP Editováno: 4. Březen 2007, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ot: Mas tam bezovy interier?Ak ano ,vitaj do rodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ot: Mas tam bezovy interier?Ak ano ,vitaj do rodinky Samozrejme, ze mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi. Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil... Tak to joooo Sice mi do toho nic není, ale nemůžu se nezeptat: pročpak si prosím Tě kupuje babička Fábku se sportovním - vysokootáčkovým - motorem ? To se jí právě s tímto motorem tak dobře jezdilo? no co ma sportovo zalozenu babicku p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no co ma sportovo zalozenu babicku p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no co ma sportovo zalozenu babicku p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... HTP by protahla 200km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no co ma sportovo zalozenu babicku p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... HTP by protahla 200km/h Tak to ji hnedka reknu jak prohloupila, ze si nekoupila HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no co ma sportovo zalozenu babicku p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... HTP by protahla 200km/h Tak to ji hnedka reknu jak prohloupila, ze si nekoupila HTP jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport To zas ne, ona musi byt inkognito...taky ma Bez oznaceni motorizace. To proto aby si kazdej rek a hele babka s HTP a pak budou cumet jak je predjede btw. jinak nic proti HTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport To zas ne, ona musi byt inkognito...taky ma Bez oznaceni motorizace. To proto aby si kazdej rek a hele babka s HTP a pak budou cumet jak je predjede btw. jinak nic proti HTP... vzdy lepsie ako minule som videl stitok na juniorke 1,4 16V (cierny) som sa pousmial zeby junior RS spolocne mal len stitok inak mu valec a zopar konikov chybalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HumaniCek Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já můžu ze zkušenosti pár desítek tisíc km jasně doporučit jenom 98 a vyšší. Jezdil jsem na Shellku na V-Power, pak V-Power Racing, ale dost mě zaskočila kvalita Shell paliva okolo Ostravy. Naprostá katastrofa! Zkusil jsem proto Benzinu a bylo to v pohodě, jenže pro mě mají špatné pokrytí. Nakonec jsem ale zakotvil na OMW u jejich Carrery 100 a tam jezdím už cca 2-3 roky a nikdy jinde netankuji, kvalita paliva je znatelná. Rozdíl v ceně není vražedný a servis jejich stanic je luxuní... Občas jsem při cestách po ČR zkusil i jiné čerpačky, ale rád se už vracím k osvědčenému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Já jsem taky zkoušel Shell a nic moc. Verva (Benzina) sice dobrá, auto klidnější a živější, ale je drahá. Co Agip, tam mají taky 98, zkušenosti??? Můžu tankovat o 1,-levněji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.