Přejít na obsah

Jaké palivo pro 1.4 16V 74 kW (N95 nebo N98)

avar

Doporučené příspěvky

to houmr:

PMA výš píše, že auto má najeto 45t km a že auto je od babičky (od jeho ??) a má i servisku. Tak teď nevím, jestli se babičky zapomněl zeptat, na jaké palivo jezdila, anebo mu tu pohádku "O babičce" řekli v autobazaru  ;)

Nedávno jsem totiž absolvoval spoustu běhání po autobazarech, když kolega sháněl trošku slušnější Fabii (v combíku). Dřív bych nevěřil, jaký je to velký problém sehnat auto ve slušném stavu, s málo najetými km a servisní knížkou.... každej druhej bazarista taky říkal ty pohádky "O dědečkovi, který jezdil jen do kostela..." apod. My jsme se tomu s kolegou už časem přestali smát a pak vždycky jeden z nás s kamenným výrazem ve tváři prosebně zašeptal: "A teď tu "O perníkové  chaloupce..."  :D  :D  :D

Tímto samozřejmě nijak nezlehčuji téma zadané od PMA, kterého tímto zdravím a přeji mu, ať zánovní vůz dlouho slouží bez poruchy  -_-

Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi. -_-

Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi.  -_-

Jinak pekna pohadka , na to bych opravdu neskocil...  :smich:

Tak to joooo -_-

Sice mi do toho nic není, ale nemůžu se nezeptat: pročpak si prosím Tě kupuje babička Fábku se sportovním - vysokootáčkovým - motorem ? To se jí právě s tímto motorem tak dobře jezdilo?

Odkaz ke komentáři

Musim te ujistit, ze je to od moji babicky, jezdila a stale bude jezdit (protoze bude mit tu samou motorizaci i nyni) na N95. Ptal jsem se, abych zjistil jak to na ktere palivo jezdi.  -_-

Tak to joooo -_-

Sice mi do toho nic není, ale nemůžu se nezeptat: pročpak si prosím Tě kupuje babička Fábku se sportovním - vysokootáčkovým - motorem ? To se jí právě s tímto motorem tak dobře jezdilo?

Ona si kupuje de facto to samy, akorat jinou barvu a kombika. A jezdi se ji s tim dobre, urcite by nechtela nejakou social edition s HTP :-)

edit: nechci vyvolat nakej flame na tema HTP ;)

Editováno: , autor: PMA
Odkaz ke komentáři

Tak to joooo -_-

no co ma sportovo zalozenu babicku :D

p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide :)

Odkaz ke komentáři

no co ma sportovo zalozenu babicku  :D

p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide  :)

To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... ;)

HTP by protahla 200km/h :p:D-_-

Tak to ji hnedka reknu jak prohloupila, ze si nekoupila HTP :smich:

Odkaz ke komentáři

no co ma sportovo zalozenu babicku  :D

p.s.: ked ta nejaka babka obehne na semaforoch alebo dialnici veme o koho ide  :)

To vis, kdyz jede do Nemecka, tak to rada protahne na 180 po dalnici... ;)

HTP by protahla 200km/h :p:D-_-

Tak to ji hnedka reknu jak prohloupila, ze si nekoupila HTP :smich:

jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport :D

Odkaz ke komentáři

jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport :D

To zas ne, ona musi byt inkognito...taky ma Bez oznaceni motorizace. To proto aby si kazdej rek a hele babka s HTP a pak budou cumet jak je predjede :)

btw. jinak nic proti HTP...

Odkaz ke komentáři

jasne povedz, a keby chcela byt inn tak si kupi HTP sportline a prezene to v nemecku to by este len ty nemcouri cumeli co ma za sport    :D

To zas ne, ona musi byt inkognito...taky ma Bez oznaceni motorizace. To proto aby si kazdej rek a hele babka s HTP a pak budou cumet jak je predjede :)

btw. jinak nic proti HTP...

-_- vzdy lepsie ako minule som videl stitok na juniorke 1,4 16V (cierny) som sa pousmial zeby junior RS :o spolocne mal len stitok inak mu valec a zopar konikov chybalo :D

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Já můžu ze zkušenosti pár desítek tisíc km jasně doporučit jenom 98 a vyšší. Jezdil jsem na Shellku na V-Power, pak V-Power Racing, ale dost mě zaskočila kvalita Shell paliva okolo Ostravy. Naprostá katastrofa! Zkusil jsem proto Benzinu a bylo to v pohodě, jenže pro mě mají špatné pokrytí. Nakonec jsem ale zakotvil na OMW u jejich Carrery 100 a tam jezdím už cca 2-3 roky a nikdy jinde netankuji, kvalita paliva je znatelná. Rozdíl v ceně není vražedný a servis jejich stanic je luxuní... Občas jsem při cestách po ČR zkusil i jiné čerpačky, ale rád se už vracím k osvědčenému...

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...