olaf Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Už se stím někdo setkal , mám anglická světla čirá optika a ony jak je asi některym jasné svítí opačně .Dá se to nějak předělat?Má stím nekdo skušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jj na to pozor, taky znám klučinu co koupil za super cenu, pak zjistil proč byla super, svíti naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Pardon, ale jak opacne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Pardon, ale jak opacne? tak si představ jak ti svíti světla na pravou stranu pod určitým úhlem a anglikan zase to má naopak na levou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Jde to predelat je na to takova hnusna nalepka se vzorem ktera to nejak opravuje musis to dat na svetla kdyz jedes do anglie a naopak si to musi dat brit kdyz jede pryc ze zeme. fotku toho nemam ale videl jsem to mnohokrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pardon, ale jak opacne? tak si představ jak ti svíti světla na pravou stranu pod určitým úhlem a anglikan zase to má naopak na levou stranu jj jasne.. diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 jinak xenony jdou upravit,přehazuje se uvnitř taková krytka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 jinak xenony jdou upravit,přehazuje se uvnitř taková krytka Co jsem na ní koukal, tak ale nastavuješ buď úhel směrem doprava, nebo ho rovnáš na nulu. Že by se to dalo i zvednout směrem doleva, to jsem si nevšiml?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no nevadí dám je na traktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Dneska sem na tom laboroval ,a zkusím je upravit já myslím že to pujde,přece je jen tak nevyhodím . Nějak to prostě musí jít i bez nějakejch nálepek to by kuva bylo!!! Editováno: 11. Březen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 v manuálu to je popsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Zdravím Viete mi niekto podľa čísla potvrdiť že sa jedná o svetlomet z anglikého auta? dikk 1U2 941 016C 1U2 941 015J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Ano, jsou pro UK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 LiveBomb dikk za odpoveď pomohol si mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.