Publikováno Březen 2, 200718 r Už se stím někdo setkal , mám anglická světla čirá optika a ony jak je asi některym jasné svítí opačně .Dá se to nějak předělat?Má stím nekdo skušenost?
Březen 2, 200718 r jj na to pozor, taky znám klučinu co koupil za super cenu, pak zjistil proč byla super, svíti naopak
Březen 2, 200718 r Pardon, ale jak opacne? tak si představ jak ti svíti světla na pravou stranu pod určitým úhlem a anglikan zase to má naopak na levou stranu
Březen 3, 200718 r Jde to predelat je na to takova hnusna nalepka se vzorem ktera to nejak opravuje musis to dat na svetla kdyz jedes do anglie a naopak si to musi dat brit kdyz jede pryc ze zeme. fotku toho nemam ale videl jsem to mnohokrat!
Březen 3, 200718 r Pardon, ale jak opacne? tak si představ jak ti svíti světla na pravou stranu pod určitým úhlem a anglikan zase to má naopak na levou stranu jj jasne.. diky!
Březen 3, 200718 r jinak xenony jdou upravit,přehazuje se uvnitř taková krytka Co jsem na ní koukal, tak ale nastavuješ buď úhel směrem doprava, nebo ho rovnáš na nulu. Že by se to dalo i zvednout směrem doleva, to jsem si nevšiml??
Březen 11, 200718 r Autor Dneska sem na tom laboroval ,a zkusím je upravit já myslím že to pujde,přece je jen tak nevyhodím . Nějak to prostě musí jít i bez nějakejch nálepek to by kuva bylo!!! Upraveno Březen 11, 200718 r od olaf
Listopad 20, 20204 r Zdravím Viete mi niekto podľa čísla potvrdiť že sa jedná o svetlomet z anglikého auta? dikk 1U2 941 016C 1U2 941 015J
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.