Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už se stím někdo setkal , mám anglická světla čirá optika a ony jak je asi některym jasné svítí opačně .Dá se to nějak předělat?Má stím nekdo skušenost? :blbec:

Vloženo

Jde to predelat je na to takova hnusna nalepka se vzorem ktera to nejak opravuje musis to dat na svetla kdyz jedes do anglie a naopak si to musi dat brit kdyz jede pryc ze zeme. fotku toho nemam ale videl jsem to mnohokrat!

Vloženo
Pardon, ale jak opacne?  :o

tak si představ jak ti svíti světla na pravou stranu pod určitým úhlem a anglikan zase to má naopak na levou stranu ;)

jj jasne.. diky! ;)

Vloženo
jinak xenony jdou upravit,přehazuje se uvnitř taková krytka

Co jsem na ní koukal, tak ale nastavuješ buď úhel směrem doprava, nebo ho rovnáš na nulu. Že by se to dalo i zvednout směrem doleva, to jsem si nevšiml??

Vloženo (editace)

Dneska sem na tom laboroval ,a zkusím je upravit já myslím že to pujde,přece je jen tak nevyhodím . Nějak to prostě musí jít i bez nějakejch nálepek to by kuva bylo!!! kol119

Editováno: , autor: olaf
  • o 13 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...