Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem včera zjistil, že mi netopí sedačky. Zkontroloval jsem pojistku číslo 5, ale vypadá OK. nevíte, kde by mohl být problém?

Je tam ještě jedna

post-28-1172942703.jpg

ještě textík

post-28-1172942803.jpg

• Autor

No jo, ještě pojistka číslo 44. Jsem si nevšiml, že tam jsou dvě.

Tak zítra zkontroluju ještě tu druhou.

post-28-1172944275.jpg

Upraveno od Tygr_O2_blue_race_RS

• Autor

Tak i druhá pojistka vypadá OK.Ale pořád to nehřeje a nebo jen velmi malinko

To že vypadá, že je dobrá, ještě neznamená, že dobrá je, proměř jestli opravdu vede proud...... :blbec:

• Autor

Tak se mi zdá, že to i míň topí,celkově celá soustava.

• 7 měsíců později...

Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju

Jak víš že je to dečka? Máš to nějak změřený?Dečka se dá i spravit.

Někde na netu se prodávají dečky za docela dobré ceny.

• 4 týdny později...
Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju

V sedacce je cidlo a to kdyz odejde, tak netopi nic, ani operadlo. Kdyz prohodis relatka (byvaji slepena umelovou hmotou) pro prave a leve kreslo mezi sebou a bude to stale stejne, tak to neni relatkem a je to deckou. Rozdelas kreslo (prace pro hracicky) a zjistis, ze musis koupit novou decku kvuli jedinemu malemu cidlu (2200 Kč autorizovany servis, druhovyrobu jsem nenasel). Pak mas topeni jako nove:-) A budes mit vyprany potah:-)

dá se to čidlo nějak proměřit??

• 5 let později...

V autě mám kožené sedačky a levá mi přestala topit a spolujezzdec vypadá, že hřeje jen málo, ikdyž je na 5. Nevíte, kde by mohl být problém..? Pojistky jsou v pořádku.... Stalo se to už někomu.....? Děkuji za pomoc

Odpoj konektor pod sedačkou.

jsou tam čtyři kontakty a tak změř odpor na dvoucj silnějších. viz obrázekP1060525.jpg

co takhle dečky v tahu???

musim někde splašit něco, abych to popř proměřil.... ale nechce se mi měnit dečky v kožených sedačkách.... :kol-25:

To jsem zvědavej, kolik to bude stát, vyměnit dečky a znova dát dohromady....

Mě taky přestaly topit, pře léto jsem to neřešil, ale na zimu jsem to dal dokupy. Problém jsem měl u termistoru, nemusel jsem ho měnit, ale byl tam špatý kontakt, od té doby topí jedna báseň. Proměřit konrktory, dečku, zkontrolovat ten termistor...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.