Publikováno Březen 3, 200718 r Tak jsem včera zjistil, že mi netopí sedačky. Zkontroloval jsem pojistku číslo 5, ale vypadá OK. nevíte, kde by mohl být problém?
Březen 3, 200718 r Autor No jo, ještě pojistka číslo 44. Jsem si nevšiml, že tam jsou dvě. Tak zítra zkontroluju ještě tu druhou. Upraveno Březen 3, 200718 r od Tygr_O2_blue_race_RS
Březen 4, 200718 r Autor Tak i druhá pojistka vypadá OK.Ale pořád to nehřeje a nebo jen velmi malinko
Březen 5, 200718 r To že vypadá, že je dobrá, ještě neznamená, že dobrá je, proměř jestli opravdu vede proud......
Říjen 15, 200717 r Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju
Listopad 13, 200717 r Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju V sedacce je cidlo a to kdyz odejde, tak netopi nic, ani operadlo. Kdyz prohodis relatka (byvaji slepena umelovou hmotou) pro prave a leve kreslo mezi sebou a bude to stale stejne, tak to neni relatkem a je to deckou. Rozdelas kreslo (prace pro hracicky) a zjistis, ze musis koupit novou decku kvuli jedinemu malemu cidlu (2200 Kč autorizovany servis, druhovyrobu jsem nenasel). Pak mas topeni jako nove:-) A budes mit vyprany potah:-)
Leden 11, 201312 r V autě mám kožené sedačky a levá mi přestala topit a spolujezzdec vypadá, že hřeje jen málo, ikdyž je na 5. Nevíte, kde by mohl být problém..? Pojistky jsou v pořádku.... Stalo se to už někomu.....? Děkuji za pomoc
Leden 11, 201312 r Odpoj konektor pod sedačkou. jsou tam čtyři kontakty a tak změř odpor na dvoucj silnějších. viz obrázek
Leden 11, 201312 r musim někde splašit něco, abych to popř proměřil.... ale nechce se mi měnit dečky v kožených sedačkách....
Leden 12, 201312 r Mě taky přestaly topit, pře léto jsem to neřešil, ale na zimu jsem to dal dokupy. Problém jsem měl u termistoru, nemusel jsem ho měnit, ale byl tam špatý kontakt, od té doby topí jedna báseň. Proměřit konrktory, dečku, zkontrolovat ten termistor...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.