Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak jsem včera zjistil, že mi netopí sedačky. Zkontroloval jsem pojistku číslo 5, ale vypadá OK. nevíte, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Je tam ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ještě textík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) No jo, ještě pojistka číslo 44. Jsem si nevšiml, že tam jsou dvě. Tak zítra zkontroluju ještě tu druhou. Editováno: 3. Březen 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak i druhá pojistka vypadá OK.Ale pořád to nehřeje a nebo jen velmi malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 To že vypadá, že je dobrá, ještě neznamená, že dobrá je, proměř jestli opravdu vede proud...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak se mi zdá, že to i míň topí,celkově celá soustava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hphp Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jak víš že je to dečka? Máš to nějak změřený?Dečka se dá i spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Někde na netu se prodávají dečky za docela dobré ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdravím. Mám OI a přestala mi topit sedačka. Podle všeho to vypadá na nefunkční dečku v opěradle. Chci se zeptat, jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti, zda je to opravitené nebo se musí dečka dát nová? A kde se nechá sehnat? Mockrát děkuju V sedacce je cidlo a to kdyz odejde, tak netopi nic, ani operadlo. Kdyz prohodis relatka (byvaji slepena umelovou hmotou) pro prave a leve kreslo mezi sebou a bude to stale stejne, tak to neni relatkem a je to deckou. Rozdelas kreslo (prace pro hracicky) a zjistis, ze musis koupit novou decku kvuli jedinemu malemu cidlu (2200 Kč autorizovany servis, druhovyrobu jsem nenasel). Pak mas topeni jako nove:-) A budes mit vyprany potah:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dá se to čidlo nějak proměřit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 V autě mám kožené sedačky a levá mi přestala topit a spolujezzdec vypadá, že hřeje jen málo, ikdyž je na 5. Nevíte, kde by mohl být problém..? Pojistky jsou v pořádku.... Stalo se to už někomu.....? Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Odpoj konektor pod sedačkou. jsou tam čtyři kontakty a tak změř odpor na dvoucj silnějších. viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 co takhle dečky v tahu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 musim někde splašit něco, abych to popř proměřil.... ale nechce se mi měnit dečky v kožených sedačkách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 mám strach, že rozborce sedadla se nevyhneš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 To jsem zvědavej, kolik to bude stát, vyměnit dečky a znova dát dohromady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Mě taky přestaly topit, pře léto jsem to neřešil, ale na zimu jsem to dal dokupy. Problém jsem měl u termistoru, nemusel jsem ho měnit, ale byl tam špatý kontakt, od té doby topí jedna báseň. Proměřit konrktory, dečku, zkontrolovat ten termistor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.