Aidolon Vloženo 4. Březen 2007 Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji Citovat
Jero Vloženo 4. Březen 2007 Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji jj kamo,,fotky musis hledat na netu jich spousta.A co se tyce tech dopnku,se koukni sem,mozna ti tam neco padne do oka http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-_d13.html Editováno: 4. Březen 2007, autor: Jeronymo Citovat
Aidolon Vloženo 4. Březen 2007 Autor Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj rozhodl jsem se že už je načase odlišit svou Octu. Asi jako mnoho z Vás k tomu použiju díly Milotec. Jak vypadají kliky jsem měl už možnost vidět-těch je dost a dost. Ale zajímá mě trřeba ten chromový gril z masky zrcátka, různé lišty atd... Prosim Vás kdo něco takového máte hoďte mi sem foto at kouknu a rozhodnu se co tam nacpat. Děkuji jj kamo,,fotky musis hledat na netu jich spousta.A co se tyce tech dopnku,se koukni sem,mozna ti tam neco padne do oka http://www.milotec.net/-b-Skoda-Octavia-b-_d13.html jasné znám. Jedná se mi o to vidět to ne v detailu, ale na celém autě a třeba dohromady v kombinaci s dalšími doplnky Citovat
JasteR Vloženo 4. Březen 2007 Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Pokud mas kliky lakovany, a zrcatky tak se na chrom vyser... A masku kdyz uz tak tu sportovni bez znaku..ostatni sou divny... ..jedine snad mracitka do barvy, nebo masku do barvy, jak tu fotil cluda, ne tu chromovanou, nebo LaK madlo na kufr...... ..ty chrom obroucky na tvuj maxidot taky nevypadaj spatne, kdyz jsem ti nesehnal LaK na benal. Editováno: 6. Březen 2007, autor: JasteR Citovat
Davon Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Zebrovani masky, mracitka, kliky - MILOTEC Citovat
Davon Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Svetla, prodlouzeni strechy, kridelko:), lista 5. dveri, listicka nad spz - MILOTEC Citovat
Davon Vloženo 5. Březen 2007 Vloženo 5. Březen 2007 Lemovani tapecu - MILOTEC BTW trochu jsem ti to prejmenoval to tema! Citovat
JasteR Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 tak tady je předek milotec Ta maska to je ta s nerez mrizkou ? Citovat
Aidolon Vloženo 12. Březen 2007 Autor Vloženo 12. Březen 2007 Tož pekné pekné to má Davon... Jistě nějaká inspirace bude. Ty polepy sloupků máš taky od Milotecu, bo originál Škoda? Citovat
Davon Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 Tož pekné pekné to má Davon... Jistě nějaká inspirace bude. Ty polepy sloupků máš taky od Milotecu, bo originál Škoda? diky, polepy sloupku jsou Skoda a uz bych je v zivote nechtel! Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 trošku OT , ale jaké lepidlo je nejlepší na plasty, nějaké vteřinové a nebo něco jiného? Musí to držet, rozdělávat už to nikdy nebudu! Citovat
VendaRS Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 trošku OT , ale jaké lepidlo je nejlepší na plasty, nějaké vteřinové a nebo něco jiného? Musí to držet, rozdělávat už to nikdy nebudu! Já bych řekl že nejlepší bude asi lepidlo na autosklo lepil sem tím křídlo a bomba!!! Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 trošku OT , ale jaké lepidlo je nejlepší na plasty, nějaké vteřinové a nebo něco jiného? Musí to držet, rozdělávat už to nikdy nebudu! Já bych řekl že nejlepší bude asi lepidlo na autosklo lepil sem tím křídlo a bomba!!! A nějaký název, ať vím, co mám přesně koupit? Citovat
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Vloženo 20. Březen 2007 Hele a nesundaval nekdo ten chrom paket ze zrcatek? Nejaka zkusenost? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.