Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak funguje kontrola prasklých žárovek? To se měří odběr, nebo co? A kdo to má pls na která světla to funguje?

měří proud

parkovačky

koncovy světla

brzdovky

přední potk. světla/ xenony

jj, prostě kabel nejde přímo ke světlu, ale přes tu řj a ta vyhodnocuje, jestli svítíš a nebo máš jít koupit novou žárovku. Mám to teď doma a montáž mě čeká. -_-

Jak funguje kontrola prasklých žárovek? To se měří odběr, nebo co? A kdo to má pls na která světla to funguje?

Co to zase je??? :wacko:

toto

post-28-1173166801_thumb.jpg

za kolik to de sehnat?

jednotka ofiko cca 1800,-

jinak je jich strašně málo

kuva to je dratu s tim bych nemel moc nervy

jednotka ofiko cca 1800,-

jinak je jich strašně málo

tak to to auti radši jednou za čas obejdu

ještě pár dní jak bylo dnes a je to tam :D

jestli to fachá i na parkovačky si nejsem jistej...aspon mě ne...mám jednu prasklou a kontrolka mi nesvítí...Když jsem měl odpojené koncové nebo xenony,tak to fungovalo a kontrolka svítila... :palec2:

Jinak Fábka 1.9pd 01 komfortka 3. generace....

Jo snad by to měla umět i sestra Octavia... :smich:

toto

JJ dekuji za info a prisaham, ze to slisim a i vidim poprve! :( To uz je trochu moc elektriky, spise jsem nazoru ze cim vice elkektriky v aute tim vice starosti... ;)

no v autě to ještě nemám

ale dle zapojení to vede i do předních obrysových světel to by měly být parkovačky.

Přední parkovačky to nehlídá.

Hlídá to:

Přední tlumená světla

Zadní světla (parkovačky)

Brzdová světla

Třetí brzdové světlo

Taky jsem tedy čekal, že to bude hlídat i zadní mlhovku, když je tam jen jedna, ale to už by člověk chtěl asi už moc. Holt zas někdo šetřil :blbec:

• 2 roky později...

Zkusím oživit toto mrtvé téma. Chtěl bych se zeptat: sehnal jsem jednotku kontroly prasklých žárovek číslo 4B0 919 471. ETKA pro Oktávku udává 4B0 919 471 A. Jaký je mezi nimi rozdíl? Bude to fungovat, když to zapojím podle schématu v dílenské příručce, hmm? Neví někdo? Díky za odpovědi. Řehoř.

• 1 rok později...

Zkusím oživit toto mrtvé téma. Chtěl bych se zeptat: sehnal jsem jednotku kontroly prasklých žárovek číslo 4B0 919 471. ETKA pro Oktávku udává 4B0 919 471 A. Jaký je mezi nimi rozdíl? Bude to fungovat, když to zapojím podle schématu v dílenské příručce, hmm? Neví někdo? Díky za odpovědi. Řehoř.

Zdravím, mám tuto jednotku, máte o ni ještě zájem?

4B0 919 471 A

Tomáš

• 2 týdny později...

Já už ji sehnal. Problém je v tom, že nevím, jak to napojit. Jsou tam tři body k zadním obrysovkám a zadním brzdovkám, kde se stýká více drátů a tam by se měla napojit ta kontrola. Ale nevím, kde ty body fyzicky ve svazku jsou... Ještě mrknu na schéma a dám přesná čísla těch bodů...

• 1 rok později...

Nemáte někdo schéma pro zapojení jednotky kontroly prasklých žárovek? Díky

Prošel jsem ji celou tedy tu z tvého odkazu, ale bohužel jsem to tam nenašel :(

děěěěěěěěěěkuji mooooooooc :)

• 1 měsíc později...

Nemáte někdo prosím ještě číslo z edky na tu kabeláž k jednotce kontroly čárovek?

díky moc

post-5710-0-71781600-1327080745_thumb.jp

Upraveno od rosta.felicia

• 1 rok později...

hmm. cize cele sa to zapojuje do serie, medzi kabelaz z vypinaca a svetlo + kabel k palubovke?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.