Aidolon Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jak funguje kontrola prasklých žárovek? To se měří odběr, nebo co? A kdo to má pls na která světla to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 měří proud parkovačky koncovy světla brzdovky přední potk. světla/ xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 jj, prostě kabel nejde přímo ke světlu, ale přes tu řj a ta vyhodnocuje, jestli svítíš a nebo máš jít koupit novou žárovku. Mám to teď doma a montáž mě čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jak funguje kontrola prasklých žárovek? To se měří odběr, nebo co? A kdo to má pls na která světla to funguje? Co to zase je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 za kolik to de sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 jednotka ofiko cca 1800,- jinak je jich strašně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 kuva to je dratu s tim bych nemel moc nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 jednotka ofiko cca 1800,-jinak je jich strašně málo tak to to auti radši jednou za čas obejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ještě pár dní jak bylo dnes a je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 jestli to fachá i na parkovačky si nejsem jistej...aspon mě ne...mám jednu prasklou a kontrolka mi nesvítí...Když jsem měl odpojené koncové nebo xenony,tak to fungovalo a kontrolka svítila... Jinak Fábka 1.9pd 01 komfortka 3. generace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jo snad by to měla umět i sestra Octavia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 toto JJ dekuji za info a prisaham, ze to slisim a i vidim poprve! To uz je trochu moc elektriky, spise jsem nazoru ze cim vice elkektriky v aute tim vice starosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 no v autě to ještě nemám ale dle zapojení to vede i do předních obrysových světel to by měly být parkovačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Přední parkovačky to nehlídá. Hlídá to: Přední tlumená světla Zadní světla (parkovačky) Brzdová světla Třetí brzdové světlo Taky jsem tedy čekal, že to bude hlídat i zadní mlhovku, když je tam jen jedna, ale to už by člověk chtěl asi už moc. Holt zas někdo šetřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Zkusím oživit toto mrtvé téma. Chtěl bych se zeptat: sehnal jsem jednotku kontroly prasklých žárovek číslo 4B0 919 471. ETKA pro Oktávku udává 4B0 919 471 A. Jaký je mezi nimi rozdíl? Bude to fungovat, když to zapojím podle schématu v dílenské příručce, hmm? Neví někdo? Díky za odpovědi. Řehoř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Zkusím oživit toto mrtvé téma. Chtěl bych se zeptat: sehnal jsem jednotku kontroly prasklých žárovek číslo 4B0 919 471. ETKA pro Oktávku udává 4B0 919 471 A. Jaký je mezi nimi rozdíl? Bude to fungovat, když to zapojím podle schématu v dílenské příručce, hmm? Neví někdo? Díky za odpovědi. Řehoř. Zdravím, mám tuto jednotku, máte o ni ještě zájem? 4B0 919 471 A Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Já už ji sehnal. Problém je v tom, že nevím, jak to napojit. Jsou tam tři body k zadním obrysovkám a zadním brzdovkám, kde se stýká více drátů a tam by se měla napojit ta kontrola. Ale nevím, kde ty body fyzicky ve svazku jsou... Ještě mrknu na schéma a dám přesná čísla těch bodů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Nemáte někdo schéma pro zapojení jednotky kontroly prasklých žárovek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Mám neblahé tušení, když jsem se o to taky zajímal, že jedna stránka z DP nestačí. Že je to po DP "roztáhnuté" trochu víc. DP stáhneš tady http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Prošel jsem ji celou tedy tu z tvého odkazu, ale bohužel jsem to tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) Tak jinak: Kontrola prasklých žárovek po 2001.pdf EDIT: Nevím co máš za auto, ale do roku 2001 ji tam ani nehledej. Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 děěěěěěěěěěkuji mooooooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) Nemáte někdo prosím ještě číslo z edky na tu kabeláž k jednotce kontroly čárovek? díky moc Editováno: 20. leden 2012, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 hmm. cize cele sa to zapojuje do serie, medzi kabelaz z vypinaca a svetlo + kabel k palubovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.