Aidolon Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 to sou taky ty dementi : tak to sou fakt dementi, proto není slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Je to banda kokotů a ještě ti řekne "co se může skurvit" jdu fakt do kolen....umělci jako prase kdyby to stím BMW aspon uměli je vidět že takoví hajzli si na auto nikdy nevydělali a když jo tak ne rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Germi123 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Pánové, vy co tu pořád nadáváte. Nezapomeňte, že pro někoho je auto jen obyčejná věc, prostě spotřební materiál jako třeba boty , né každej jako my bere auto jako člena rodiny apod. A mimochodem ruku na srdce, kdyby na tom videu byla třeba Thalia, nadávali by jste stejně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 To video už tam není, takže jsem zase neviděl nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 budu muset dávat pozor na trakci lebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 budu muset dávat pozor na trakcilebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení RS se nepočítá do této oblíbené skupiny - ASR-EDS jest standartem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tady je každej chytrej jak rádio a moralista a slušňák na entou, a každej napíše, je to jeho věc, co s tím dělá, ale před tím milion keců, co to je za idioty a jak by jim nakopal prdel. Já nemám potřebu tohle s autem dělat,a le je mi šum a fuk, že to někdo dělá, pokud nekurví nic jinýho než svý auto a je mi jedno, kde na něj vzal. kdyby se každej radši staral o sebe a neléčil si svý komplexy, tak takový vyloženě zlý a přející jen to nejhorší komentáře nikdy nevzniknou. myslím si, že pokud se baví tímto způsobem a nedokazujou si svou výjímečnost (kterou jsem tam ovšem nikde nepostřehl) v běžném provozu, je to naprosto v pořádku a jsou to celekm normální hoši. To že někdo ve svém mládí nebpo později neměl takové možnosti, neznamená hned, že každej jinej, kterej je má a je nevychovanej hajzlík.Zamyslete se nad sebou. občas se stydím za svou českou příslušnost. každej má potřebu řešit druhé, místo aby se staral o sebe. když něco nemá, tak radši chlemtá pivo a nadává, jak to tady stojí za hovno... tak tady bych se podepsal...ač mi to video trhá srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Doporucuju shlednout toto http://video.google.com/videoplay?docid=33...25904&q=bmw - a cely! Ten to s autem ocividne umi, ale jak dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 OctII :rusaci podelany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 ..... http://www.youtube.com/watch?v=FqCDLAL9J4c...ted&search= ..kdovi jestli to nemaj karu vod fotra, takovy fakani... UŽ JE TO FUČ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Doporucuju shlednout toto http://video.google.com/videoplay?docid=33...25904&q=bmw - a cely! Ten to s autem ocividne umi, ale jak dopadl Nemám slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Doporucuju shlednout toto http://video.google.com/videoplay?docid=33...25904&q=bmw - a cely! Ten to s autem ocividne umi, ale jak dopadl Nemám slov mmm...tady je videt jak se nekdy s autem nevyplati delat pi.oviny.,kazdopadne toho bavora mi je lito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hazoš Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 OctII :rusaci podelany ehm... jsou to poláci na 100%!! Ale jsou to blbci, alespoň ty hle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.