Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to sou taky ty dementi :

tak to sou fakt dementi, proto není slov...

Je to banda kokotů a ještě ti řekne "co se může skurvit" :D jdu fakt do kolen....umělci jako prase kdyby to stím BMW aspon uměli :D je vidět že takoví hajzli si na auto nikdy nevydělali a když jo tak ne rukama lol

Pánové, vy co tu pořád nadáváte. Nezapomeňte, že pro někoho je auto jen obyčejná věc, prostě spotřební materiál jako třeba boty :D , né každej jako my bere auto jako člena rodiny apod. :) A mimochodem ruku na srdce, kdyby na tom videu byla třeba Thalia, nadávali by jste stejně ? ;)

To video už tam není, takže jsem zase neviděl nic...

budu muset dávat pozor na trakci

lebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám

fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS

navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení

budu muset dávat pozor na trakci

lebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám

fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS

navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení

RS se nepočítá do této oblíbené skupiny - ASR-EDS jest standartem :D;)-_-

tady je každej chytrej jak rádio a moralista a slušňák na entou, a každej napíše, je to jeho věc, co s tím dělá, ale před tím milion keců, co to je za idioty a jak by jim nakopal prdel. Já nemám potřebu tohle s autem dělat,a le je mi šum a fuk, že to někdo dělá, pokud nekurví nic jinýho než svý auto a je mi jedno, kde na něj vzal. kdyby se každej radši staral o sebe a neléčil si svý komplexy, tak takový vyloženě zlý a přející jen to nejhorší komentáře nikdy nevzniknou. myslím si, že pokud se baví tímto způsobem a nedokazujou si svou výjímečnost (kterou jsem tam ovšem nikde nepostřehl) v běžném provozu, je to naprosto v pořádku a jsou to celekm normální hoši. To že někdo ve svém mládí nebpo později neměl takové možnosti, neznamená hned, že každej jinej, kterej je má a je nevychovanej hajzlík.

Zamyslete se nad sebou. občas se stydím za svou českou příslušnost. každej má potřebu řešit druhé, místo aby se staral o sebe. když něco nemá, tak radši chlemtá pivo a nadává, jak to tady stojí za hovno...

tak tady bych se podepsal...ač mi to video trhá srdce :)

• 3 týdny později...

OctII :rusaci podelany :D

OctII :rusaci podelany :D

ehm... jsou to poláci na 100%!! Ale jsou to blbci, alespoň ty :palec2: hle

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.