Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to sou taky ty dementi :

tak to sou fakt dementi, proto není slov...

Je to banda kokotů a ještě ti řekne "co se může skurvit" :D jdu fakt do kolen....umělci jako prase kdyby to stím BMW aspon uměli :D je vidět že takoví hajzli si na auto nikdy nevydělali a když jo tak ne rukama lol

Pánové, vy co tu pořád nadáváte. Nezapomeňte, že pro někoho je auto jen obyčejná věc, prostě spotřební materiál jako třeba boty :D , né každej jako my bere auto jako člena rodiny apod. :) A mimochodem ruku na srdce, kdyby na tom videu byla třeba Thalia, nadávali by jste stejně ? ;)

To video už tam není, takže jsem zase neviděl nic...

budu muset dávat pozor na trakci

lebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám

fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS

navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení

budu muset dávat pozor na trakci

lebo jak to hrábne su v nemilosti se dívám

fakt nezávidím těm co mají ty RS a jiné ostré stroje bez ASR-EDS

navrhoval bych natisknou letáčky s touto problematikou "kurvení aut" a rozdávat ju u vstupu na tuning srazy, určitě se stanete velmi oblíbení

RS se nepočítá do této oblíbené skupiny - ASR-EDS jest standartem :D;)-_-

tady je každej chytrej jak rádio a moralista a slušňák na entou, a každej napíše, je to jeho věc, co s tím dělá, ale před tím milion keců, co to je za idioty a jak by jim nakopal prdel. Já nemám potřebu tohle s autem dělat,a le je mi šum a fuk, že to někdo dělá, pokud nekurví nic jinýho než svý auto a je mi jedno, kde na něj vzal. kdyby se každej radši staral o sebe a neléčil si svý komplexy, tak takový vyloženě zlý a přející jen to nejhorší komentáře nikdy nevzniknou. myslím si, že pokud se baví tímto způsobem a nedokazujou si svou výjímečnost (kterou jsem tam ovšem nikde nepostřehl) v běžném provozu, je to naprosto v pořádku a jsou to celekm normální hoši. To že někdo ve svém mládí nebpo později neměl takové možnosti, neznamená hned, že každej jinej, kterej je má a je nevychovanej hajzlík.

Zamyslete se nad sebou. občas se stydím za svou českou příslušnost. každej má potřebu řešit druhé, místo aby se staral o sebe. když něco nemá, tak radši chlemtá pivo a nadává, jak to tady stojí za hovno...

tak tady bych se podepsal...ač mi to video trhá srdce :)

• 3 týdny později...

OctII :rusaci podelany :D

OctII :rusaci podelany :D

ehm... jsou to poláci na 100%!! Ale jsou to blbci, alespoň ty :palec2: hle

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.