Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to mě to zase během přeřazení na stupně co jsou blíž k palubovce zacinká - kovově...jen občas tak to zatím neřeším...

Konečně to tu někdo napsal, kovové zacinkání hlavně při řazení pětky, ale jen někdy. Nevím co to je, ale pokud člověk zahýbe krapet s manžetou, tak se ten zvuk ozve. :) Takže to zatím taky neřeším. ;)

• Autor

Ja uz se nad tim nejak nepozastavuju, jeste rok a neco a nazdar :). Jen co skonci leasing, tahne mne RAV 4 ci koncernovy kamarad A5 ;).

H.

• Autor
No ale pokiaľ to robí u novej aj u staršej, tak by to fakt nemuselo byť známkou poruchy.

Jsou stejne stare, objednane stejne i dorucene stejne, jen jedna je "silazovana" v garazi a druha jezdi :) (ta moje).

Proto ten rozdil kilometru.

H.

• 2 týdny později...
  • Autor

Po diskusi a jizde s Diagnostikem, jsme dospeli k nazoru, ze si odfukuje turbina, takze jsem v klidu :). Zatim ;).

H.

• 7 měsíců později...
já jo ? To bych ti nikdy neudělal. Ale stejně to turbo asi nebude, protože to nepíská, ale houká jako sova. Asi takhle : hůůůůůůůůůůůů, hůůůůůůůůůůů.

cau.mne to tiez medzi radenim robi tiez taky zvuk huuuuuuuuu, :palec2:

no nejspíš turbo... mě to taky lehce houkne okolo 1550 ot a těsně pod 2000 podruhé... prý to dělá tak každá druhá,či třetí OII. turba se prý údajně vyrábějí v maďarsku... tokay uměj dobrý,ale s dílama do aut to bude slabší ;)

no nejspíš turbo... mě to taky lehce houkne okolo 1550 ot a těsně pod 2000 podruhé... prý to dělá tak každá druhá,či třetí OII. turba se prý údajně vyrábějí v maďarsku... tokay uměj dobrý,ale s dílama do aut to bude slabší ;)

jj, taky mi to houka jak sova palena... ;) kolem 1500 ot/min, pri pridani i pri ubrani plynu..... Kdyz je to studeny, tak je znatelnejsi, kdyz se ohreje, je to mirne lepsi.... Faktem je ,ze mi kazdej rika, ze mam usi jak netopyr, ze slysim co ostatni absolutne ne... tak jsem v pohode, ze v tom houkani nejsem sam... :smich:

no jen tak pro zkoušku, přo menších rychlostech zkus otevřít okénko u spolujezdce a snaž se ject právě v těch otáčkách 1500 -2000. venku je to jasně slyšet,jak chvízdne lehce právě turbo. ale ve vyšších nepíská,tak snad to s ním tak špatný není ;)

• 4 měsíce později...

jeste hrsi ,,rumunsku,,

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.