jirkaK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Zdeno, poslal jsem ti odpověď na tvoji zprávu, ale pro jistotu ještě sem. Ten bazar najdeš na tomto fóru (hlavní strana zcela dole) v rubrikách koupě - prodej. A raději ještě ETKA je interní seznam náhradních dílů Škoda, kterej mají prodejci k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mě by zajímalo, protože jsem zkoušel už přední RS nárazník napasovat, zda-li se nemusí ještě upravovat ta spodní výztuha pod nárazníkem. Jelikož ty držáky mlhovek jsou dost velký, myslím že bude chtít tak o 4 cm zleva a 2 cm zprava zkrátit. Nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 RS nárazníky sa robia aj bez výrezov pre ostrekovače. Su to RSy pre Anglický trh. Mám dvoch kolegov britov a oni maju RS modrú a čiernu a obidve bez ostrekovačov. Maju pritom xenony. Ale to sú tie britské modely škodoviek a oni maju asi iné zákony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mě by zajímalo, protože jsem zkoušel už přední RS nárazník napasovat, zda-li se nemusí ještě upravovat ta spodní výztuha pod nárazníkem. Jelikož ty držáky mlhovek jsou dost velký, myslím že bude chtít tak o 4 cm zleva a 2 cm zprava zkrátit. Nemáte někdo zkušenost? Teď nemám bohužel po reinstalaci Woken Etku v PC, tak nemůžu juknout, ale podle Etky by se dalo zjistit, jestli se ta výztuha liší, popř. v poznámkách tam bude uvedeno u dílu, zda je pro RS..zkusil bych někoho tady, ať na to koukne, nebo v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Teď nemám bohužel po reinstalaci Woken Etku v PC, tak nemůžu juknout, ale podle Etky by se dalo zjistit, jestli se ta výztuha liší, popř. v poznámkách tam bude uvedeno u dílu, zda je pro RS..zkusil bych někoho tady, ať na to koukne, nebo v servisu Děkuji, budu vděčen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 dle informace alesia se nemusí nic měnit nebo upravovat normálně tam pásnou tak se není čeho obávat,právě jsem s ním mluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já jsem si to nechal vyměnit v servisu a pokud se dobře pamatuju, tak výztuhu nechali původní, jen něco museli malinko poupravit flexou. Byl to ale minimální zásah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 napiš Romariovi, ten určitě také nárazníky dodělával. viz foto, má také přední nárazníky bez ostřiků.taky se chystám na výměnu,jediné o čem zatím vím,jsou jiné konektory u předních mlhovek.a zadní nárazník má jinačí boční úchyty.ale já mám koupený nárazník i s nima,takže snad nebude problém.ale chystám se na to až na jaře,takže rád taky pochytím nějaké rozumy. black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 RS nárazníky sa robia aj bez výrezov pre ostrekovače. Su to RSy pre Anglický trh. Mám dvoch kolegov britov a oni maju RS modrú a čiernu a obidve bez ostrekovačov. Maju pritom xenony. Ale to sú tie britské modely škodoviek a oni maju asi iné zákony. když to říkáš, asi to tak je. Ale tady jsme v česku a já vycházím z toho, že OII RS je vždy s xenonama a xenony jsou vždy s ostřikem. Jestli se tady bůhvíjakou cestou objevujou nárazníky původně určený pro zahraniční trhy, je věc jiná. Protože i xenony mám dělaný dodatečně, radši jsem se dopředu připravil na situaci, že ty ostřiky někdy někdo bude chtít vidět. Takže to sice nemám zapojený, ale vlastní ostřikovače pod těma krytkama mám. Kdyby to bylo nutný (na STK nebo při prodeji auta), zapojím to. A ještě jednou pro ty, co chtěj nárazníky měnit říkám, že nejjednodušší cesta, jak zjistit, co všechno je třeba vyměnit, je porovnání z ETKY. Je tam nakreslenej každej šroubek a všechno má svý číslo. Nemá smysl sbírat střípky rozumů od každýho, kdo to někdy měnil. Já třeba si za tu dobu už stejně kulový pamatuju. Důležitý ale je, že vim, kde to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak tak. ETKA je zákon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak tak. ETKA je zákon. tak nevim, jestli přímo zákon, ale složíš podle ní celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahojte, taky sem dám fotky své octavie, u které chci překopat nárazníky na RS. Křídlo už jsem tam nacpal, 17 elektrony jsem ted přezul na plecháče a myslím si, že když překopu ty nárazníky, tak to snad už bude vypadat dobře. I když ta barva není přímo originál RS, ale mě se moc líbí. Pořád ale přemýšlím, zda li to překuchat na RS. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Musíš vyměnit boční vodící lišty a zkrátit výztuhu kvůli mlhovkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Musíš vyměnit boční vodící lišty a zkrátit výztuhu kvůli mlhovkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahojte, taky sem dám fotky své octavie, u které chci překopat nárazníky na RS. Křídlo už jsem tam nacpal, 17 elektrony jsem ted přezul na plecháče a myslím si, že když překopu ty nárazníky, tak to snad už bude vypadat dobře. I když ta barva není přímo originál RS, ale mě se moc líbí. Pořád ale přemýšlím, zda li to překuchat na RS. Co vy na to? Měl jsem strach, jak by vypadalo RS křídlo k 15", popř, 16" kolům, někteří mně tady od toho před časem zrazovali..ale vypadá to podle mně slušivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ahojte, taky sem dám fotky své octavie, u které chci překopat nárazníky na RS. Křídlo už jsem tam nacpal, 17 elektrony jsem ted přezul na plecháče a myslím si, že když překopu ty nárazníky, tak to snad už bude vypadat dobře. I když ta barva není přímo originál RS, ale mě se moc líbí. Pořád ale přemýšlím, zda li to překuchat na RS. Co vy na to? Zdeno aku maš farbu a motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 z fotky to neni poznat? sedy antracit ,nevim jak se to presne pise.jinak je to 1,9 tdi-77kw ambiente s par vecma navic kopena 17,10,2006 zatim mam najete 17tis. a sem spokojeny.Tak co rikate na to prekopani narazniku na re? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 z fotky to neni poznat? sedy antracit ,nevim jak se to presne pise.jinak je to 1,9 tdi-77kw ambiente s par vecma navic kopena 17,10,2006 zatim mam najete 17tis. a sem spokojeny.Tak co rikate na to prekopani narazniku na re? Tak to mame to iste. Antracit . Koľko ťa vyšlo to kridlo plus nalakovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Etka je sice pěkná,ale podle ní třeba neupravíš nějaký díl,jen vyměníš za originál nový. Díky Cosbymu za postřehy,pokusím se sem dát foto,jestli je to právě to,co měl na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak to mame to iste. Antracit post-23-1156182784.gif . Koľko ťa vyšlo to kridlo plus nalakovanie? V or.servisu heller ostrava na 11tisc. ukas tvoji krasavici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak to mame to iste. Antracit post-23-1156182784.gif . Koľko ťa vyšlo to kridlo plus nalakovanie?V or.servisu heller ostrava na 11tisc. ukas tvoji krasavici Moja je v sekcii Vaše octavie - moja kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Etka je sice pěkná,ale podle ní třeba neupravíš nějaký díl,jen vyměníš za originál nový. Díky Cosbymu za postřehy,pokusím se sem dát foto,jestli je to právě to,co měl na mysli. a nepsal jsem snad, že se výztuha musela upravit flexou ? To jak a o kolik si stejně musíš odměřit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Neříkej,že křídlo+nalakování+montáž+Škoda servis= 11.000 Kč? !!! Tak to mame to iste. Antracit post-23-1156182784.gif . Koľko ťa vyšlo to kridlo plus nalakovanie?V or.servisu heller ostrava na 11tisc. ukas tvoji krasavici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Neříkej,že křídlo+nalakování+montáž+Škoda servis= 11.000 Kč? !!! U nas na Slovensku je to za 10 papierov s nalakovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 U nas na Slovensku je to za 10 papierov s nalakovanim. ty kokso a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.