Březen 3, 201015 r Ja mám svoj pôvodný, keďže som prestaval na FL. Ale to by asi bolo vhodnejšie pre niekoho zo Slovenska, lebo pošta nárazník nechce zobrať, je nadrozmerný.
Srpen 2, 201015 r Zdravím chlapáci mám menší dotaz,chci vyměnit zadní nárazník na své oktavii kombi 2,za nárazník z RS.Tak by mě zajímalo jestli tam normálně pasuje nebo se musí dělat nějaké úpravy.Předem díky.
Srpen 13, 201015 r Pokud nemáš facelift verzi, tak je tam jiný držák toho nárazníku na bocích na kastli.
Srpen 15, 201015 r Facelift nemám mám oktavii rok výr.06 Upraveno Srpen 15, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Srpen 19, 201015 r tak v tom případě potřebuješ jiný držáky, nový stojí asi cca +/- 600 za oba dohromady a přeji hodně klidu při přendavání, páč musíš vyndat zadní světla a odstrojit kufr, aby ses dostal ke šroubům na boční držáky
Září 6, 201014 r Zrovna tenhle víkend jsem přehazoval zadní nárazník z FL na sedanu a šlo to v pohodě cca 3 hodinky
Prosinec 30, 201014 r Nevíte někdo zda pasuje zadní nárazník z O2 FL combi na O2 combi předfacelift? A jestli tam sedí i zapojení parkovacích čidel (konektor)? Díky za radu
Březen 2, 201114 r Pokud vím, tak nárazník sedí, je ale potřeba vyměnit úchyty nárazníku (jsou jiné), parkovací senzory jsem měnil za FACELIFT včetně kabelového svazku, tak to nevím.
Duben 9, 201114 r Čau,potřeboval bych pomoc s přemenou z O II na rs,nevite kde seženu ty plechové držáky na zadní rs nárazník nebo tam udělat něco jiého? A u předního bych potřeboval,jak přepojit tu normal mlhovku na tu rs ??? diiiky za odpovedi
Duben 10, 201114 r potrebujes ine konektory k hmlovkam. Nevis kde se to da sehnat mimo skodu a musim mit k tomu i dutinky coo ?? a to je vsechno co musim dokoupit na predni naraznik?? diky
Říjen 8, 201113 r zdravim, potreboval rychle poradit potrebuju vedet cisla dilu - plechovych drzaku na rs combi naraznik, pravdepodobne nebudou stejne jako na liftback RS?????? dale - jestli jsou RS odrazky stejne jak do liftback tak do combi narazniku?????? diky
Březen 5, 201213 r Nevíte jaké mají číslo ty svorkovnice pro mlhovky? co třeba tahle http://www.amd-autodily.cz/zarovky-pojistky/svorkovnice-2-polova-6.html Upraveno Březen 13, 201213 r od groubr
Březen 5, 201213 r zdravim, potreboval rychle poradit potrebuju vedet cisla dilu - plechovych drzaku na rs combi naraznik, pravdepodobne nebudou stejne jako na liftback RS?????? dale - jestli jsou RS odrazky stejne jak do liftback tak do combi narazniku?????? diky V číslech dílů ti bohužel neporadím protože je nevím, ale chci tě varovat plechové držáky jsou jiné pro rs liftback a jiné pro combi a odrazky jsou taky jiné v RSnárazníku než do FL nárazníků. Jinak zkus kouknout třeba na www.obautodily.cz, tam se tyhle díly nabízí. Upraveno Březen 5, 201213 r od 007
Březen 26, 201213 r Potřeboval bych prosím poradit - chci přilepit plastové krytky ostřikovačů na nárazník, jelikož nemám ostřiky světel . Nevíte jaké lepidlo použít ? co třeba lepidlo na autoskla ? Díky za rady
Březen 26, 201213 r kludne mozes, ja mam ciernym lepidlom na skla prilepeny difuzor na zadnom narazniku
Březen 26, 201213 r V Skoda servise mi povedali, ze maju specialne lepidlo na plasty - ale ze mi odporucaju to cierne na celne skla, tak som dal na ich radu...Uz to mam 2,5 roka a zatial to drzi
Duben 2, 201213 r Kde jste kupovali komplet RS nárazníky (i s mlhovkama, LED diodama, mřížkama atd.)? U škodovky stojí jeden ten LED proužek z faceliftový RS 6300,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.