capo Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 No dlouho jsem přemýšlel jak to téma pojmenovat, aby to tak nějak odpovídalo. Jedná se o dálkové ovládání Problém je následující : Mám dva klíče s DO k origo centrálu, tedy komfortce. Oba dva přizpůsobím, vyzkouším, oba dva fungují. Ten druhý, záložní, uložím na bezpečné místo. Centrál, a vůbec všechno, ovládám jen tím prvním. Ze zámků využívám jen spínačku. Po nějaké době chci ověřit, zda funguje i ten záložní, a on ne. Celý proces tedy opakuji, ale po nějaké době opět stejný závěr. Dle manuálu ke komfortu se plovoucí kód DO "rozsynchronizuje" po 200 stisknutích mimo dosah vozidla. To se ale předpokládám týká jen jednoho klíče, myslel jsem, že komfortka si držuje nezávislou pamět plovoucích kódů pro každý klíč, ale asi to tak nebude? Proč mi tedy ten druhý samovolně "nepoužíváním" přestane fungovat? Nevíte někdo jak to je? Nerad bych se dostal do situace, kdy mi hlavní DO přestane fungovat, a druhé náhodou také nepůjde..... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 nějak mi začal blbnout klíč DO,vlezl jsem do skříně, kde 2 roky ležel druhý a ten běží perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Prostě jsi přišel k auto s tím druhým klíčem, zmáčknul dálku, a auto se otevřelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jo,přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Tak to mě štveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jo je to tak, známému se nechtěla měnit baterka, tak vzal po x letech náhradní klíč a vpoho fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 V tom případě je to logicky správně, ale prakticky je to u mého kusu špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Mam podobny problem jako capo, oct I 99. Pres VAG jsem sice schopen druhym nastartovat ale :-) dalka nefunguje a alarm ječí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.