Radek Š. Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Za měsíc mě končí záruka, zajímalo by mě, jestli nevíte někdo o nějakých záludnostech, kterých jsem si zatím nevšiml. Prozatím mě akorát olejzá kryt airbagu na volantě a lehce tečou pístnice, co drží páté dveře. Jestli někdo něco víte, poraďte! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Rychle prodej , teprve teď se to začne sypat Přesně podobně jsem uvažoval i já před koncem záruky, ale nakonec jsem auto je nechal prohlédnout, protože co je skoro v pořádku, jen tak sami od sebe dobrovolně nevymění, co drží, drží. Nechal bych zkontrolovat podvozek, jinak asi nejde nic nechat měnit "preventivně" jen proto že končí záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Rychle prodej , teprve teď se to začne sypat Přesně podobně jsem uvažoval i já před koncem záruky, ale nakonec jsem auto je nechal prohlédnout, protože co je skoro v pořádku, jen tak sami od sebe dobrovolně nevymění, co drží, drží. Nechal bych zkontrolovat podvozek, jinak asi nejde nic nechat měnit "preventivně" jen proto že končí záruka. tak, tak, nechal bych udělat běžnou prohlídku v rámci termínů prohlídek, oni by ti stejně nic na autě v záruce (před jejím koncem) nenašli a ty jim těžko dokážeš, že to před měsícem bylo rozbité, já osobně nechal jen čistit klapku, měnit brzdovku a olej v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Š. Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 chlapi díky. Já si chci fabču nechat tak čtyři roky. Memám garáž, stojí to venku, potřebuju ráno přijít, otočit klíčem a odjet. Zatím to tak vždycky bylo, za dva roky žádná závada. Doufám, že to ještě tak dva roky vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.