Vlastič Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Čaute, nemáte někdo zkušenost, jaký jsou možnosti dodělání světel do spodků výplní předních dveří? Je pod odrazkou nějaká příprava (natahaná kabeláž apod.)? Osobně jsem tam nic neviděl. Měl jsem OI v Ambiente, ta světla měla, teď mám novou Tourku a tam už dávaj pouze odrazky, jako dřív u Classicu. Tak kdo to máte vočíhlý? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No jo, sorry, mělo to jít asi do sekce elektriky, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 po odrazke ti zostane diera, nic tam nie je. ja som si to dorabal podla DP. su to len 2 draty a to svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 A můžeš to trochu přiblížit? Co se pro to musí udělat. Nerad bych kvůli tomu ale rozebíral půl auta. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3453&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tady návod jak sundáš tapeci http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazTapecu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dík, jak bude čas, zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Víte kolik stojí to světlo ve Škodovce? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Víte kolik stojí to světlo ve Škodovce? díky cca 240,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Víte kolik stojí to světlo ve Škodovce? díky cca 240,- dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 prosim o radu,uz jsem hledanim promarnil par hodin a at hledam jakykoliv vyraz tak jsem nedohledal.Vasa daval odkaz ale ten je uz nefunkcni.Prosim mate nekdo odkaz kde se resilo zapojeni tech svetylek v tapecech?Nekdo tady daval i fotky jak dodelaval svetylka z audi do zadnich dveri ale fakt jsem to pres veskerou snahu nenasel.Pls pomozte a hodte odkaz. Jak da nekdo dotaz na zapojeni tak mod zamkne ze se to resilo ale kdyz je u toho odkaz tak je nefunkcni a pise "Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Romco, mas DP? Pozri do schemy, tam mas zapojenie tych svetielok. Tie nefunkcne odkazy su zial stale castejsie, nieco nam "rozoziera forum zvnutra"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Vasa daval odkaz ale ten je uz nefunkcni.Prosim mate nekdo odkaz kde se resilo zapojeni tech svetylek v tapecech?Nekdo tady daval i fotky jak dodelaval svetylka z audi do zadnich dveri ale fakt jsem to pres veskerou snahu nenasel.Pls pomozte a hodte odkaz. už i toto se maže ? nevím proč si admini nenechají pár témat ve své sekci a zbytek fóra nezruší ??? kdo rozhoduje o tom co je a není dost dobrý pro toto fórum ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 DP mam ale jsem na elektriku dost velky tatar(a to z ni mam z komunistickych dob maturitu ),takze by mi pomohl navod pro mene chapajici typu jeden kablik pripoj tam a tam,druhy kablik pripoj tam a tam. To Vasa:Bohuzel jo,je to dost velka tragedie,sedel jsem u fora vcera od vecera do dnesni treti hodiny ranni a bohuzel jsem ziskal postreh ze 90% temat ktera modi zamknou z duvodu opakovani a je v nich odkaz na puvodni topic tak jsou odkazy nefunkcni. Chapu ze vy kteri jste ochotni poradit uz mate asi nervy porad kolem dokola radit ty same veci proto pouzivam zakladani temat co nejmene ale to vyhledavani to je fakt hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Vašo a spol tady máš proč jsou některý starý témata smazaný http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1254533 a přiklání se k této verzi víc lidí jako nařp amogh, Tomas_ek, proto je tu momentálně víc odkazů neaktivních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ještě že tyhle problémy začli až po tom co se tu začli řešit klučičí problémy mezi vedoucími. Kdyby to začlo dřív tak už z fóra nic nezbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Čaute... potřeboval bych rychlou pomoc:) opravuji mikrospínače zámku takže mám rozebrané dveře... a při te příležitosti bych chtěl zapojit ty světla ve dveřích je to 99 podle přilož.schématu jsem to napojil na ten drát který jde na pin svorkovnice 4 ale kam to připojit aby to svítilo?? V tom A sloupku ten drát nemám.. nebo po případě jaká tam má být hodnota + 12? a ten spínač to ukostři? Děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Vašo moc díky:) přesně jak jsem si myslel:) jen jsem to nechtěl dělat pokus omyl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.