Přejít na obsah

zamykání víčka palivové nádrže

bejk

Doporučené příspěvky

Tohle se stávalo hlavně na prvních ročnících Octavie. Ještě že ty měli tlačítko na otevírání nádrže mezi sedačkami, takže když se otevřeli zadní dveře a člověk se trochu natáhl, aby mohl zároveň mačkat tlačítko a odklápět víčko nádrže, šlo i v jednom člověku natankovat. Tátovi měnili celý ten elektronický mechanizmus u nádrže, ale kolik to přesně stálo nevím, asi kolem 1.500,- Kč. Ale fakt si nejsem jistý a táta si to taky již nepamatuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc,ale dneska jsem se do toho pustil a vyndal jsem to el.ovládání z kufru oskoušel azjistil,že je to unavené tak jsem to rozdělal a uvolnil pružinu a funguje.To ale nebila hlavní závada ,zjistil jsem,že je někde přerušená kostra.Alekde?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Mám takový dotaz,už někomu odešlo zamikání víčka nádrže?( asi to el. relé.)

Nevíte někdo kde se dá koupit a kolik to stojí??

Dík :unsure:

Nesmis to moc dele drzet - nemato tu funkci ktera da pouze signal k otevreni. Motorek je v zaberu stale pokud dele drzis tlacitko. Kdo to vymyslel toho bych :blbec:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 3 týdny později...

Me zase nejde otevrit pac se tam ulomilo kousek plastu toho co tlaci na tu pruzinku kdyz se zmackne tlacitko tak ta pruzinka otevre vicko.Tak se chci zeptat estli to nahodou nekdo nespravoval nebo estli musim sehnat cely novy kus:Radsi bych tam neco nalepil ale tak aby to drzelo a fungovalo.Popripade kdyby mi nekdo mohl poslat foto at vydim jak to vypada origo!! :kuk:

Odkaz ke komentáři

vem ten kus ulom. úlastu a slep ho. dale do toho natav spendliky, ci jemne ale tvrde dratky. Takto jsem opravoval uz mnoho veci a drzi. Vcetne popraskanych plast. unasecu v el. oknech.

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

tá gumená páska je z Felície...používala sa na prichytenie náradia v rezervnom kolese..

teraz k tvojmu problému..použijem hore uvedené foto od člena Octavka (dúfam,že sa nenahnevá).. :D

pozri na tú plastovú západku či neostala zastrčená vnútri a preto ti nemá čo tie dvierka zaistiť.. post-62595-0-29655100-1357381813.jpg

Odkaz ke komentáři

Já mám zase jiný problém, může mi někdo poradit proč mi to vičko nejde otevřít Když otvírám zevnitř tak slyším že otvírá ale neotevře se musím šroubováčkem vypáčit jesty náhodou nechybí pružina někde tady jak je šipka a děkuji Octavce za fota

post-57455-0-15480100-1357566894_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Tak lankem to není to nemám já když zavřu auto dálkou tak slyším jak to cvakne, mechanismus funguje,i s auta když otvírám nádrž tak jezdí západka Má to víčko u nadrže jít lechce zavřít nebo na otpor jako kdyby tam měla být pružinka protože mě jde lehce zacvaknout

post-57455-0-71090600-1357571788.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...