bejk Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Mám takový dotaz,už někomu odešlo zamikání víčka nádrže?( asi to el. relé.) Nevíte někdo kde se dá koupit a kolik to stojí?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tohle se stávalo hlavně na prvních ročnících Octavie. Ještě že ty měli tlačítko na otevírání nádrže mezi sedačkami, takže když se otevřeli zadní dveře a člověk se trochu natáhl, aby mohl zároveň mačkat tlačítko a odklápět víčko nádrže, šlo i v jednom člověku natankovat. Tátovi měnili celý ten elektronický mechanizmus u nádrže, ale kolik to přesně stálo nevím, asi kolem 1.500,- Kč. Ale fakt si nejsem jistý a táta si to taky již nepamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Díky moc,ale dneska jsem se do toho pustil a vyndal jsem to el.ovládání z kufru oskoušel azjistil,že je to unavené tak jsem to rozdělal a uvolnil pružinu a funguje.To ale nebila hlavní závada ,zjistil jsem,že je někde přerušená kostra.Alekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Mám takový dotaz,už někomu odešlo zamikání víčka nádrže?( asi to el. relé.)Nevíte někdo kde se dá koupit a kolik to stojí?? Dík Nesmis to moc dele drzet - nemato tu funkci ktera da pouze signal k otevreni. Motorek je v zaberu stale pokud dele drzis tlacitko. Kdo to vymyslel toho bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ok to já vím,ale kde ta kostra může být přerušená? Udělal jsem provizorku dal jsem si do kufru vypínač zatím a pak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pokud se to spina + taky si kostru najdi nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Právě že + je stálé a -spíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Právě že + je stálé a -spíná. Tak to neporodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Já vím prej to vede prahama,snad je tam nějaká svorkovnice.Jestli to najdu (zase rozeberu půl auta) tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zdar, já měl podobný problém...po proměření jsem zjistil, že je závada na kabeláži... Kabel vede pravým prahem do A sloupku. Já to měl přerušené v oblasti dveří spolujezdce. Tam vede zem snad 4x, tak jsem to proklemoval a už přes rok klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
324D Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Me zase nejde otevrit pac se tam ulomilo kousek plastu toho co tlaci na tu pruzinku kdyz se zmackne tlacitko tak ta pruzinka otevre vicko.Tak se chci zeptat estli to nahodou nekdo nespravoval nebo estli musim sehnat cely novy kus:Radsi bych tam neco nalepil ale tak aby to drzelo a fungovalo.Popripade kdyby mi nekdo mohl poslat foto at vydim jak to vypada origo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 vem ten kus ulom. úlastu a slep ho. dale do toho natav spendliky, ci jemne ale tvrde dratky. Takto jsem opravoval uz mnoho veci a drzi. Vcetne popraskanych plast. unasecu v el. oknech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
324D Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 No to ja pravě ten kousek nemam asi vypad jak sem tankoval nebo co a nevsim sem si toho!!!Proto chci at to nekdo nejak sikovne vyfoti abych si moh udelat druhej podobnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 hm mam jen toto ale pokud vzpomenu tak dnes nafotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
324D Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 no todle ja mam v poradku potrebuju tak pekny foto toho vnitrku prave ale dik zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tak vydrz, prave jdu do auta tak ti to blejsknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 slibene foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
324D Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 skvely fota dik!!!Ted jen prijit na to jak to zpravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 nemas zac, tady se jen pomaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSkejtak Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Může mi někdo porad proč mi ty dvířka nejdou zaklapnout? Mám octavii rv. 1997, odevírání taky z interiéru. Bylo mi řečeno že tohle http://imageshack.us/photo/my-images/163/praska.jpg/ k tomu patří, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 tá gumená páska je z Felície...používala sa na prichytenie náradia v rezervnom kolese.. teraz k tvojmu problému..použijem hore uvedené foto od člena Octavka (dúfam,že sa nenahnevá).. pozri na tú plastovú západku či neostala zastrčená vnútri a preto ti nemá čo tie dvierka zaistiť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Já mám zase jiný problém, může mi někdo poradit proč mi to vičko nejde otevřít Když otvírám zevnitř tak slyším že otvírá ale neotevře se musím šroubováčkem vypáčit jesty náhodou nechybí pružina někde tady jak je šipka a děkuji Octavce za fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Já toto řešil na fábii a bylo vypadlé lanko a pak nechtěl pořádně chodit ten zobáček.Chtělo by to zkouknout ve 2 lidech co to dělá když se tahá za páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Tak lankem to není to nemám já když zavřu auto dálkou tak slyším jak to cvakne, mechanismus funguje,i s auta když otvírám nádrž tak jezdí západka Má to víčko u nadrže jít lechce zavřít nebo na otpor jako kdyby tam měla být pružinka protože mě jde lehce zacvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.