Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jeste jedno video http://rapidshare.com/files/20569200/FRs_c...I_orig.mpg.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jeste jedno video http://rapidshare.com/files/20569200/FRs_c...I_orig.mpg.html Sakra az za 58 min ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Daval jsem to na Youtube, ale nejak to p.c.v.lo JInak po chipu je to uplne jine auti. Origo FRs srovnavat s ORSI samozrejme nejde je to ostatne 96kw proti 132kw. Ted je to ??kw proti 132kw Kdyz budete mit ten chip od Cimbu, uz jste uplne nekde jinde, ze=))) MichalF :vyfuk je origo, jen bez katu, to tam vrci motorkyod tech posuku:D Jiank jsme se tam k nim pridali nahodou, byli to fakt blazni, ale my jsme se aspon na jejich ukor bavili=)) Po jejich nesmyslne jizde zrucnosti si ti kluci udelali drahu na tech 300metru a na chvili nas tam pustili Bylo fajn, bych to zopaknul, kdyby se nekdo pridal z okoli, navic by bylo fajn mit kameru na zacatku i konci Editováno: 11. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jeste jedno video http://rapidshare.com/files/20569200/FRs_c...I_orig.mpg.html Sakra az za 58 min ;-) ja uz sosam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Daval jsem to na Youtube, ale nejak to p.c.v.lo JInak po chipu je to uplne jine auti. Origo FRs srovnavat s ORSI samozrejme nejde je to ostatne 96kw proti 132kw. Ted je to ??kw proti 132kw Kdyz budete mit ten chip od Cimbu, uz jste uplne nekde jinde, ze=))) MichalF :vyfuk je origo, jen bez katu, to tam vrci motorkyod tech posuku:D Jiank jsme se tam k nim pridali nahodou, byli to fakt blazni, ale my jsme se aspon na jejich ukor bavili=)) Po jejich nesmyslne jizde zrucnosti si ti kluci udelali drahu na tech 300metru a na chvili nas tam pustili Bylo fajn, bych to zopaknul, kdyby se nekdo pridal z okoli, navic by bylo fajn mit kameru na zacatku i konci Aha ... normalne sem myslel ze tam je nakej ladacek a ze to je zvuk te FRS ... Jinak v chiple FRS sem jel a to je jako fakt kulturni povozeni !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Daval jsem to na Youtube, ale nejak to p.c.v.lo JInak po chipu je to uplne jine auti. Origo FRs srovnavat s ORSI samozrejme nejde je to ostatne 96kw proti 132kw. Ted je to ??kw proti 132kw Kdyz budete mit ten chip od Cimbu, uz jste uplne nekde jinde, ze=))) MichalF :vyfuk je origo, jen bez katu, to tam vrci motorkyod tech posuku:D Jiank jsme se tam k nim pridali nahodou, byli to fakt blazni, ale my jsme se aspon na jejich ukor bavili=)) Po jejich nesmyslne jizde zrucnosti si ti kluci udelali drahu na tech 300metru a na chvili nas tam pustili Bylo fajn, bych to zopaknul, kdyby se nekdo pridal z okoli, navic by bylo fajn mit kameru na zacatku i konci Aha ... normalne sem myslel ze tam je nakej ladacek a ze to je zvuk te FRS ... Jinak v chiple FRS sem jel a to je jako fakt kulturni povozeni !!!! Taky jsem jel (dneska) ajede fakt moc slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pekny. Diesel Forewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pekny.Diesel Forewer nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pekny.Diesel Forewer nee Joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Jojo souhlas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. Cimbu 124Kw a "jen" 352Nm a znam treba Octu 96Kw TDiPD od f. Brazdil.com na 132/396. Editováno: 11. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Jojo, nafta je nafta, benal je benal, kazde ma svoje JA dnes vlastne jel taky poprve ve ORSI a musim rict, ze taky supr, akorat Vam to rve mene od toho spodu Editováno: 11. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. Link pls :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... Hele, ja uz pomalu neverim ani tem brzdam Pote uprave toho kamose z Polska, kterej mel na brzde 165ps a ja smaznul jak malinu, no nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... Hele, ja uz pomalu neverim ani tem brzdam Pote uprave toho kamose z Polska, kterej mel na brzde 165ps a ja smaznul jak malinu, no nevim .... Jako ze si mu nandal ?? V jakym aute ma 165ps ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. a myslis, ze je to realny, jo?? jestli je to podlozeny nejakejma grafama z brzdy, atd... Hele, ja uz pomalu neverim ani tem brzdam Pote uprave toho kamose z Polska, kterej mel na brzde 165ps a ja smaznul jak malinu, no nevim .... hm, no ono tezko rict, ale tak co uz by melo bejt presnesi, vid? je mozny, ze je to do jisty miry zavadejici, ale tak snad alespon o necem to vypovida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. Link pls :-) Je to dost znama firma, par lidi z Fabiaclubu co maji FRS tak maji od nich cip http://www.autopower.cz/index.php?id=cz/ch...me=cz/chip/chip ...o co jsme jel v Octe 96Kw TDiPD co ma od nich cip na 132Kw a 396Nm a jede brutalne Editováno: 11. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jj musi to bejt vazne super povozenicko!!!! ja sem zvedavej o kolik ten chip od toho cimbu tu ORS zvedne, ten narust toho kroutaku vypada dost drasticky!!!!! Cimbu ma jeste dost mirny, treba f. Brazdil to zveda vo dost vic. Link pls :-) Je to dost znama firma, par lidi z Fabiaclubu co maji FRS tak maji od nich cip http://www.autopower.cz/index.php?id=cz/ch...me=cz/chip/chip ...o co jsme jel v Octe 96Kw TDiPD co ma od nich cip na 132Kw a 396Nm a jede brutalne no tak tam udavaj, ze se kroutak zvetsi na 274 Nm, u cimbu to je myslim na 330 Nm....sice cimbu dava ''jen'' 139kW, ale ten rozdil na tom kroutaku je celkem velkej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Aha uz sem to nasel ... Ale ORS nevim no : 1,8 20V turbo RS - 158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Jaster myslel asi FRS, tam maji 132kW/180HP/396Nm U RS maji hodnoty horsi, to by byl lepsi Sportmotor Editováno: 11. Březen 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Aha uz sem to nasel ... Ale ORS nevim no :1,8 20V turbo RS - 158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč cenovka dost vysoka, cimbu je zatim na 12T a myslim, ze pujde este o neco niz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Aha uz sem to nasel ... Ale ORS nevim no :1,8 20V turbo RS - 158kW 274Nm 16.250 Kč 19.338 Kč Zalezi jak to maji poladeny... zkus se zeptat pokud to nedosahne na brzde stejnych vykonu tak ze chces vratit penize... Editováno: 11. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jaster myslel asi FRS, tam maji 132kW/180HP/396NmU RS maji hodnoty horsi, to by byl lepsi Sportmotor jj, tak pak mozna jo.... jinak SM budeme snad vedet od MartinaRS, kolik maj opravdu kW a Nm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.