Vilda Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Ahoj. včera když po delší době jel táta mim autem, tak si chtěl poštelovat zarcátka a prý mu něják neposlouchal joyistick-prej jednou jo, jednou ne, měl jsem doma eště jeden joyistick, tak jsem ho vyměnil, ale zrcátka se dál ani nehnout, jen když pohnu joyistickem, tak něco cvaká v palubce jak zvuk relátka... Nevíte něko kde je chyba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Nikdo nic neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mam neco podobneho, ovsem s tim rozdilem, ze joystick je asi mrtvej uplne...nic se nehne, nic necvaka...vsechny pojistky v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOSY Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Mám podobný problém a prý si musím koupit nový motorek. Ale také mám menší problémy s konfortní jednotkou,nevím jestli je to propojeno spolu,mohlo by to bít i tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 to jsem měl taky a garny vyměnil ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Zkusil bych se podivat, zda nejsou zkorodovany kontakty u RJ ve dverich ridice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 to jsem měl taky a garny vyměnil ovládání Mysleno, ze vymenil joystick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Mám s tím taky problém ,ale u mě když začnu ovládat levé zrcátko,tak se začne pohybovet i pravé. A když ovládám pravé, tak to funguje tak jak má. ALE PROČ!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Myslím, že takhle to funguje správně !! Ovládáš levé a synchronně se nastavuje pravé, které si potom donastavíš samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 To neni problem, to je spravna fungce ovladani zrcatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado82 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Zdravim, Nema niekto toto ovladanie? Mne tiez nefunguje. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Včera jsem jedno viděl na aukru, bylo to za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.