adasek Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Poratte mi.Mel jsem nehodu s privesem a ohlo se mi tazne.Tazne je(od firmy SVC NACHOD) na dva srouby(ne bajonet).Ohly se mi plochace co drzi tu kouli.Da se to nejak spravit(narovnat za tepla)nebo musim koupit nove,popripade starsi.Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 V tomto pripade bych neryskoval a koupil radeji nove ,unava materialu delá neplechu pri ohýbání za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zavolej do Náchoda, třeba ti poradí - ale vypadá to spíš na nový - alespoň ta výstuha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) doporučil bych výměnu přesně jak říká deko únava materiálu. Toho bych se bál. Jinak taky mám SVC Náchod tak doufám že to není extrémně měkké tažné. jak se ti to stalo? jestli to není tajné Editováno: 21. Březen 2007, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 doporučil bych výměnu přesně jak říká deko únava materiálu. Toho bych se bál. Jinak taky mám SVC Náchod tak doufám že to není extrémně měkké tažné. jak se ti to stalo? jestli to není tajné dyz das nove, nic nepokazis, ale pokud to neni praskle (co asi sotva), nebyl by problem ani po narovnani - teda jestli to nejak narovnas ... Je to mnohonasobne predimenzovano (porad se v nejake str. firme , i kdyz asi si to uz jen z principu na triko nevemou...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Diky za rady,tak jsem si koupil nove.To stake narovnam a pouziju na nejakej vozir. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.