Lancelot Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jestli to bude barva, tak je to v kombinaci s tmavými bomba. Pokud by to však byla fólie tak bych já do toho nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 we will see Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Kucí ja nevim, ale ve svete motoru psali ze je to folie a v televizi taky... nedokazu si predstavit ze by to meli strikat Já taky slyšel, že to je nalepené. Ale je možné, že to je tak jen na prototypu a série třeba bude lakovaná..kdoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Podle mych informaci se pro serii ma jednat o folii. Minimalne auta, ktere jsem mohl prohlidnout, mela folii. Panty byly strikany. Jinak na tom fotu - co jsem videl ja, tak na B-sloupku byla bila cast natazena mnohem niz. V Zeneve na exponatech je to ale pry strikany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No vozy v Ženeve boli extra pripravené výstavné kusy, dokonca nemali ani PR štítky. Je veľmi pravdepodobné, že reálne produkčné kusy budu "drobne" upravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Podle mych informaci se pro serii ma jednat o folii. Problem je, ze vyrobce folie nemuze dat na folie takovou zaruku, jakou pozaduje Skoda Auto, proto ma byt strecha lakovana, ale to je opet podstatne drazsi, narocnejsi apod, takze do serie to zatim nepujde - prodavam, jak jsem nakoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) No vozy v Ženeve boli extra pripravené výstavné kusy, dokonca nemali ani PR štítky. Je veľmi pravdepodobné, že reálne produkčné kusy budu "drobne" upravené. no to se moc extra nepředvedli edit: nebo nějací Čínští inženýři loupali Editováno: 17. Březen 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ty vypada na stin a ne slouplou folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ty vypada na stin a ne slouplou folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Rozhodně to bude stín, protože to "navazuje" i mimo dvě místa s šipkami..je to jako stín od nasvícení vozidla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 já měl tu šipku možná udělat víc přesně - těsně nad tím stínem jsou cca 3 vlnky - to je podle mě odplepená folie ta šipka vpravo - na přechodu barev je to "volaké" pomuchlané a jakoby špatně začištěné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já měl tu šipku možná udělat víc přesně - těsně nad tím stínem jsou cca 3 vlnky - to je podle mě odplepená folieta šipka vpravo - na přechodu barev je to "volaké" pomuchlané a jakoby špatně začištěné... Špatně nalepená páska při stříkání - barva podfoukla pod maskovací pásku u lemu plechů - dle mého názoru je to stříkaný. U výstavního kusu, jak to bude v serii - kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 v aut. servise nemaj ani paru ze bude s bilou strechou :/ u nas o tom vedi howno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 v aut. servise nemaj ani paru ze bude s bilou strechou :/ u nas o tom vedi howno.. nejen u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak to sem rad ze nejenom u nas. Jinak ta fabka je fakt supr:P interier ujde no .. uvidime .. ale nebude to spatn y.. Sem zvedav na reso :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 v aut. servise nemaj ani paru ze bude s bilou strechou :/ u nas o tom vedi howno.. Bila strecha je uvedena v oficialnim ceniku, takze nechapu proc o ni nic nevi??? V prodeji od cervna 2007 za 11500,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 V prodeji od cervna 2007 za 11500,- Kc. Taky cenofka jak kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 NiceOne:to nevím ale vim ze nejsem jedinej komu to nerekli tady na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 V prodeji od cervna 2007 za 11500,- Kc. Taky cenofka jak kráva No ono je to slozitejsi. Podivej se do toho ceniku uvidis sam. Napr. pokud mas sport a k nemu nejaka lita kola 16" tak je to za 3000,- ...sam ten system poradne nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 V prodeji od cervna 2007 za 11500,- Kc. Taky cenofka jak kráva No ono je to slozitejsi. Podivej se do toho ceniku uvidis sam. Napr. pokud mas sport a k nemu nejaka lita kola 16" tak je to za 3000,- ...sam ten system poradne nechapu Pokud je to v rámci nějakého paketu tak budiž, ale pokud to bude cena jen za střechu tak jich moc neprodaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 S tou střechou je to asi nějak takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ¨to bude pěkný autíčko, musím říct že se mi líbí čím dál tím víc, ale ta cena je fakt dost drsná, nejen tý střechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 no jesi folie tak bych to nechtel :-) Taky bych to nechtěl asi to dlouho nevydrží v původní kvalitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 proc by to měla bejt samolepka? Jinak se mi ta střecha líbí A i celá FII se mi dostává pod kůži. hm...jdi se sní svést..pak se svez s normální a moc se ti nedostane pod kůži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 proc by to měla bejt samolepka? Jinak se mi ta střecha líbí A i celá FII se mi dostává pod kůži. hm...jdi se sní svést..pak se svez s normální a moc se ti nedostane pod kůži... jak s normální.. Od března je normální ta FII..a FI se stane minulostí (v krátké verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.