Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život :blbec: Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...

Kde je chyba?

Vloženo
Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život :blbec: Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...

Kde je chyba?

Chyba není nikde, je to normální jev, kdyžtak zajeď do Škoda servisu a tam ti to potvrdí.

Vloženo

Kde je chyba?

už jsem tu fakt několikrát četl, že je to normální...i když mě tam teda necvaká nic :D

Návštěvník
Vloženo

Me to cvaka az to je slyset i v kabine. Ale neresim to protoze to funguje - VAG - Odvetravaci ventil - teda je aspon funkcni v akcnich clenech

Vloženo

Tak to je zvláštní, taky to slyšim už od volantu. Včera se mi to povedlo nahrát na mobil, ale má to nějakej divnej formát, takže to zkusim nahrát ještě na mp3 a jsem zvědavej, co na to řeknou Ti, co jim to nedělá :blbec: Zatim ...

Návštěvník
Vloženo

Clovece nebud z toho vyplasenej. Od kud jsi? ja z okresu NACHOD - mas icq - ci skype? pokecame

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...