Přejít na obsah

Odvětrávací systém s aktivním uhlím

peteres

Doporučené příspěvky

Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život :blbec: Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...

Kde je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život :blbec: Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...

Kde je chyba?

Chyba není nikde, je to normální jev, kdyžtak zajeď do Škoda servisu a tam ti to potvrdí.

Odkaz ke komentáři

Kde je chyba?

už jsem tu fakt několikrát četl, že je to normální...i když mě tam teda necvaká nic :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...