peteres Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ... Kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...Kde je chyba? Chyba není nikde, je to normální jev, kdyžtak zajeď do Škoda servisu a tam ti to potvrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zdravim, admin promine, že toto téma již mám v sekci "motor", ale zdá se, že potřebuju pomoc od někoho, kdo rozumí elektrice. V té nádobce s aktivním uhlím nebo lépe navrchu ní je elektromagnet. ventil, který cvaká jak o život Štve mě ten vlezlý hlasitý cvakavý zvuk zejména při volnoběhu ...Kde je chyba? už jsem tu fakt několikrát četl, že je to normální...i když mě tam teda necvaká nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to cvakanie sa fakt neda vobec odstranit? preco to niekomu cvaka a niekomu nie? Kazdy sa ma pyta ze co mi to tam cvaka, a vseci si myslia ze mam nieco pokazene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Me to cvaka az to je slyset i v kabine. Ale neresim to protoze to funguje - VAG - Odvetravaci ventil - teda je aspon funkcni v akcnich clenech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak to je zvláštní, taky to slyšim už od volantu. Včera se mi to povedlo nahrát na mobil, ale má to nějakej divnej formát, takže to zkusim nahrát ještě na mp3 a jsem zvědavej, co na to řeknou Ti, co jim to nedělá Zatim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Clovece nebud z toho vyplasenej. Od kud jsi? ja z okresu NACHOD - mas icq - ci skype? pokecame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.