Březen 19, 200718 r NO JÁ BYL POTRESTANEJ MINULE, TAKŽE UŽ JSEM MIMO JEN BYCH CHTĚL SMAJLÍKY NA STŘEDY KOL
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako?
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU No dneska nečapačka
Březen 19, 200718 r Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU No dneska nečapačka SITRA? tEĎ MÁŠ HODNĚ PRÁCE, TO JE VIDĚT
Březen 19, 200718 r sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó
Březen 19, 200718 r sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU
Březen 19, 200718 r sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU beru na vjědomý
Březen 19, 200718 r sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU beru na vjědomý TÁDÝ DADÝDÁ DUPY DUPY DUP...YEAAAH...
Březen 19, 200718 r Kluci kluci JEL BY JSI SI TAKY ZAJEZDIT? Kdy a kam? Teď nemám RC WRC/Hráška u sebe, takže nejdřív víkend a hlavně bych si nesměl zapomenout ovladač jak v So když jsme jeli na sraz do Bech
Březen 19, 200718 r ospravedlňujem sa... chcem byt opet kamarad, prečo mi neodpovidas na SZ a na ICQ... čo sa prihodilo, že se na nás hněváš pán Gryl
Březen 19, 200718 r Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní
Březen 19, 200718 r Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní Sis to jablko od boha neměl brát na splátky,, nebo to byla Eva??
Březen 19, 200718 r Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní Sis to jablko od boha neměl brát na splátky,, nebo to byla Eva?? já nic a ženský mě vůbec nezajímají, já mám hodně práce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.