Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 NO JÁ BYL POTRESTANEJ MINULE, TAKŽE UŽ JSEM MIMO JEN BYCH CHTĚL SMAJLÍKY NA STŘEDY KOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU No dneska nečapačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Banány můžeš dostávat taky furt. Tvé upravené autí se jistě těší na mé něžné ruce UŽ ABY TO BYLO, JSEM ZASE V PRAZE, TAK ŽE BYCH PŘIJEL.... A TY SI POHRÁLA S PLOTREM, MÁM I AUTÍČKO SUBÁČKO a co jako? ŽE BY SME SI MOHLI ZAJEZDIT TY TRUHLÍKU No dneska nečapačka SITRA? tEĎ MÁŠ HODNĚ PRÁCE, TO JE VIDĚT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU beru na vjědomý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 sitra možná jo, ale vzhledem k tomu jak to teď máme, je všechno jen teorie... dyžtak ty napýšu, jó O.K. DYŠTAK MÚŽEŽ KLYNDĚ SEM, STEJNĚ JE TO TÉMATUM VO HOVNU beru na vjědomý TÁDÝ DADÝDÁ DUPY DUPY DUP...YEAAAH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kluci kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kluci kluci JEL BY JSI SI TAKY ZAJEZDIT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kluci kluci JEL BY JSI SI TAKY ZAJEZDIT? Kdy a kam? Teď nemám RC WRC/Hráška u sebe, takže nejdřív víkend a hlavně bych si nesměl zapomenout ovladač jak v So když jsme jeli na sraz do Bech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Co je to sakra za OT-ečko, tady se řeší riadiaca jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Co je to sakra za OT-ečko, tady se řeší riadiaca jednotka Prepáčtě pan Gyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 ospravedlňujem sa... chcem byt opet kamarad, prečo mi neodpovidas na SZ a na ICQ... čo sa prihodilo, že se na nás hněváš pán Gryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 keď s nami nehovoris, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 keď s nami nehovoris, tak šokující odhalení P2M je VRS.... důkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní Sis to jablko od boha neměl brát na splátky,, nebo to byla Eva?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Péťa a Tom mají dnes "svůj" den.. neboj, mám to jen jednou za měsíc a to jen na pár dní Sis to jablko od boha neměl brát na splátky,, nebo to byla Eva?? já nic a ženský mě vůbec nezajímají, já mám hodně práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak změna VRS je Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.