Březen 19, 200718 r takže VRS je vlastne čech...preto robil tolko chýb v tej slovenčine....hm VRS je podle mě tatar.. nebo ještě lépe obyvatel Čadu....takže čaďan
Březen 19, 200718 r takže VRS je vlastne čech...preto robil tolko chýb v tej slovenčine....hm VRS je podle mě tatar.. nebo ještě lépe obyvatel Čadu....takže čaďan no takže opravdu Gil
Březen 19, 200718 r Pokud máte něco proti Čaďanům, tak tady taky nemusím být Pořád a pořád vám píšu na icq msn upc lsd a další a nikdo se mi neozve a neozve, chcem být váš kamoš. Sím písněte mi do čadu a nebo ještě lepší zavolejte mi na 0609112567
Březen 19, 200718 r Gile, kolik ti je? Já se teď dočetl, že průměrná délka života čaďana je 46,94let, tak abysme věděli.....
Březen 19, 200718 r Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil. Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS
Březen 19, 200718 r Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Je vidět, že nám lžeš, tvoje IP má stejnou pachovou stopu a já jakožto ohař Booobika sem to vyčmuchal....
Březen 19, 200718 r To si ty ? Kde jsi vzal fotku mojí ženy??? To vysvětluje profil na ICQ.... nejsem tu... stará mě honí
Březen 19, 200718 r Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Tím nám tu vyvstává nová neotřelá otázka a podnět k další akademické debatě na téma: "Kdo je V///RS?!"
Březen 19, 200718 r Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Tím nám tu vyvstává nová neotřelá otázka a podnět k další akademické debatě na téma: "Kdo je V///RS?!" já přísahám, že to fakt nejsem protože nemám znak V//RS na přední masce...
Březen 19, 200718 r takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo
Březen 19, 200718 r takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo už nechci být tvůj kamarád
Březen 19, 200718 r takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo už nechci být tvůj kamarád jestli jsi V//RS tak to asi NEopláču
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.