Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tak změna VRS je Gil no konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takže VRS je vlastne čech...preto robil tolko chýb v tej slovenčine....hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takže VRS je vlastne čech...preto robil tolko chýb v tej slovenčine....hm VRS je podle mě tatar.. nebo ještě lépe obyvatel Čadu....takže čaďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takže VRS je vlastne čech...preto robil tolko chýb v tej slovenčine....hm VRS je podle mě tatar.. nebo ještě lépe obyvatel Čadu....takže čaďan no takže opravdu Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Pokud máte něco proti Čaďanům, tak tady taky nemusím být Pořád a pořád vám píšu na icq msn upc lsd a další a nikdo se mi neozve a neozve, chcem být váš kamoš. Sím písněte mi do čadu a nebo ještě lepší zavolejte mi na 0609112567 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Gile, kolik ti je? Já se teď dočetl, že průměrná délka života čaďana je 46,94let, tak abysme věděli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 To si ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil. Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 To si ty ? Kde jsi vzal fotku mojí ženy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Je vidět, že nám lžeš, tvoje IP má stejnou pachovou stopu a já jakožto ohař Booobika sem to vyčmuchal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 To si ty ? Kde jsi vzal fotku mojí ženy??? To vysvětluje profil na ICQ.... nejsem tu... stará mě honí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Tím nám tu vyvstává nová neotřelá otázka a podnět k další akademické debatě na téma: "Kdo je V///RS?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takhle to uměl taky neeee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 To si ty ? Kde jsi vzal fotku mojí ženy??? Vy ste dvojčata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Vzhledem k tomu že předci pochází z Brna tak bych čaďanskej průměrnej věk neřešil.Jinak teď jsem si vzpoměl - JÁ NEJSEM V//////RS Tím nám tu vyvstává nová neotřelá otázka a podnět k další akademické debatě na téma: "Kdo je V///RS?!" já přísahám, že to fakt nejsem protože nemám znak V//RS na přední masce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo už nechci být tvůj kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 takhle to uměl taky neeee??? Tak že to nemůžu bejt já ty ohaři tak to jsem já ty ťunťo už nechci být tvůj kamarád jestli jsi V//RS tak to asi NEopláču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Díky Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.