lubann Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 V blizke dobe chci menit silenbloky naprav, motoru atd?Ale od org je to za nehorazne prachy uz jste nekdo mel neco od febi a jake mate zkusenosti????Dikes za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nevím jak jiný díly, ale já mám zadní tlumiče Billstein doporučil mě je švagr co dělá v autodílech a jsou zatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Obecně se tady traduje, že Febi je kvalitativně nejblíž origo, takže jednoznačně doporučené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 já mám tlumiče Bilstein B6 se zesílenýma pístnicema a za ty peníze špičkový podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 No tak čepy a silentbloky od Febi je děsná bída.Za 40tis tkm to budeš měnit znova.Tlumiče dělají dobré,ale to je vše.Pokud chceš co za něco stojí,tak dej Lemforder a nebo TRW.Todle jsou hlavní dodavatelé pro škodovku.Jinak ti můžu dát tip kde za 3000tis koupíš od Lemforderu(čep řízení 2ks,spojovačky 2ks,čep ramene 2ks,silentblok přední 2ks,silentblok zadní-puk 2ks)Od Trw by to vyšlo ješte ale o 300kč méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.