Publikováno Březen 16, 200718 r Nevíte o něčem, co by trvale odlákávalo ptáky ze stromu? Na parkovišti parkuju pod stromem a každý ráno mám totálně posraný auto
Březen 16, 200718 r Mě pomohlo proti holubům sedajícím na balkon pověsit tam 4 cédéčka, ty se ve větru otáčejí a házejí různé odlesky a ptáci se toho bojí.
Březen 16, 200718 r kup si dlouhou hlaveň a dobře mířit , sranda - chce to pořídit kocoura lovce, ale to taky asi nepůjde, když je to venku na parkovišti, ty CD fungují, jen to blbě vypadá, pak ještě funguje vycpaná maketa dravce - ale jen dočasně, ti co mají vinohrad vědí
Březen 16, 200718 r Autor To abych šel vykrást kabinet přírodopisu na základce Eště jsem přemýšlel, že bych vždycky přikryl auto nějakou plachtou, ale to je oser
Březen 16, 200718 r a navíc ho jemně podrápeš, přeci jen stahovat a natahovat plachtu na mírně zaprášené auto, nic moc
Březen 16, 200718 r Prehodit pres strom sit. Na tu si nesednou. To je fakt, ne ulet. Jen ten strom v tomto pripade pusobi blbe
Březen 16, 200718 r Já ti půjčim motorovku,2 hodiny práce a už ti to neposerou.No a dřevo si vemu na topení k baráku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.