RadekVW Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dnes v noci 16-17 brezna mi ukradli passika cerne barvy,svetla kuze,AUTOMAT,tonovana skla,cire zadni lampy,moc takovych passatu neni..PROSIM O JAKE KOLIV INFO NA TEL: 774842268 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ty kráso tak to je hukot, ale moc bych nevěřil, že bude ještě v naší zemi, pokud jsem si všiml máš na značce T což je Ostrava tak bych spíš tipoval, že si tvojí kárku někdo vitipoval a prostě si pro ní došel a zítra už bude jezdit někde v PL nebo UK pod jiným číslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ku*wa, to je v prdeli. Jaké jsi měl zabezpečení? Podle toho by se dalo odhadnout, jestli máš ještě šanci se k němu někdy dostat nebo už je nenávratně v prdeli. Ale bohužel se obávám, že ve tvém případě už ho nikdy asi neuvidíš. Je mi tě líto. KOlega si přivezl minulý týden nové Mondeo a hned první noc o něj málem přišel. Ale nepodařilo se jim asi překonat imobilizér s proměnlivým kódem. Nicméně auto museli odtáhnout do servisu na opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 To je strašné... Člověk se o něco snaží, a pak příjde někdo takový a celé je to někde. Slyšel jsem o tom, že prý stačí do auta zašít někde starý mobilní telefon se simkartou. Nevíte co je na tom pravdy? Přeji hodně štestí při hledání auta, jsem taky z OV měl už jsem měl v autě třikrát návštěvu, jednou to odnesly kola, podruhé rádio a potřetí sklíčko ze zpětného zrcátka.... Je to strašné! Pokud ty hazly najdeš, velice rád Ti je pomůžu hodit s traverzou u nohy někde do Hlučínského jezera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Jsem take z Okoli OV,ale toto jsem nevidel.To by mne mohly mory vzit,kdyz nedko neco takoveho ukrade.Ja bych asi vrazdil,kdybch je chytil. Snad se postesti a najdes ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Sakra tak krasne auto. Doufam ze se podari najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dnes v noci 16-17 brezna mi ukradli passika cerne barvy,svetla kuze,AUTOMAT,tonovana skla,cire zadni lampy,moc takovych passatu neni..PROSIM O JAKE KOLIV INFO NA TEL: 774842268 a odkud ho ukradli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dnes v noci 16-17 brezna mi ukradli passika cerne barvy,svetla kuze,AUTOMAT,tonovana skla,cire zadni lampy,moc takovych passatu neni..PROSIM O JAKE KOLIV INFO NA TEL: 774842268 Hele kámo moc mne mrzí co se ti stalo, ale tohle auto už na 95% nenajdeš. Buď už je na díly, ale jelikož jsi z Ovy, tak to vidím na Ukrajinu, Rusko nebo jiný stát bývalého SSSR mimo pobaltí. Polsko, to už nebude, tam je změna v přihlášení aut, ale na 99% přes PL jeli na východ. Tohle se děje dnes a denně, tady v Praze se kradou tyto auta na zakázku, je to banda zmrdů. Přeji si, aby jim děti chodily pozadu a oni sami ať trpí obráceným růstem nehtů, zubů a ať pojdou na ploché nohy. Kéž by jsi byl ten šťastný, komu se to podaří najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) To je strašné... Člověk se o něco snaží, a pak příjde někdo takový a celé je to někde. Slyšel jsem o tom, že prý stačí do auta zašít někde starý mobilní telefon se simkartou. Nevíte co je na tom pravdy? Přeji hodně štestí při hledání auta, jsem taky z OV měl už jsem měl v autě třikrát návštěvu, jednou to odnesly kola, podruhé rádio a potřetí sklíčko ze zpětného zrcátka.... Je to strašné! Pokud ty hazly najdeš, velice rád Ti je pomůžu hodit s traverzou u nohy někde do Hlučínského jezera. Existuje něco takového, jako je mobil a alarm v jednom. koukni na : http://bladox.cz/prod_motion.php?lang=cz a nebo celkově na www.bladox.cz zajímavé věci Editováno: 17. Březen 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kámo je mi tě fakt líto a přeju ti ať se ti vrátí!!!! Jina souhlas s Palem AŤ CHCÍPNOU TI ZM**I!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.