Přejít na obsah

KRADEZ PASSATA


RadekVW

Doporučené příspěvky

ty kráso tak to je hukot, ale moc bych nevěřil, že bude ještě v naší zemi, pokud jsem si všiml máš na značce T což je Ostrava tak bych spíš tipoval, že si tvojí kárku někdo vitipoval a prostě si pro ní došel a zítra už bude jezdit někde v PL nebo UK pod jiným číslem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ku*wa, to je v prdeli. Jaké jsi měl zabezpečení? Podle toho by se dalo odhadnout, jestli máš ještě šanci se k němu někdy dostat nebo už je nenávratně v prdeli. Ale bohužel se obávám, že ve tvém případě už ho nikdy asi neuvidíš. Je mi tě líto.

KOlega si přivezl minulý týden nové Mondeo a hned první noc o něj málem přišel. Ale nepodařilo se jim asi překonat imobilizér s proměnlivým kódem. Nicméně auto museli odtáhnout do servisu na opravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je strašné... Člověk se o něco snaží, a pak příjde někdo takový a celé je to někde. Slyšel jsem o tom, že prý stačí do auta zašít někde starý mobilní telefon se simkartou. Nevíte co je na tom pravdy? Přeji hodně štestí při hledání auta, jsem taky z OV měl už jsem měl v autě třikrát návštěvu, jednou to odnesly kola, podruhé rádio a potřetí sklíčko ze zpětného zrcátka.... Je to strašné! Pokud ty hazly najdeš, velice rád Ti je pomůžu hodit s traverzou u nohy někde do Hlučínského jezera. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes v noci 16-17 brezna mi ukradli passika cerne barvy,svetla kuze,AUTOMAT,tonovana skla,cire zadni lampy,moc takovych passatu neni..PROSIM O JAKE KOLIV INFO NA TEL: 774842268

Hele kámo moc mne mrzí co se ti stalo, ale tohle auto už na 95% nenajdeš. Buď už je na díly, ale jelikož jsi z Ovy, tak to vidím na Ukrajinu, Rusko nebo jiný stát bývalého SSSR mimo pobaltí. Polsko, to už nebude, tam je změna v přihlášení aut, ale na 99% přes PL jeli na východ.

Tohle se děje dnes a denně, tady v Praze se kradou tyto auta na zakázku, je to banda zmrdů.

Přeji si, aby jim děti chodily pozadu a oni sami ať trpí obráceným růstem nehtů, zubů a ať pojdou na ploché nohy. :angry:

Kéž by jsi byl ten šťastný, komu se to podaří najít :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je strašné... Člověk se o něco snaží, a pak příjde někdo takový a celé je to někde. Slyšel jsem o tom, že prý stačí do auta zašít někde starý mobilní telefon se simkartou. Nevíte co je na tom pravdy? Přeji hodně štestí při hledání auta, jsem taky z OV měl  už jsem měl v autě  třikrát návštěvu, jednou to odnesly kola, podruhé rádio a potřetí sklíčko ze zpětného zrcátka.... Je to strašné! Pokud ty hazly najdeš, velice rád Ti je pomůžu hodit s traverzou u nohy někde do Hlučínského jezera. B)

Existuje něco takového, jako je mobil a alarm v jednom. ;)

koukni na : http://bladox.cz/prod_motion.php?lang=cz

a nebo celkově na www.bladox.cz

zajímavé věci ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...