Uďa Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) Napadla mě taková zbytečnost.Švagr má Citroen C4 a na dálce má ovladač i na světla.Zaparkuje-posvítí si na cestu,u Globusu si zabliká aby viděl kde stojí ap.Nešlo by něco podobného i na fábce? Editováno: 1. Březen 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No zablikať si môžeš aj stlačením tlačítka na zamknutie bez toho aby si otvoril auto. To čo píšeš je zrejme nejaký typ comming home, čo nie je zas tak náročné pri troške šikovnosti dorobiť Ja na tom napr fičím už rok, svietia mi síce "len" obrysovky, ale stačí mi to. Plánujem však prerábku na xena a na kratší čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Nektery akcni modely OI mely funkci comming home - treba Rider nebo Collection. Reseny to bylo dodatecnym modulem. Mozna by to nekdo (treba profor ) umel s pomoci tohoto modulu ubastlit i na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 hehe no ja mam svoje riešenie ale videl som že faceliftove Pola majú modul na CommingHome, ale mam asi neaktualnu ETKU tak som ho tam nikde nenašiel... Maverick, nevieš číslo toho modulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 profor: Hledal jsem ho uz nekolikrat, ale v Etce se mi to najit nepodarilo... Zkusim to znova, nadeje umira posledni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 skús ak máš aktuálnu etku aj na póle napríklad, myslím že to bude ok vzhladom na to že je to "novinka" v programe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) profor: Zatim jsem zjistil, ze OI s funkci comming home mela PR cislo "9C0". Hledam dal... EDIT: OK Editováno: 18. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Napríklad diaľkové ovládanie Radix 4T má dva prídavné výstupy AUX, keď držíš tlačítko č.4 napr. 10 sekúnd, svetlá by ti cez relé išli 10 sekúnd... keď 20 tak 20... proste AUX je aktívny počas držania tlačítka...... (len moj postreh k teme) Editováno: 18. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 octavio: to je v poriadku, ale tu sa zrejme jedná o originál DO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Maverick: Našiel som Je to "3U0 941 597 A" označené ako "Jednotka řídíci pro světlo" s popisom "místo pro relé/identifikační číslo 456". Dávalo sa do O1 s PR číslami 9C0 (bez spínače denního jízdního osvětlení s funkcí coming home) alebo 8K6 (spínač denního jízdního osvětlení s funkcí coming home). Podľa čísla to vyzerá, že je to modul pôvodom zo Superba. Profor: Ten coming home pre Polo nie je ani v tej najnajaktuálnejšej ETKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Hm fakt? tak to bude asi to čo píšeš ty, šak načo by vymýšlali novinky keď to už raz vymyslené bolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A jak to fungovalo u ty O1?? Docela by me zajimalo jak by bylo slozity tam ten modul dodelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Igor: Klanim se pane! Ja vim, ze jsem to uz jednou kdysi hledal a nasel, ale kdyz si clovek udela poznamku, ovsem po nejake dobe nevi kam, tak je to holt blby... Tak a ted panove, dokaze nekdo zjistit, jestli to jde nejak zamontit do Fabie? - comming home by se hodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Taky jsem o tom uvažoval, nešlo by světla spojit s vntřní lampičkou? P odemknutí se lampička rozsvítí, po vystoupení a zavření dveří svítí až do zamknutí (nebo asi 20 sekund). Pak by stačilo jedno relátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Maverick: Vŕtal som sa ešte ďalej - tak u Pola to je uvedené tiež. Číslo RJ je rovnaké ako pre O1 - 3U0 941 597 A, plus je tam ešte ďaľšie relé označené ako spínač coming home s označením 1K0 951 253. Je tam dopísané ešte "miesto pre relé/id. číslo 7/449". Skúsim sa ešte povŕtať s v DP Pola, ale to až zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Taky jsem o tom uvažoval, nešlo by světla spojit s vntřní lampičkou? P odemknutí se lampička rozsvítí, po vystoupení a zavření dveří svítí až do zamknutí (nebo asi 20 sekund). Pak by stačilo jedno relátko. no lenže keď zamkneš už zhasne a ja napr väčšinou zamykám ešte pri aute... Igor si guru! ALE 1K0 951 253 je obyčajné 70A relé 3U0 941 597 A som nenašiel datašít, ale našiel som iné, ale tie sú viac komplikované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Profor: Našiel som ešte toto - foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Profor: A ešte toto - umiestnenie v relé boxe na pozícii 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Osobně si myslím,že by šlo použít relé ze Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Síce sa do toho moc nevyznám, ale čo čítam sedliackym rozumom, tak by malo stačiť narvať relé 3U0xxx do pozície 7 v relé boxe... Uff, podľa ETKY to relé stojí 2356 Sk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Cosby: ty by si mohol vedieť ako presne ten supacky funguje pretože podľa schémy je napojený na 15a, potom dverný spínač na vodičovej strane, je tam privedené na relé výstup TFL zo spínača svetiel a je tam aj prívod od pravého dialkového svetla...???? Igor: a patrične poprepájať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Profor: Jáááj to treba aj zapojiť? A ja že je to plugnplay Ja sa proste do elektriky nevyznám - ešteže na to mám ľudí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Profor: Jáááj to treba aj zapojiť? A ja že je to plugnplay Ja sa proste do elektriky nevyznám - ešteže na to mám ľudí hehe skôr by so povedal že plugNpray... EDIT: ešte k tej cene, Igor nezabúdaj že v dodávke toho relé nieje jeho pätica čo tiež nebude zadara.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak spousta reakcí.ale ve finále žádná fundovaná rada jak na to.Tak pokud někdo vyřeší tu montáž do fabky,tak sem s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Neviem aký máš centrál, ale v princípe by to mohlo fachčiť aj takto a u všetkých typov centrálu: spraviť nejaký časovač, ktorý bude ovládaný impulzami z centrálu a bude spínať relátko - buď parkovačky, alebo tlmené. Po zamknutí, odomknutí sa rozsvietia na nastavenú dobu svetlá. Prípadne tam ešte doplniť nejakú fotodiódu a bude to svietiť len potme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.