Hany Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 http://finweb.ihned.cz/c4-10072060-2070211...ovlivnuji-i-dph Vim, ze je to debilni tema, ale dotkne se to mnoha lidi na foru, vc. mne, tak to sem dam! H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 všechny cesty jsou služební Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Hany: pravda, ale je to asi individuální. Třeba máma dělá v docela velký mezinár. spol. a neřeší se to tam. Na druhou stranu počítaj každou kačku když dělají výb. řízení na IT atd... U malý firmy dělám já a totál v klidu - naštěstí , protože můj případ je N1.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Muj soucasny zamestnavatel si nemuze odecist DPH, takze auta jsou bez mrizi, ale tam nepracuju nafurt . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) nemám čas to číst, ale tuším co tam je. Nicméně to mně vůbec netankuje, protože se mně to netýká. Jak píše JaKr, only company travel. Editováno: 20. Březen 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H. soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Já na tom nevidím nic špatného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Já na tom nevidím nic špatného... na čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H. soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů z hlediska firmy, těch pár Kč co projedeš soukromě nestojí za řeč. Jestli stojí firmu měsíčně auto 30.000,- nebo 32.000,- tak to už je úplně podružné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já měl služební auto u velké firmy. Naprosto žádná kniha jízd. Plus Shellkartu bez omezení. Jen jsem musel odevzdávat účtenky. Bylo to v DE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.