Kolafa Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 hezkej sluzebak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra. Jiriku, ty uz u toho compu zase chlastas??? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra. Jiriku, ty uz u toho compu zase chlastas??? H. kamaráde, to jsou tak leda abstinenční příznaky, protože včera to byl přesně měsíc, co jsem ani nečuchnul ke špuntu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to si to takhle počítáš? u nas po městě jezdí Punto, který má každej díl karoserie v jiný barvě, kdysi mi i nekdo rikal, co ma v technicaku napsany, ale jsem sklerotik a zapomnel sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 u nas po městě jezdí Punto, který má každej díl karoserie v jiný barvě to môže byť Punto harlekín, to sa jednu dobu robilo. Ešte sa mi zdá že aj Polo to malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to si to takhle počítáš? No, ja to vim taky celkem presne, dve deci "božolé" 2006 vcera k veceru , . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 coz to ja taky, dve piva predevcirem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Pěkný služebáček a jezdí ne na benzín ale na gumu!!!Super a z výfuku lítají orbitky!!!!!BOMBA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 slusnej sluzebacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tá OII je fakt orbiticky pekná. U nás jazdia Fabie olepené reklamou na pivo (tuším Bažant) a tiež je pekná. Presne som chcel napísať to Polo Harlekýn. Aj u nás jedno behalo, tak som sa kamoša policajta pýtal, že čo má v TP. Už je to dávno, ale niečo v zmysle kombinácia viacerých farieb. Tá OII možno bude mať v TP strieborná (alebo aká je pôvodne) a určite sa už nikto nekašlal s doplnaním zápisu. Ja som nafotil takéto BMW (pôvodne strieborné). Fakt by ma zaujímalo, čo si majitelia dajú tú prácu a urobia zápis do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 možná si budete myslet, že jsem divnej ale to "bávo" má úžasnou barvičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 nebudeme, aspon ja ne, protože mě se taky líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 No veď aj mne, preto som sa na najbližšej križovatke otočil a vrátil sa, aby som si to mohol vyfotiť. Škoda len, že auto olepené fóliou už nemá taký lesk ako bežný lak. Vyzerá ako taký 4-ročný lak, ktorý jazdil týždenne na kefy. Ale aj tak sa mi to páčilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.