Březen 22, 200718 r Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra.
Březen 22, 200718 r Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra. Jiriku, ty uz u toho compu zase chlastas??? H.
Březen 22, 200718 r Mne by zajimala specifikace barvy v technicaku .H. tož "Orbitální modrá", ne ? A možeš s tem machrovatˇ před šéfem až do večéra. Jiriku, ty uz u toho compu zase chlastas??? H. kamaráde, to jsou tak leda abstinenční příznaky, protože včera to byl přesně měsíc, co jsem ani nečuchnul ke špuntu.
Březen 22, 200718 r to si to takhle počítáš? u nas po městě jezdí Punto, který má každej díl karoserie v jiný barvě, kdysi mi i nekdo rikal, co ma v technicaku napsany, ale jsem sklerotik a zapomnel sem to
Březen 22, 200718 r u nas po městě jezdí Punto, který má každej díl karoserie v jiný barvě to môže byť Punto harlekín, to sa jednu dobu robilo. Ešte sa mi zdá že aj Polo to malo
Březen 22, 200718 r to si to takhle počítáš? No, ja to vim taky celkem presne, dve deci "božolé" 2006 vcera k veceru , .
Březen 22, 200718 r Pěkný služebáček a jezdí ne na benzín ale na gumu!!!Super a z výfuku lítají orbitky!!!!!BOMBA!!!
Březen 31, 200718 r Tá OII je fakt orbiticky pekná. U nás jazdia Fabie olepené reklamou na pivo (tuším Bažant) a tiež je pekná. Presne som chcel napísať to Polo Harlekýn. Aj u nás jedno behalo, tak som sa kamoša policajta pýtal, že čo má v TP. Už je to dávno, ale niečo v zmysle kombinácia viacerých farieb. Tá OII možno bude mať v TP strieborná (alebo aká je pôvodne) a určite sa už nikto nekašlal s doplnaním zápisu. Ja som nafotil takéto BMW (pôvodne strieborné). Fakt by ma zaujímalo, čo si majitelia dajú tú prácu a urobia zápis do TP.
Duben 5, 200718 r No veď aj mne, preto som sa na najbližšej križovatke otočil a vrátil sa, aby som si to mohol vyfotiť. Škoda len, že auto olepené fóliou už nemá taký lesk ako bežný lak. Vyzerá ako taký 4-ročný lak, ktorý jazdil týždenne na kefy. Ale aj tak sa mi to páčilo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.