olaf Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 prosím o radu potřebuji vyměnit zámek patých dveří a nechcu se stím nějak moc trapit ,proto prosim o radu jak sním ven.??dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) prosím o radu potřebuji vyměnit zámek patých dveří a nechcu se stím nějak moc trapit ,proto prosim o radu jak sním ven.??dík Zámek jako vložku nebo zámek jako mechanismus??? Editováno: 24. Březen 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 omlouvám se měl jsem na mysli vložku zámku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 omlouvám se měl jsem na mysli vložku zámku.. Tak to je to samé, musí se sundat celý zámek ven, a je tam taková pružinka, ta se vyndá a zámek se vysune ven, bývá to zarezle, tak trochu prostříknout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No uvazoval jsem o zaslepeni tohoto zamku...ale co to vystrikat treba montazni penou na okna...pripadnemu zlodeji to znesnadni praci a me to necha aspon malinkatou moznost se dostat do auta v pripade defektu (baterie, zabouchnute klice apod) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.