Přejít na obsah

křídlo na Octavii


gorca25

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni měl bych takový malý dotaz.Koupil jsem od kámoše křídlo za 1000,- na golfa fungl nové,jelikož golfa kamoš rosekal.Zkoušel jsem ho dát na octavii dozadu na kufr a docela bomba.Chtěl jsem však poradit má dva podstavce extra a křídlo zvlášt.Takže se bude muset to křídlo napasovat a ty 2 podstavce vlepit do křídla a pak komplet po laku přidělat na auto.Chtěl jsem se zeptat jak se tyto křídla /všeobecně/ na auto přidělávají a jaké se na to používá lepidlopopř šrouby. ale raději bych do auta nevrtal.Kamarád mi říkal že se na uchycení používá nějaké lepidlo jak se tím lepí skla na auta,snad nějaké tekuté hřebíky či co.Nevim proto vám píši.Díky za odpovědi.Gorca25 -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No viděl jsem spoustu možných i nemožných křídel na Oktáviích a líbí se mi pouze origoš RS a ještě WRC. Jinak ta ostatní jsou děs. Taky měj na paměti, že sportovnímu "looku" by měla odpovídat motorizace. WRClook a 1.6 motor nejdou moc dohromady. Já nejsem ale velký příznivce ospoilerovaných aut a lepení volovin na auto (spíš než křídlo nebo spoiler bych si koupil lepší brzdy nebo pneu), takže tohle co jsem tu napsal ber s rezervou. Ohledně tvého dotazu: Lepidel na exteriér je spousta jedno i vícesložkových. Asi bych se zašel zeptat do nějakého obchodu s tuzing věcma a tam koupil lepidlo, které Ti doporučí. Prodavači v nich jsou většinou stejní nadšenci, co by si na auto přilepili i toaleťák, kdyby měl nápis Race, takže mají určitě zkušenosti a budou se snažit dobře poradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to lepidlo na sklo je ok a jinak jsi tam dej křídlo jaké se ti líbí a na rady to tam nedávej,nejlepší je to a to, na to nedej,mi se třeba to křídlo rs zrovna lelíbí ;)

Cha tak to máš pravdu mě se také to rs křídlo nelíbí.Tohle je křídlo na WV golf 4řada je tak trochu natočené a ukazoval a zkoušeli jsme to jen tak na octavii a vypadá to docela bomba.Prostě kamarád který tak nějak dělá do tuningu řekl že je to velmi dobré a že na octavii takovéto křídlo ještě neviděl.Tak jsem na to zvědav až bude v laku užb se těším.Vyjde mě to s lepením i lakem v servisu na max 3000,- tak je obětuju.Právě jsem se tady na foru ptal jaké se používá na lepení těch křídel lepidlo a ono je to tedy lepidlo na skla.Bomba.Snad mi neulítne :D-_-B);):palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co říkáte na toto křídlo od Milotecu, dal bych si jej na svého Kombíka co jsem před nedávnem koupil. Máte ho někdo, máte s ním zkušenosti jestli dobře pasuje. Díky za rady :)

:palec2:

up

Nie je to náhodou RS krídlo na O1 combi? Mne sa najviac pozdáva na combi origo RS... ;-) musím ale zohnať ešte tretie brzdové svetlo... ;-) a bude sa lepiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...