hugito Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) Zdravím rafani, Potřeboval bych poradit, Mám 1,6 74kw, A motor nedrží otáčky a pořát chcípe a když dám nohu z plynu tak to furt ukazuje spotřebu tak kolem 2 až 2,5 litru, bráchovi to ukazuje nulu. Vyčistil sem klapku, udělal sem základní nastavení, to pomohlo, už sem myslel že je to o.k, ale asi tak po dvěsta kilomertech to začalo dělat zase takže nevím co s tím, asi budu muset koupit novou, v servisu mi řekli že stojí 12 000, tak prosím o radu Editováno: 24. Březen 2007, autor: hugito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Zdravím rafani, Potřeboval bych poradit, Mám 1,6 74kw, A motor nedrží otáčky a pořát chcípe a když dám nohu z plynu tak to furt ukazuje spotřebu tak kolem 2 až 2,5 litru, bráchovi to ukazuje nulu. Vyčistil sem klapku, udělal sem základní nastavení, to pomohlo, už sem myslel že je to o.k, ale asi tak po dvěsta kilomertech to začalo dělat zase takže nevím co s tím, asi budu muset koupit novou, v servisu mi řekli že stojí 12 000, tak prosím o radu Nová klapka je cca za 6-7tis., 12 je blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 určitě to bude ještě něčím jiným, co hadice sání, není děravá nebo ucpaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Zdravím rafani, Potřeboval bych poradit, Mám 1,6 74kw, A motor nedrží otáčky a pořát chcípe a když dám nohu z plynu tak to furt ukazuje spotřebu tak kolem 2 až 2,5 litru, bráchovi to ukazuje nulu. Vyčistil sem klapku, udělal sem základní nastavení, to pomohlo, už sem myslel že je to o.k, ale asi tak po dvěsta kilomertech to začalo dělat zase takže nevím co s tím, asi budu muset koupit novou, v servisu mi řekli že stojí 12 000, tak prosím o radu A podarilo se ti ji nastavit? Pres VAG udelej kontrolu provozniho stavu skrtici klapky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) A jeste kontrolu snimace: Editováno: 25. Březen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falach Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Dá se sehnat kolem 5tisíc. http://www.prondo.cz/dovoz.php 030133064FCN KLAPKA ŠKRTÍCÍ OCT 1.6 - C CN 2844,10 kč 06A133064JCN KLAPKA ŠKRTÍCÍ OCT.1.6-74-D 2844,10 kč -------------------------------------------------------------------------------- http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...rt%C3%ADc%C3%AD 06A.133.064 J Škoda Octavia originální CZ díl KLAPKA SKRTICI OCTAVIA 1,6/74kw 1 ks 5.970 Kč 06A.133.064 J Škoda Octavia Čínská výroba KLAPKA SKRTICI OCTAV. 1,6/74kw 1 ks 2.807 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Já mám taky - nová orig. 5700,- sebo.w@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falach Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 U mě podobný problém studené starty. Klapka nová landa sonda nová a porád nic a nakonec těsnění na sacím potrubí, bylo spečené a mělo to falešné sání.Tak to opravili a udělali kontrolu rovinosti toho plastového sání a dále svíčky jsem tam měl na felicii tak taky vyměnili a udělali těsnost chladící kapaliny.No celkem to stálo 4.086Kč. Nemohli na to přijít dělali to 2 dny.Ale na autorizovaný servis cena slušná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.