Krtek Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ahoj všem, prosim o radu. Mám koktu 1,6 74kW rok 1999 a občas se mi stane že nastartuju třeba na potřetí a baterka by měla být nová . Taky slyším občas i špatné odskočení startéru, myslíte že by to mohlo být startérem nebo byste hledaly ještě někde jinde (svíčky, čerpadlo .....)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) těžko takto poradit navíc když píšeš že baterka by měla být nová... to znamená že nevíš jak je stará ale poznáš jak točí...ne?(mimoto že má nasobě rok výroby) čerpadlo by si měl slyšet po otočení klíčkem aspon u mě to tak bylo.(bzučelo) a pokud se ti nezdá startér vytáhnout a vyzkoušet venku at vidíš co dělá Editováno: 28. Březen 2007, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No to zabzučení slyšet je takže čerpadlo bude asi v pořádku. Vidim to na vyčištění startéru a nové svíčky, ale nevim jestli NGK a nebo Denzo Iridium a asi možná půjdou i nové kabely. Dík za radu s tím čerpadlem, toho sem se bál asi nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No to zabzučení slyšet je takže čerpadlo bude asi v pořádku. Vidim to na vyčištění startéru a nové svíčky, ale nevim jestli NGK a nebo Denzo Iridium a asi možná půjdou i nové kabely. Dík za radu s tím čerpadlem, toho sem se bál asi nejvíc Svíčky tam dej origo NGK, bohatě to stačí a ušetříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No to zabzučení slyšet je takže čerpadlo bude asi v pořádku. Vidim to na vyčištění startéru a nové svíčky, ale nevim jestli NGK a nebo Denzo Iridium a asi možná půjdou i nové kabely. Dík za radu s tím čerpadlem, toho sem se bál asi nejvíc Svíčky tam dej origo NGK, bohatě to stačí a ušetříš... A co výdrž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No to zabzučení slyšet je takže čerpadlo bude asi v pořádku. Vidim to na vyčištění startéru a nové svíčky, ale nevim jestli NGK a nebo Denzo Iridium a asi možná půjdou i nové kabely. Dík za radu s tím čerpadlem, toho sem se bál asi nejvíc Svíčky tam dej origo NGK, bohatě to stačí a ušetříš... A co výdrž? Já je tam dával nedávno, ale předtím jsem tam měl Bosch a ty byly jak nový...myslím že pár desítek tisíc km ti tam vydržej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No to zabzučení slyšet je takže čerpadlo bude asi v pořádku. Vidim to na vyčištění startéru a nové svíčky, ale nevim jestli NGK a nebo Denzo Iridium a asi možná půjdou i nové kabely. Dík za radu s tím čerpadlem, toho sem se bál asi nejvíc Svíčky tam dej origo NGK, bohatě to stačí a ušetříš... A co výdrž? Já je tam dával nedávno, ale předtím jsem tam měl Bosch a ty byly jak nový...myslím že pár desítek tisíc km ti tam vydržej... No prej maj garanci 30 000km což snad ujde. A co výměna kabelů? Zajímalo by mě jak sou na tom cenově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.