kops Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ahoj vsem, mam problem. Doslo k tomu, ze z duvodu me reakce na silnicni provoz jsem probrzdil kolesa.... Ted pri urcite rychlosti pri jizde ty plosky citim. Je to neprijemne a jsou to proste zvuky ktere tam nemaji byt.... ach jo. Da se s tim neco delat, nebo je pneu na odpis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ahoj vsem,mam problem. Doslo k tomu, ze z duvodu me reakce na silnicni provoz jsem probrzdil kolesa.... Ted pri urcite rychlosti pri jizde ty plosky citim. Je to neprijemne a jsou to proste zvuky ktere tam nemaji byt.... ach jo. Da se s tim neco delat, nebo je pneu na odpis ? Nevím jestli je nějakej fígl, ale asi těžko, takže vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ahoj vsem,mam problem. Doslo k tomu, ze z duvodu me reakce na silnicni provoz jsem probrzdil kolesa.... Ted pri urcite rychlosti pri jizde ty plosky citim. Je to neprijemne a jsou to proste zvuky ktere tam nemaji byt.... ach jo. Da se s tim neco delat, nebo je pneu na odpis ? To jedině vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ahoj vsem,mam problem. Doslo k tomu, ze z duvodu me reakce na silnicni provoz jsem probrzdil kolesa.... Ted pri urcite rychlosti pri jizde ty plosky citim. Je to neprijemne a jsou to proste zvuky ktere tam nemaji byt.... ach jo. Da se s tim neco delat, nebo je pneu na odpis ? To jedině vyměnit. k...a to se mi moc nechce, jsou to lehce jety pneu Pristihl jsem se, ze uz premyslim i o svizne jizde v zatackach, aby ty gumy se lehce a stejnomerne pod tlakem "obrousily" Zatim mne jeste vetsi stupidita nenapadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ahoj vsem,mam problem. Doslo k tomu, ze z duvodu me reakce na silnicni provoz jsem probrzdil kolesa.... Ted pri urcite rychlosti pri jizde ty plosky citim. Je to neprijemne a jsou to proste zvuky ktere tam nemaji byt.... ach jo. Da se s tim neco delat, nebo je pneu na odpis ? To jedině vyměnit. k...a to se mi moc nechce, jsou to lehce jety pneu Pristihl jsem se, ze uz premyslim i o svizne jizde v zatackach, aby ty gumy se lehce a stejnomerne pod tlakem "obrousily" Zatim mne jeste vetsi stupidita nenapadla... Dej je někomu na drifty... A to máš ABS v háji nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 predchozi majitel chtel asi usetrit. r.v. 97 a vybava GLX. Nevim co tenkrat stal priplatek za ABS, ale usetrene penize to urcite nejsou. Tedy z dnesniho pohledu A ironii osudu je to, ze kdyz jsem to auto kupoval, bylo ABS uvedeno v popisu k autu a ani mne nenapadlo, ze se jedna o priplatkovou vybavu a ze tam neni seriove dodavano.... tak jsem ani nestudoval TP.....proste moje chyba, bylo to asi tim, ze bylo za dobry peniz a tak jsem pospichal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tyto pneu nijak neopravíš. Jedině výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 predchozi majitel chtel asi usetrit. r.v. 97 a vybava GLX. Nevim co tenkrat stal priplatek za ABS, ale usetrene penize to urcite nejsou. Tedy z dnesniho pohleduA ironii osudu je to, ze kdyz jsem to auto kupoval, bylo ABS uvedeno v popisu k autu a ani mne nenapadlo, ze se jedna o priplatkovou vybavu a ze tam neni seriove dodavano.... tak jsem ani nestudoval TP.....proste moje chyba, bylo to asi tim, ze bylo za dobry peniz a tak jsem pospichal.... Aha, no tak to je docela blbý... já myslel že se bez ABS ani nedělaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 predchozi majitel chtel asi usetrit. r.v. 97 a vybava GLX. Nevim co tenkrat stal priplatek za ABS, ale usetrene penize to urcite nejsou. Tedy z dnesniho pohleduA ironii osudu je to, ze kdyz jsem to auto kupoval, bylo ABS uvedeno v popisu k autu a ani mne nenapadlo, ze se jedna o priplatkovou vybavu a ze tam neni seriove dodavano.... tak jsem ani nestudoval TP.....proste moje chyba, bylo to asi tim, ze bylo za dobry peniz a tak jsem pospichal.... Aha, no tak to je docela blbý... já myslel že se bez ABS ani nedělaly... presne tak nejak jsem premyslel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Měl jsem Octávii GLX 1999 1,6 a neměla ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ... mám facelift 8/2000 classic také bez ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) jestli na to máš koně, tak klíny + ručka a burn out.... , buĎ je srovnáš nebo si aspoň pěkně zagumuješ :-) :-) Editováno: 26. Březen 2007, autor: witt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 taky jsem měl stejný problém, ale na Fábii. Tam moc koní není, spíše nějaké hříbata Ale já jsem to přebrzdil přes ručku, tzn. zadek. Nezbylo nic jiného, než je dát na předek a zkoušet je zgumovat. A pomohlo to. Takže pár gumovaček a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 taky jsem měl stejný problém, ale na Fábii. Tam moc koní není, spíše nějaké hříbata Ale já jsem to přebrzdil přes ručku, tzn. zadek. Nezbylo nic jiného, než je dát na předek a zkoušet je zgumovat. A pomohlo to. Takže pár gumovaček a je to par gumovacek ? Muzes to prosim lepe popsat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 taky jsem měl stejný problém, ale na Fábii. Tam moc koní není, spíše nějaké hříbata Ale já jsem to přebrzdil přes ručku, tzn. zadek. Nezbylo nic jiného, než je dát na předek a zkoušet je zgumovat. A pomohlo to. Takže pár gumovaček a je to par gumovacek ? Muzes to prosim lepe popsat ? na tom není co popisovat, zatáhnout ruční brzdu (lepší zaklínit kola, ručka to asi neudrží), pořádně přidat a defakto zahrabat a "držet to tam" bacha na spálení spojky už jsem viděl jak motor řval spojka byla puštěná, ale kola se netočili, holt to prostě spojka nepřenesla, ale to byl extrém, nějaký vydechlý fáčko viz. http://www.youtube.com/results?search_type...tegory=0&page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 a nebo zatáhnout ručku, pod přední kola nalít vodu, abys snížil tření (adhezi) a chvíli hrabat. Nebo stačí projet město tam a z5 a na semaforu to lehce odhrábnout, ať se párkrát protočí kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 urcite trochu prisypu ovsa konim a povozim se...... Jen mam strach, ze budu hoblovat predni pneu a radne nepoznam ze uz jsou treba OK a to tukani je jeste od zadnich kol... Proste abych neprehobloval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 urcite trochu prisypu ovsa konim a povozim se...... Jen mam strach, ze budu hoblovat predni pneu a radne nepoznam ze uz jsou treba OK a to tukani je jeste od zadnich kol... Proste abych neprehobloval.... kdybys přehobloval, tak to poznáš tak, že budou trčet dráty , jinak nejlepší je asi město a křižovatky. Zahrabat, odzkoušet, zahrabet, odzkoušet, .... až to bude ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A má tohle někdo vyzkoušené? Nevím, ale pokud jsou na gumách plošky a bude gumovat tak mizí dál vrstva po obvodu celého kola a tím pádem i na těch ploškách. Přijde o kus vzorku, ale plošky zůstanou. Kulaté už to asi nikdy nebude. Ale možná se pletu, to je jen teoretická úvaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Já když měl felicii tak jsem to zašlápl ve 160km/h a gumy byli zničeny lezli z nich drátky a při rychlosti do 120km se třepal volant jako kdyby měl upadnout.Ale podle mě jak na gumách uděláš plošky tak je to blbý a a už to asi nikdy nebude 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.