Přejít na obsah

Osvětlení kufru Octavia Combi

witt

Doporučené příspěvky

Zdar lidi, chci se zeptat, chtěl jsem si rozchodit osvětlení kufru, ale po připojení kontaktů od žárovek (byly odpojeny) svítí neustále. Můžu auto zamčít odemčít, dělat s tím cokoliv, ale furt to svítí. Centrál mi funguje a funguje i zamykání dveří od kufru, napadl mě totiž mikrospínač v zámku kufru, ale ten asi funguje nebo co. Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, my máme v práci Renaulta Kangoo a tam to taky vzadu v ložné ploše pod tím tapecem pořád svítí. Když jsme se na to v autorizovaném servisu ptali, tak nám řekli, že to je normální a má to svítit vždy, když jsou zapnutá světla. Prej jestli nám to vadí, tak to máme přelepit černou izolačkou. Tomu říkám odborná rada servisu Renault :wacko:

Odkaz ke komentáři

Tak že asi ti ten mikrospinač nefunguje jinak to po zavření kufru musí zhasnout. ¨Mikrospinač ti zůstal v poloze otevřno a proto ti to svítí stále.Tak že vyměnit pokud nepujde seřídit.

jak jde seřídit? spíš jak vyndat celej zámek, měl jsem dole tapec, ale místa tam moc není...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Měl jsem ten samý problém. POřád mi svítil kufr...Vymontoval jsem celý zámek. Je tam taková umělohmotná packa, která tlačí na ten mikrospínač a ta byla nalomená...slepil jsem ji sekunďákem a pro jistotu jsem ještě přilepil malou plošku na ten mikrospínač. A funguje. Do servisu bych s tím nešel...věřím tomu že by vyměnili celý zámek. A ta cena asi bude slušná. A přitom se alespoň u mě jednalo o hloupost ta za 20kč...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 6 let později...

nato se taky budu muset podívat.před lety mi taky svítil neustále kufr,vyndal jsem žárovku a byl klid.ovšem ted jsem zjistil že v klidovém stavu mi to sosá baterku.

ale když se nechá dlouho otevřenej kufr tak se přece to osvětlení samo hzasne ne? mě to svítilo neustále

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Jo, pěkně to žralo baterku, tak jsem se po roce dokopal... ten horní obrázek bude asi z faceliftu, u mého předface to vypadalo takhle. Prasknul ten plastový bazmeg, opírá se do černého plastového vyklápěcího "kloboučku", který pak spíná mikrospínač. Slepil jsem ho vteřinkou ale při nasazování lupnul, tak jsem vteřinku řádně nakydal na plast i na to železo a zatím drží a funguje OK.

Taky jsem se "pojistil", kdyby to prasklo znovu, a objednal na zkoušku LEDkové C10W, přece jenom 20W nebo ca 4W je velký rozdíl, uvidíme, co na to komfortka.

post-6185-0-93543100-1395165879_thumb.jppost-6185-0-72626200-1395165894_thumb.jp

Editováno: , autor: Viktor X
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...