Jirik.DC Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Vidím, že jste se tu do mně všichni obuli (a dávám vám za pravdu),tak si nechám ten plasťák a budu šetřit na kožený origo.Nemůžu chtít vše najednou. Jukni třeba na www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Vidím, že jste se tu do mně všichni obuli (a dávám vám za pravdu),tak si nechám ten plasťák a budu šetřit na kožený origo.Nemůžu chtít vše najednou. je to asi dva měsíce, co jsem prodal svůj koženej čtyřramenej za mrzkej peníz, 1900,- Kč. Když budeš koukat po inzerátech, určitě něco podobnýho seženeš. A neber to s tím návlekem moc osobně, přece to ty nvyrábíš, ne ? Že to je prasecky ušitý ale vidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) Volant RS včetně bagu z Ml.Boleslavi stoji neskutečných 22 tisic...prostě mazec.Koupil jsem ho v Praze ze stránek www.auto.asp2.cz za 5900,-ale je uplně novej.Jinak se nemusi nic programovat a ty blbečci co ti píšou nahoře,že ano tak jsou totální paka...Měj se chlape.R. Editováno: 12. Duben 2007, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ja jo, předpokládám že to jde v poho, možná nakodovat bag, ale mě to dělal servis, tak si nejsem jistej Nakodovad bag???Jsi trošku mimo,ne?Nic se nemusi programovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Dík za typ. Asi do toho půjdu. Považuju to za lepší řešení, než to měnit za originál.A pak, co stím starým "plasťákem", že...... Neblázní! Originál je originál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 hele frajere, ty seš koukám vědma co sežrala šalamounovo hovno co? kdybys uměl číst, tak zjistíš, že píšu, že ten bag se MOŽNÁ musí kódovat, nevim všechno, ale prostě jsem měl ten pocit. aspon poznam koženej volant od gumovýho a nebiju se za to do krve. jo a jinak si z tebe boleslav udělal slušnou prdel s těma 22tis Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 hele frajere, ty seš koukám vědma co sežrala šalamounovo hovno co? kdybys uměl číst, tak zjistíš, že píšu, že ten bag se MOŽNÁ musí kódovat, nevim všechno, ale prostě jsem měl ten pocit. aspon poznam koženej volant od gumovýho a nebiju se za to do krve. jo a jinak si z tebe boleslav udělal slušnou prdel s těma 22tis Kč Hod se do klidu blbečku a když máš nějaký ten "pocit" tak si běž zašoustat.Jinak ten RS volant s bagem má hodnotu 22 tisic.PODIVEJ SE DO ETKY JESTLI VÍŠ CO TO JE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je vidět, že jseš tady novej gumo...nic víc ti psat nebudu ad volant, věř, že už je to nějakej ten patek, co jsem ho kupoval a daleko věrohodnější je pro mě faktura kterou dostanu než nějaká ETKA, protože pochybuju, že by se škodovka okrádala. takže se běž pomodlit k ETCE a ke gumovýmu volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je vidět, že jseš tady novej gumo...nic víc ti psat nebudu ad volant, věř, že už je to nějakej ten patek, co jsem ho kupoval a daleko věrohodnější je pro mě faktura kterou dostanu než nějaká ETKA, protože pochybuju, že by se škodovka okrádala. takže se běž pomodlit k ETCE a ke gumovýmu volantu [/quot Na hrubej pytel,hrubá záplata.Nazdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 v podstatě to sedí, jen bych to trochu opravil : na gumovej pytel, gumová záplata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 v podstatě to sedí, jen bych to trochu opravil : na gumovej pytel, gumová záplata Neotravuj blbečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 koukám další silák za klávesnicí... doufám, že si tě tu nějakej moderátor srovná, i když zas nebejt tebe, byla by tu možná trochu nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 koukám další silák za klávesnicí... doufám, že si tě tu nějakej moderátor srovná, i když zas nebejt tebe, byla by tu možná trochu nuda jen ho nech kašpárka, už to tu bylo pěkně chcíplý. A naopak bych se přímlouval u moderátorů, aby mu ty varování nedávali, atˇ nám tu chlapec dýl vydrží. Kdyby ho zařízli moc brzo, byla by zase nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) koukám další silák za klávesnicí... doufám, že si tě tu nějakej moderátor srovná, i když zas nebejt tebe, byla by tu možná trochu nuda jen ho nech kašpárka, už to tu bylo pěkně chcíplý. A naopak bych se přímlouval u moderátorů, aby mu ty varování nedávali, atˇ nám tu chlapec dýl vydrží. Kdyby ho zařízli moc brzo, byla by zase nuda. Souhlas s Jirkou..řezat ho měli, když byl malej . Teď už ho jde jen nechat,až se vykecá sám. Zas to vemte, kolik se dozvíme nových věcí, o kterých jsme neměli ani páru,že to tak je. Konečně to někdo pořádně vysvětlí..třeba ty volanty a tak Editováno: 13. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 v podstatě to sedí, jen bych to trochu opravil : na gumovej pytel, gumová záplata Neotravuj blbečku Hele gumáku, neznamena, že když ses naučil mazat citáty, budeš tu urážet ostatní.. takže si vem gumáky a běž si sednout za gumovej volant.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 uplna gumová odysea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 A třeba tu ještě někdo dostane vážnou nabídku na gumasex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! Sednout za ten tvůj gumový volant? NIKDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! Sednout za ten tvůj gumový volant? NIKDY To neni fééér!!! Já už jsem tu gumu prodal(gumovej volant) a ted mám třiramenný Já Vám všem snad koupim bublinky aby jste mi dali s tou gumou pokoj...ach jooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 fuj, tříramennej gumovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! já se hlasym na toho řydyče jen doufám že moje češtyna a ynterpunkce nený na tebe moc na ůrovny abich tě nepřevišoval jako svího šéfa ty hovádko vymatlaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! já se hlasym na toho řydyče jen doufám že moje češtyna a ynterpunkce nený na tebe moc na ůrovny abich tě nepřevišoval jako svího šéfa ty hovádko vymatlaný Ale povinná je praxe v gumárenském průmyslu, jestli ji nemáš, jsi bez šance . Romariooo je totiž do gumy blázen.. Editováno: 27. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Směju se tomu jak dokážete být za těma klávesnicema nabouchany a všeznalé...já Vás snad brzo zaměstnám jako svoje osobní řidiče! já se hlasym na toho řydyče jen doufám že moje češtyna a ynterpunkce nený na tebe moc na ůrovny abich tě nepřevišoval jako svího šéfa ty hovádko vymatlaný Ale povinná je praxe v gumárenském průmyslu, jestli ji nemáš, jsi bez šance . Romariooo je totiž do gumy blázen.. tak to je blbý, gumovej volant jsem nikdy v autě neměl, to mám asi smolíka teda že sem se držel v metru jednou toho gumovýho pásu na eskalátorech, mi asi nepomůže, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 tak to je blbý, gumovej volant jsem nikdy v autě neměl, to mám asi smolíka teda že sem se držel v metru jednou toho gumovýho pásu na eskalátorech, mi asi nepomůže, co? Tys neměl v autě gumovej volant? To je divný..podle Romaria jsou gumový úplně všechny takže jsi ho tam stopro musel mít taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.