rtg61 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 masakr death poustenej na gramofonu rychlosti 33 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ..ovšem ještě předtím dnes stihnu zase jinou akci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Stará, ale docela povedená, i když to je takový stajlový mainstream, zkus třeba Alexe Smoka : http://www.youtube.com/watch?v=MU-aVBlh8X4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) hmm, dobré, odpoledne du stahovat, díky flames máš tam i něco víc polámaného? hoď nějaký návrhy... na oiza sem včera natrefil náhodou... a nejvíc se mi od něj líbí LATEX Editováno: 29. Květen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pokud chceš něco zlomeného, pak můj šílenědlouhý favorit je Peekay Tayloh eventuelně Plaid (ti jsou docela známí) (to je super song se super klipem, začíná nenápadně, ale pak...)No a neopomenu udělat reklamu Hecq, momentálně na poli elektronicky neznám nic silnějšího (velmi silná každá nová nahrávka) http://www.youtube.com/watch?v=DN57YIot8AI...feature=related Eventuelně pro otrlé je tu třeba Murcof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pendulum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) dík flames, proštuduju to po práci bo teď som zavalen ...pendulum znám a mám doma to jejich nej album "In Silico" , móc dobré hodně oblíbené při cestách autem ten klip je fakt masaker tobře to rozbalili, hele flames vypadá to že se tě občas budu ptát na tipy na music, máš móc dobrej vkus přesně tohle elektro můžu, máš tip na něco (jak to napsat?) "hutnej zvuk"? když už tu padlo Pendulum, moje oblíbené nebo other side Editováno: 1. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Těžko říct, já hudbu vnímám emotivně a plnost si vybavím možná trochu jinak. Záleží taky, jestli chceš více , či méně taneční záležitosti. Z těch tanečních se orientuju spíše na psy, darkpsy trance záležitosti (Shpongle, Hallucinogen, Sentinent, Psysex, Dark Nebula, ´další věci v dlouhém seznamu´...). Z rozbitých rytmů a elektronické dekonstrukce nevím, možná by tě bavil (pakliže neznáš) třeba Aaron Funk a jeho projekt Venetian Snares (dej tomuhle klipu sedm minut života http://www.youtube.com/watch?v=qI4JyTgKgZg a pak když tak zkus jiné..tohle je kurevský diktát!), či klasika Aphex Twin a Amon Tobin. Další věci, nevím, Alva Noto, Squarepusher, jeden z dalších hudebních géniů elektroniky a jeho stejnojmenný projekt - Flint Glass, nebo například jeho co-projekt Tzolk´in a věci jako Empusae atd.). Skvělí jsou Blackfilm, Displacer, eventuelně zas trochu poklidnější Stendeck a když už tak šíleně v tom výčtu přeskakuju žánry, tak třeba jedna z model idm elektroniky - Autechre. Je třeba se chytit se, zatnou dráp a pak třeba dohledat něco, co ti sedne zcela. Nebo třebas ambientní věci (teď třeba myslím ty chtlavější věci) - něco od This Morn´ Omina, Ah Cama Sotz .... Svět hudby je v mých uších nekonečný, nejen ten. Hudební vkus je nedůležitá osobní vlastnost, já považuju za výborné, že něco z toho, co jsem vypsal, se ti líbí a že si to třeba poslechneš. Kdybych si nemyslel, že to za to stojí, nedoporučoval bych. O to víc pak mám radost, když to někdo ocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) díky za tipy...venetian snares - mám celou diskografii apex twin je luxus ale musím eště postahovat víc alb. tobina sme poslouchali s kamošem na střední docela dost - hodně dobré. stendeck - du stahovat na 100%, to je parádička. autechre - sem měl dost alb ale někde sem je vytratil Squarepusher - měl sem, vymazal sem - to už bylo moc ...a ty ostatní du projet, využívám last.fm znáš ? např. album TWOISM trochu psycho, ani nevím proč ale zrovna tohle se mi líbí - hudba je prostě o té náladě... Editováno: 31. Květen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) http://www.last.fm/user/jukl ...jo, Boards znám, dost do pohody... Editováno: 31. Květen 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) O několik dní dříve než bylo plánováno. Se na trh dostalo nové album Daniela Landy - Nigredo. Fanoušci jako já na něj museli čekat dlouhých 5let. CD je k dostání v síti prodejen Bontonland za cca 299Kč, takže dost psaní jedu si pro něj. 01. PROLOG 02. WALTER, TOMMY, UTE & MARRY 03. NAD AFGHÁNISTÁNEM 04. VESELÁ PÍSNIČKA 05. 1968 06. JEN AŤ TO SYPE! 07. MALÁ DÍRA V HLAVĚ 08. EUROSONG 09. ODPLIVNUTÍ 10. NIGREDO name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /> Editováno: 3. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 díky za tipy...venetian snares - mám celou diskografii apex twin je luxus ale musím eště postahovat víc alb. tobina sme poslouchali s kamošem na střední docela dost - hodně dobré. stendeck - du stahovat na 100%, to je parádička. autechre - sem měl dost alb ale někde sem je vytratil Squarepusher - měl sem, vymazal sem - to už bylo moc ...a ty ostatní du projet, využívám last.fm znáš ? např. album TWOISM trochu psycho, ani nevím proč ale zrovna tohle se mi líbí - hudba je prostě o té náladě... kdyzs pred tim nakousl toho Oiza tak coz takhle neco jeho novejsiho... http://www.youtube.com/watch?v=eWLaNd2UJ6Y dost se me to libi, takovej "dirty remix" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 nazdar kemo, to je kua dobrej mixík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 zdar ty kemo :-) trochu jsem prosel co jste sem hazeli a ty venetian snares to si od tebe vemu... :-) jinak squarepusher je sice uz dost syrovy ale napr tohle je s tim klipem super.. btw klip reziroval cunningham coz je ten samej typek kterej udelal klip pro aphexe twina k come to daddy http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 i pěkné video je k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) uff mouse on mars uz je na me asi dost... :-) ja si ted stahl DVD Justice z turne po USA jeste jsem to nevidel cely ale vypada to na radnou haluz :-) tak nemuzu jinak nez EDIT: tak ve ctvrtek statnice a pak snad klid na namontovani novych repro do tryskovozu a muzu si tohle konecne poustet i v aute :-) Editováno: 9. Červen 2009, autor: strby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 /me np: The Machine - at Global Hardstyle Web Event 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Jedna z nej slovenskejch kapel. A super klip. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /> Editováno: 21. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Kluci zakladam toto tema přiznivcum hudby v autě , jakych koliv žanru , jen at se libi a taky at protřepe plechy v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to mi vždycky krasně roztřepe tapecy ve dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) Jinak doporučuju sledovat kanál na youtube UKF DnBhttp://www.youtube.com/user/UKFDrumandBass Editováno: 24. Květen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 aaa , sice jsem zastencem roku ,ale je to dobra palba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.