P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 no já byl taky tak nějak - 6. až 7. třída Ještě jsi zapomněl na Twenty 4 Seven. Toho negříka s tou pěknou blodýnou no já to měl na jazyku, ale správněj názef Twenty 4 Seven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 a fun facktory :-))))))) ale to uz sem byl na prumce a strasne sem to vsehcno nesnasel pce sem byl velkej metalák :-))))))) to jo, pak sem taky přešel na (tehdy ještě) nekomerční tvorbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Stejně nejvíc mrdózní byla Anita (nebo jak jse jmenovala) http://www.youtube.com/watch?v=hkLi8Q6mksw...h=2%20unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tjo to je mjůzika tohleto.....pamatujete na Terku Pergnrku a jeji Čagobelo šílenci hitovky.... a vlastne Bravo hity a jeste Cago belo tekno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Stejně nejvíc mrdózní byla Anita (nebo jak jse jmenovala)http://www.youtube.com/watch?v=hkLi8Q6mksw...h=2%20unlimited tohle byl taky mazec http://www.youtube.com/watch?v=RcFHKoHcka0&search=leila%20k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 no to je neco.... a vite co je nejhorsi?.... ze tuhle slast pro usi jsem poslouchal taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 no to je neco.... a vite co je nejhorsi?.... ze tuhle slast pro usi jsem poslouchal taky.... Tak to nas bylo víc ale naštěstí jsem se vratil k poctivymu českymu rocku zrovna teď mi ježdění zpřijemnují kaťáci axtra band jenom ty citrony nemužu nějak sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to je vzpomínání, vzpomínám na ty své hudební začátky, nahrávalo se na kazety, Maxellka stála za totáče 120 Kč, velké zahraniční LP taky, pokud ho člověk sehnal, pro hudbu jsme jezdili k Pardubicím na tajné burzy, dvakrát nás tam rozháněla VB a Bravo se pašovalo z Němec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 23. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 A co takhle Dáda Patrasová???To jsou hustý vály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 no to je neco.... a vite co je nejhorsi?.... ze tuhle slast pro usi jsem poslouchal taky.... Tak to nas bylo víc ale naštěstí jsem se vratil k poctivymu českymu rocku zrovna teď mi ježdění zpřijemnují kaťáci axtra band jenom ty citrony nemužu nějak sehnat. jo tak citrony bych taky potreboval :-) to ja muzu obvzlaste "Plni energie" a "Radegasta" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Amogh: Měl jsem obě desky, myslím černý, zkusím se podívat, myslím že pendluješ mezi Prahou a KV, mám v KV příbuzné a o prázdninách tam bude také práce, tak budu jezdit na kontrolní dny. Budu hledat, přeci jenom to je už dlouho a proběhlo u mě stěhování a dělení majetku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 jeeee to sem necekal az tak sem to nemyslel :-)) dekujuuu ale kde ja si pustim cernou desku :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 nejak moc tu o tech citronech basnite, co je to za kapelu? vubec neznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Naše mládí z r. 84 a taky ještě Tublatanka. Citron - metal z Ostravy, Radim Pařízek, Vlasák a spol., koncerty pod dohledem VB, sakra dodnes mám šrám na klíční kosti od pendreku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 aha , tak to mi byl jeden rok.. ...to jsem mel jeste jiny starosti... http://www.citron-group.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 tublatanku mi nedavno prinesl ¨slovensky kolega, naky vyberu + par alb (bohuzel ne vsechno) a je to pecka :-))) kdyz sem pred peti lety bydlel chvili v ostrave tak vedle naseho baraku mel Standa Hranicky kramek z autodoplnkama, sem se sel podivat co to je za kramek a rikal jsem si ze ten clovek je mi nakej povedomej a furt sem nevedel, pak sem si precet na dverich jmeno a uz mi bylo jasny no neveril bych kdyz sem nekdy ve 13ti varil citrony, ze mi jejich zpevak jednou proda potah na volant :-)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak to mě bylo 17, ale vařili jsme je stejně zkusím pohledat i Tublatanku, taky jsem měl, myslím dvě alba, no na něčem to přehrajem, jen se modlím, aby to bylo v té správné - mojí půlce, ikdyž jsem tenkrát prohlásil, okřídlené vem si co chceš a .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Naše mládí z r. 84 a taky ještě Tublatanka.Citron - metal z Ostravy, Radim Pařízek, Vlasák a spol., koncerty pod dohledem VB, sakra dodnes mám šrám na klíční kosti od pendreku. Jo jo Tublatanka,Titanic,Arakain taky jsem tu zmiňoval Vitacit pomatujete někdo na ten film o jejich koncertech a o pobuřujíci mládeži 80tych let myslím že se jmenoval Metalová kaše ale nevím to jistě.V te době skoro 12ti letej.Kurňa to mi připomělo že mam letos kristovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 arakainy sem nikdy moc nemusel ale vitacity naopak zase jooo :-)) nebyla to horká kaše?? :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 arakainy sem nikdy moc nemusel ale vitacity naopak zase jooo :-))nebyla to horká kaše?? :-))) Pomatuju si jenom něco o kaši takže je to možny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kurňa ňák stárnem nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 kurňa ňák stárnem nebo co? Tělesná schránka se sice trochu už změnila ale my co mame zastydlou pubertu si to nepřipouštíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ty woe, jak to tady tak ctu, tak Dj Boba, 247, Kelly Family, apod. mi teda nemate proc vycitat Prej Citron, Vitacit, Duvenblejt Co treba jeste "Suchejhadrnadnemorskym" nebo "Koupalasevziletkach"?? No, dneska preferuju krapet jinou muziku, o ktere metalaci nemaji ani sajnu, stejne, jako my nemame ani sajnu o mentalu Na stredni desne frceli Orlici. Nikdy jsem tu muziku nechapal, hlavne ty texty. Nerozumel jsem jak nekdo muze mit podobny nahled na svet. Vzdyt to byly vyplachy mozku No, dneska na to koukam jinak, at si lidi nechaj mozky vyplachovat cim chtej Jaaaaaa miluju piaaaaano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ty woe, jak to tady tak ctu, tak Dj Boba, 247, Kelly Family, apod. mi teda nemate proc vycitat Prej Citron, Vitacit, Duvenblejt Co treba jeste "Suchejhadrnadnemorskym" nebo "Koupalasevziletkach"?? No, dneska preferuju krapet jinou muziku, o ktere metalaci nemaji ani sajnu, stejne, jako my nemame ani sajnu o mentalu Na stredni desne frceli Orlici. Nikdy jsem tu muziku nechapal, hlavne ty texty. Nerozumel jsem jak nekdo muze mit podobny nahled na svet. Vzdyt to byly vyplachy mozku No, dneska na to koukam jinak, at si lidi nechaj mozky vyplachovat cim chtej Jaaaaaa miluju piaaaaano ty jóóó, taky mi už je dvakrát tolik od tý doby, ale hezky se vzpomíná, dnes nemám nic vyhraněného, myslím konkrétně, ale Roxette je u mě první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.