Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V pondeli si du nechat udelat folie a roomstra a chci se zeptat jestli je tu nekdo ma,a jak je to potom s vrzanim atd... <_<

Upraveno od mr.pecoun

ja sice nemam poneti ale na te barve co mas ty tady jezdi jeden rumik a teda nic moc ma uz je moc tmavé,ja bych to spis nechal natonovat.. folie se mi na tehle barve moc nelibi..

Řekl bych, že je to jako u každého jiného auta tudíž není důvod proč by měly vrzat :)

2kodemi: Jestli k tmavýmu autu nejdou fólie, tak k jakýmu? A tmavost u fólii zvolíš jakou chceš ;)

k tmavemu autu jo ale proste ty barve co ma pecount mi fole moc nesedi je takova zrcadlova tak bych hodil tonovany hodne:)

cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne :unsure:

• Autor

a co tohle, to je tmavy...

post-52-1175368799_thumb.jpg

• Autor
cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne :unsure:

nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil...

cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne  :unsure:

nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil...

Co ti slozil spatne. Snad folie se lepi bez demontaze skel ne?

ty kola bych chtel na rumika a nebo pak z Fabky RSa

• Autor

ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj.

Upraveno od mr.pecoun

Tak to jsou nejaci nezkuseni lepici. Ja jsem si nechaval jak na felicii tak na fabii lepit folie a u obou to bylo bez demontaze. A to se dela ne vsech autech bez demontaze. Nechci delat reklamu ale mrkni tady. www.varecha.cz

Je tam i cena na roomstra. Tak jsem zvedavy jakou mate cenu vy ;)

A tady ten borec za vama i prijede staci mit nejakou teplotu nad 20°C a dobre osvetlenou garaz. A vse je s atestem a zarukou 5let

ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj.

na to bych se teda s prominuti vy :prc: kdyby mi mel nekdo neco rozebirat

Jo a v tom zline to delaj na pockani. Trva to asi 2 hodky

• Autor

skuseny samozrejme jsou.... jen blbe namontoval tapec ! jinak folie lepeny na aute pry nedosahnou kvalit s venku lepenou folii.

NE SANOZREJME FOLIE JE ZEVNITR . Ja myslel venku lepenych jako ze okna z auta sou venku

Upraveno od mr.pecoun

A to máš jako lepené z venku jo?

No co já vím, tak se to lepí zevnitř. A nemáš strach že ti to někdo poškrábe? Já je teda mel od výše uvedené firmy na te felicii asi 4 roky a naprosta spokojenost

• Autor

jinak cena u nas 3500 bez DPH

aha uz jsem se lekl ze mas folii z venčí :D

No je třeba zvážit já si je budu nechávat zase lepit u té samé firmy. Opravdu jsem byl spokojeny. Ono jaky v tom muze byt rozdil lepit to mimo auto a nebo primo na aute. Kdyz jsi zrucny a mas na to patricne nastroje tak to dokazes nalepit i na aute. Jen to chce ten grif B)

No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě ;)

No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě ;)

Vidím že nejsem sám kdo u něho byl. A já zase za ním pojedu 100km protože to stojí za to. Akorát že teď si nechám nalepit ještě tu kvalitnější se zárukou 7let (předtím ji neměl)

• Autor

no me tvrdil ze se to neda presne oriznout u kraju. jinak vim ze varecha je dobrej.... ale ta firma u nas taky...

Upraveno od mr.pecoun

že by byl vařecha tak známý? -_-

Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu. Dělala je nějaká firma z Prahy,která to dělá i na jiná auta, a jak jsem je prohlížel, dělali to bez vymontování. ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg

Upraveno od foromen

že by byl vařecha tak známý? -_-

Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr

že by byl vařecha tak známý?  -_-

Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr

Jo o množstevních slevách taky vím. Nechce tam jet někdo se mnou? :t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.