Publikováno Březen 31, 200718 r V pondeli si du nechat udelat folie a roomstra a chci se zeptat jestli je tu nekdo ma,a jak je to potom s vrzanim atd... Upraveno Březen 31, 200718 r od mr.pecoun
Březen 31, 200718 r ja sice nemam poneti ale na te barve co mas ty tady jezdi jeden rumik a teda nic moc ma uz je moc tmavé,ja bych to spis nechal natonovat.. folie se mi na tehle barve moc nelibi..
Březen 31, 200718 r Řekl bych, že je to jako u každého jiného auta tudíž není důvod proč by měly vrzat 2kodemi: Jestli k tmavýmu autu nejdou fólie, tak k jakýmu? A tmavost u fólii zvolíš jakou chceš
Březen 31, 200718 r k tmavemu autu jo ale proste ty barve co ma pecount mi fole moc nesedi je takova zrcadlova tak bych hodil tonovany hodne:)
Březen 31, 200718 r Autor cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil...
Březen 31, 200718 r cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil... Co ti slozil spatne. Snad folie se lepi bez demontaze skel ne?
Březen 31, 200718 r Autor ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj. Upraveno Březen 31, 200718 r od mr.pecoun
Březen 31, 200718 r Tak to jsou nejaci nezkuseni lepici. Ja jsem si nechaval jak na felicii tak na fabii lepit folie a u obou to bylo bez demontaze. A to se dela ne vsech autech bez demontaze. Nechci delat reklamu ale mrkni tady. www.varecha.cz Je tam i cena na roomstra. Tak jsem zvedavy jakou mate cenu vy A tady ten borec za vama i prijede staci mit nejakou teplotu nad 20°C a dobre osvetlenou garaz. A vse je s atestem a zarukou 5let
Březen 31, 200718 r ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj. na to bych se teda s prominuti vy kdyby mi mel nekdo neco rozebirat Jo a v tom zline to delaj na pockani. Trva to asi 2 hodky
Březen 31, 200718 r Autor skuseny samozrejme jsou.... jen blbe namontoval tapec ! jinak folie lepeny na aute pry nedosahnou kvalit s venku lepenou folii. NE SANOZREJME FOLIE JE ZEVNITR . Ja myslel venku lepenych jako ze okna z auta sou venku Upraveno Březen 31, 200718 r od mr.pecoun
Březen 31, 200718 r A to máš jako lepené z venku jo? No co já vím, tak se to lepí zevnitř. A nemáš strach že ti to někdo poškrábe? Já je teda mel od výše uvedené firmy na te felicii asi 4 roky a naprosta spokojenost
Březen 31, 200718 r aha uz jsem se lekl ze mas folii z venčí No je třeba zvážit já si je budu nechávat zase lepit u té samé firmy. Opravdu jsem byl spokojeny. Ono jaky v tom muze byt rozdil lepit to mimo auto a nebo primo na aute. Kdyz jsi zrucny a mas na to patricne nastroje tak to dokazes nalepit i na aute. Jen to chce ten grif
Březen 31, 200718 r No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě
Březen 31, 200718 r No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě Vidím že nejsem sám kdo u něho byl. A já zase za ním pojedu 100km protože to stojí za to. Akorát že teď si nechám nalepit ještě tu kvalitnější se zárukou 7let (předtím ji neměl)
Březen 31, 200718 r Autor no me tvrdil ze se to neda presne oriznout u kraju. jinak vim ze varecha je dobrej.... ale ta firma u nas taky... Upraveno Březen 31, 200718 r od mr.pecoun
Březen 31, 200718 r Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu. Dělala je nějaká firma z Prahy,která to dělá i na jiná auta, a jak jsem je prohlížel, dělali to bez vymontování. ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Upraveno Březen 31, 200718 r od foromen
Březen 31, 200718 r že by byl vařecha tak známý? Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr
Březen 31, 200718 r Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu.ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Ale ta přední bude určo tmavší jak 75% že?
Březen 31, 200718 r že by byl vařecha tak známý? Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr Jo o množstevních slevách taky vím. Nechce tam jet někdo se mnou?
Březen 31, 200718 r Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu.ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Ale ta přední bude určo tmavší jak 75% že? jo přesně tak, celý auto mimo těch předních dveří i s atestem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.