mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) V pondeli si du nechat udelat folie a roomstra a chci se zeptat jestli je tu nekdo ma,a jak je to potom s vrzanim atd... Editováno: 31. Březen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ja sice nemam poneti ale na te barve co mas ty tady jezdi jeden rumik a teda nic moc ma uz je moc tmavé,ja bych to spis nechal natonovat.. folie se mi na tehle barve moc nelibi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Řekl bych, že je to jako u každého jiného auta tudíž není důvod proč by měly vrzat 2kodemi: Jestli k tmavýmu autu nejdou fólie, tak k jakýmu? A tmavost u fólii zvolíš jakou chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 k tmavemu autu jo ale proste ty barve co ma pecount mi fole moc nesedi je takova zrcadlova tak bych hodil tonovany hodne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 a co tohle, to je tmavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 cumim na to jako puk. Co maji folie spolecneho s vrzanim a ceho vlastne nic, jen fabii sem musel predelavat spatne mi je slozil... Co ti slozil spatne. Snad folie se lepi bez demontaze skel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ty kola bych chtel na rumika a nebo pak z Fabky RSa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj. Editováno: 31. Březen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak to jsou nejaci nezkuseni lepici. Ja jsem si nechaval jak na felicii tak na fabii lepit folie a u obou to bylo bez demontaze. A to se dela ne vsech autech bez demontaze. Nechci delat reklamu ale mrkni tady. www.varecha.cz Je tam i cena na roomstra. Tak jsem zvedavy jakou mate cenu vy A tady ten borec za vama i prijede staci mit nejakou teplotu nad 20°C a dobre osvetlenou garaz. A vse je s atestem a zarukou 5let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ne s demontazi. !!!!!! jen okna co jsou lepana se nechavaji. jinak se sundavaj. na to bych se teda s prominuti vy kdyby mi mel nekdo neco rozebirat Jo a v tom zline to delaj na pockani. Trva to asi 2 hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) skuseny samozrejme jsou.... jen blbe namontoval tapec ! jinak folie lepeny na aute pry nedosahnou kvalit s venku lepenou folii. NE SANOZREJME FOLIE JE ZEVNITR . Ja myslel venku lepenych jako ze okna z auta sou venku Editováno: 31. Březen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A to máš jako lepené z venku jo? No co já vím, tak se to lepí zevnitř. A nemáš strach že ti to někdo poškrábe? Já je teda mel od výše uvedené firmy na te felicii asi 4 roky a naprosta spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 jinak cena u nas 3500 bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 aha uz jsem se lekl ze mas folii z venčí No je třeba zvážit já si je budu nechávat zase lepit u té samé firmy. Opravdu jsem byl spokojeny. Ono jaky v tom muze byt rozdil lepit to mimo auto a nebo primo na aute. Kdyz jsi zrucny a mas na to patricne nastroje tak to dokazes nalepit i na aute. Jen to chce ten grif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 No nevidím rozdíl mezi lepením na autě a nebo vydělané - max. že se jim to líp dělá, ale Vařecha to dělal min. 10 lidem bez vydělání a všichni spokojení včetně mě Vidím že nejsem sám kdo u něho byl. A já zase za ním pojedu 100km protože to stojí za to. Akorát že teď si nechám nalepit ještě tu kvalitnější se zárukou 7let (předtím ji neměl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) no me tvrdil ze se to neda presne oriznout u kraju. jinak vim ze varecha je dobrej.... ale ta firma u nas taky... Editováno: 31. Březen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 že by byl vařecha tak známý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu. Dělala je nějaká firma z Prahy,která to dělá i na jiná auta, a jak jsem je prohlížel, dělali to bez vymontování. ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Editováno: 31. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 že by byl vařecha tak známý? Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu.ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Ale ta přední bude určo tmavší jak 75% že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 že by byl vařecha tak známý? Předloni tady byla monstrakce u Vařechy, kdy se nás domluvilo 10-15 a za fajn cenu jsme ho navštívili, já tam byl za rok ještě s OII a fakt supr Jo o množstevních slevách taky vím. Nechce tam jet někdo se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Já folie mám, a v pohodě. Fotky jsou na Roomsterclubu.ZDE: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/02b.jpg Ale ta přední bude určo tmavší jak 75% že? jo přesně tak, celý auto mimo těch předních dveří i s atestem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.