Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A atest ti na to dělal kdo. Protože podle vyhlášky nesmí být vpředu tmavší zatonovani jak 75% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A atest ti na to dělal kdo. Protože podle vyhlášky nesmí být vpředu tmavší zatonovani jak 75% Ta firma, ale píšu, že atest je pouze na tom zadku, předek ho nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Aha tak v tom případě jo. Ale už jsem viděl i borce co měli v předu tmavé folie jako ty a atest na to měli taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Aha tak v tom případě jo. Ale už jsem viděl i borce co měli v předu tmavé folie jako ty a atest na to měli taky Jo vím o tom, jen doufám, až mě chytnou poldové, že nebudou moc prudit. Zatím se jim úspěšně vyhýbám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak dneska první kontrola, a folie v pohodě. Policajti spíš prohlíželi celý auto než co jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Jj nechci moc delat reklamu, ale k panu Varechoj to mam dobrych 260 km, ale co mi delal fabku, tak opet tu cestu rad podstoupim, protoze jeho prace fakt super, jinak ze folie na vyndanych sklech vydrzi dyl je argument matlaku, jinak by Varecha nedaval 6 let zaruku na praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jj nechci moc delat reklamu, ale k panu Varechoj to mam dobrych 260 km, ale co mi delal fabku, tak opet tu cestu rad podstoupim, protoze jeho prace fakt super, jinak ze folie na vyndanych sklech vydrzi dyl je argument matlaku, jinak by Varecha nedaval 6 let zaruku na praci Jak to vychází cenově u něj, ty folie? A kde bydlí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 No ja jsem ted dostal nabidku od jedne firmy co lepi folie je to poznamosti a udelaj mi celeho rumika za 3500. Lepi na to folie znacky 3M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Je ze zlina, kdyz das www.varecha.cz tak tam je cenik, kdyz reknes ze jsi ze skodaklubu, tak ti da jeste cca 400 slevu, jinak rozhodne doporucuju ty drazsi, kvalitnejsi Jj nechci moc delat reklamu, ale k panu Varechoj to mam dobrych 260 km, ale co mi delal fabku, tak opet tu cestu rad podstoupim, protoze jeho prace fakt super, jinak ze folie na vyndanych sklech vydrzi dyl je argument matlaku, jinak by Varecha nedaval 6 let zaruku na praci Jak to vychází cenově u něj, ty folie? A kde bydlí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nemáte někdo prosím tip na někoho,kdo dělá slušně folie v Praze?Přece jen do Zlína je to trochu z ruky Všechny rady zde uvedené si beru k srdci.Jak silně si nechat ztmavit boční zadní skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ja byl minuly patek, vepredu ma ty povolene a vzadu o dva stpne tmavsi, na fabii jsem mel vepredu ty tmavsi, ale ted uz se celkem bojim, takhle je videt velkej prechod, ale zase je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 To vypadá dobře.To je v Hradci?To bych si tam klidně zajel .Na kolik to přijde?A nevyndávají okna,že?Jaká je ta propustnost?dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já myslím, že dopředu si můžeš dovolit o něco tmavší myslím že 70% ale určitě bych nedoporučoval uplne černé. To je vylozena provokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 to nemuzes, podle zakona ne, uz tohle je folie lepena na tonovanym okne a nemelo by to byt, na fabce jsem mel vepredu o stupen tmavsi, dovnitr videt bylo, ale spis uz jenom obrysy, uz se bojim, narazis na policajta s komplexem a sestreli te ze silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jo jasne ze to nemuzes, ale neni to jeste takovy extrem. Ja jsem to mel na felicii a ted to mam i na roomikovi a v poho jak v nemecku tak i na slovensku a i u nás. Je pravda že pokud bys chytl nekoho kdo by te chtel znicit tak se toho muze chytnout, ale na ulici ti tu propustnost nema jak zmerit. Ja tam mam nalepky svetlejsich folii a atest je taky vystaveny na svetlejsi. A diky svetlemu interieru to vypada jak kdyby tam ta folie byla podle predpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak hlavne ze si rozumime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Já myslím, že dopředu si můžeš dovolit o něco tmavší myslím že 70% ale určitě bych nedoporučoval uplne černé. To je vylozena provokace Hihi, provokace, to myslíš tuhle?? Editováno: 30. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 žeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 žeby? toje svindl dobarvil to v MALOVANI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) žeby? toje svindl dobarvil to v MALOVANI Kecko Jako bys to neviděl na vlastní oči. Editováno: 21. Listopad 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 tak dotazek. mam nabidky udelani folii za 50% ceny. docela o tom uvazuju, ale nejsme si jist, jakej je vas nazor? mam ocea modrou, a nejsem si jistej. poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No já jsem zastánce decentní elegance, proto bych max udělal něco, co ti bude vypadat jako sunset, pokud ho nemáš, jinak bych do toho já nešel,ale je to věc vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Dobrá nabídka. Jdi do toho. Já si nechal dodělat taky fólie (zadní skla a 5. dveře) a moc si to pochvaluji. Dal jsem 25% fólie Suntek (tzn. ubírají 25% viditelného světla a asi 98 UV () Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 je to akce od origoautosklo UL. Asi do toho pujdu a necham si dat ty svetlejsi folie jako sunset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 blacky chod do folii modra ocean s tym vyzera dobre ... sam tak mam .. daj najtmavsie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.