anry Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 kolik stojínový brzdový spínač? počítám že spravovat ho nemá cenu a asi to ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já platil 327,50 u škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 jj taky tak nějak spravit nejde pokud ho rozděláš zjistíš proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Pokiaľ trvale nesvietia svetlá, opraviť ide. Obvykle bývajú opálené kontakty, ktoré spínajú brzdové svetlá - tie kontakty sú dosť úbohé (mechanicky) na danú záťaž - aspoň tak vyzerajú. Raz v nedeľu mi začalo svietiť EPC a tak som bol donútený sa mu pozrieť na zúbky. Treba opatrne vytiahnuť blok kontaktov a ešte opatrnejšie prebrúsiť kontakty, najlepšie nejakým drsnejším papierom. V ŽIADNOM PRÍPADE NIE ŠMIRGĽOM. Mne funguje opravený vyše 5 mesiacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 původně mi nesvítily, když jsem ho rozebral a snažil nějak zprovoznit, tak už svítil pořád. Teď ráno jsem koupil nový za 279,50 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 původně mi nesvítily, když jsem ho rozebral a snažil nějak zprovoznit, tak už svítil pořád. Teď ráno jsem koupil nový za 279,50 kč. e vzdycky pobavi tech 50 haleru na konci,nj skoda ze uz nemame desetniky a dvacetniky jinak sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Zdarec chlapi, poprvé jsem ho opravil, ale byl už dost špatný, vydržel 4 měsíce. Nový jsem koupil v nějakých rozumných autodílech za 200,- víc ne. Zajímavá však byla historie - jedu takhle večer domů přes město a zničeho nic mně volá kámoš, že jede za mnou a už 2x do mě málem namr... - světla přestaly svítit úplně - takže doporučuju rovnou vyměnit, nestojí to za malér... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 dá se nějak seřídit to čidlo? zdá se mi že to staré se mi seplo tak po 1 cm když jsem šlápl na brzdu. nové sepne tak 3-4 cm. Zkrátka musím na pedál víc šlápnout aby seplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 spínač sa dá nadstaviť nato pozor aj pri výmene za nový ja som menil 3krát v krátkej dobe práve preto,lebo som nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Ano, spínač je nastavitelný. V instalačním návodu se píše, že nový spínač se nejprve upraví tak, že se vytáhne táhlo (kolík) co nejvíce ven. Pak se vloží do výřezu příruby brzdového pedálu a otočí myslím o 90 do prava. Pedál musí být samozřejmě uvolněný. Už při tom zasouvání je slyšet cvakání - to probíhá kalibrace. Mně se taky moc nelíbilo, že se brzdy rozsvěcovaly až při 2 cm sešlápnutí, kdy už auto začínalo dávno brzdit. Tak jsem ho vytáhl, zastrčil opatrně ještě asi o dvě cvaknutí a od té doby svítí brzdy po půl centimetru. Radši dřív... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 JJ já ho měnil taky...ale při montáži se spínač dá lehce zkurvit...prostě když to člověk neumí,tak ho zničí...bacha na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Právě z toho nadstavení jsem byl paf a nechtěl jsem spínač zkurvit, tak jsem všechno oddekloval, vyndal vadný spínač a jel do škodofky. Mechanik byl rád že nemusí nic oddeklovávat a jenom nacvakl spínač. Spínač 327, pomocný materiál (nevím jaký) 20, práce 200 !!!. . Cena 550 Kčeských a za 5.minut jsem fičel domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Tak to bych si radši dal dva pokusy, než takhle Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Chtěl bych se vás zeptat, jestli je možné aby ten špatný brzdový snímač rozsvítil spolu s kontrolkou EPC i kontrolku "systém kontroly výfukových plynů"? Podle mě je to blbost, ale když už se rozsvítily obě najednou... A ještě by mě zajímalo, když nainstaluju nový snímač, tak kontrolka EPC zhasne nebo se to musí vymazat přes VAG? Moc díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Zapisané chyby cez VAG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Asi jsme se nepochopili, ale to nevadí Chyby tam zapsané zůstanou to mi je jasný, ale jestli ta kontrolka zhasne po namontování Já si myslim že by mohla, už jednou ten spínač nefungoval (EPC svítilo), ale pak se to samo opravilo (EPC zhaslo) a teď po měsíci se to objevilo znova... Protože to možná budu montovat sám, tak se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 POkial to bola sporadická chyba tak sa sama vymaže po čase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Díky za info, to se taky někdy může hodit, ale teď mi je tak nějak jedno, jestli tam zůstane zapsaná pořád a vymaže se až někdy kdo ví kdy přes VAG nebo se po určité době smaže sama, spíše mě zajímá, jestli po namontování nového spínače přestane svítit ta kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 No tak ho namontuj a uvidíš či zhasne a ak nie tak šup stým na VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ak tam nie je aj iná závada, zhasne sama po pripojení dobrého spínača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Díky za odpovědi , to je dobře že sama zhasne Ale dneska jsem zjistil důležitější věc... Chtěl jsem se dostat k tomu spínači, takže se musí odendat asi ten plastový díl palubky, že jo? Bylo venku několik (5,6???) šroubků a palubka pořád držela u sloupku volantu, u pojistek to bylo povolený, dole u pedálů asi taky, ale u toho sloupku jsem nenašel žádný šroubek Ještě si říkám, jestli náhodou ten plast úplně dole u pedálů nejde nějak vycvaknout, nebo je opravdu přidělaný (připadalo mi to jako jeden výlisek...) s palubkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Musíš dať dole ešte kryt medzi volantom a pristrojovym panelom,len ho potiahni.Pod ním su ešte dva šrobiky.Ešte pozor na kable od spinača svetiel a diagnostickej zasuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 potiahni je vytáhnout/vycvaknout? Jinak díky teď už snad vim všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 No tak to už neviem skrátka to chyť "zalomcuj" s tym a ono to niekam vylezie.Nesmieš sa toho bať-trochu citu a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Díky dneska na to asi jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.