Royce Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 především u faceliftu nejsou okna napojená na komfortku, ale komunikují spolu přímo přes LIN. Pokud DO posílá impuls do komfortky, tak je mu to prd platné, ta s okny nic neudělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RCK Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 (editace) Asi to tak bude. Ale když odemykám klíčem, okna se jím dají ovládat... Od zámku nejspíš povede drát do komfortky a jinej do jednotky od oken a ten bych potřeboval najít a napíchnout ho. Editováno: 16. Červen 2013, autor: Jirka RCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 vypadá to na žlutomodrý kabel pin 4 na zámku, pin 5 na řj okna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Je někdo okolí Přerov,Prostějov,Hranice-kdo by dodělal okna na DO?Termín 25-31.8.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuto Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Nabízím nastavení stahování oken na DO v Plzeňském kraji (Domažlicko, Tachovsko) Více přes SZ nebo mail zvysenivykonu@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 na kterých jednotkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuto Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) vyzkoušeno na 6Q0 959 433E a 1J0 959 799 AH , příp. další jednotky na dotaz Editováno: 3. Říjen 2013, autor: tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) nekdo ze stredoceskeho kraje ? .... presneji okr. KUTNA HORA, KOLIN ci neni problem i PRAHA kdo to umi udelat z fleku a bez problemu diky za odpovedi Editováno: 4. Listopad 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Humpolec není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ahoj-te, pár let zpátky jsem někde na netu zavadil o návod jak souhrou událostí aktivovat dojezdy na oknech... např.: 1, zapnout zapalovní 2, stáhnout najednou všechny okna 3, vytáhnout okna a vypnout klíč už nevím jaký byl přesně postup a na jaké vozy konkrétně to bylo a už to nemůžu nikde najít... Ani strýček google mi nepomohl ... existuje něco takového použitelného? Mám octavii r.v. 2002... děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Tohle mi spíš připomíná nastavení dojezdů oken - stáhnout okna dolů a podržet ještě pár vteřin stahování, to samé v opačném směru. Také se to dá udělat s klíčkem v zámku. To se používá, pokud okna "zapomenou" krajní polohy a při druhé poloze ovladače oken nevyjedou automaticky. To je ale něco jiného, než bys chtěl, pokud chceš dle názvu tématu aktivovat stahování oken pomocí dálkového ovladače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ano, chci aktivovat otevírání a zavírání oken pomocí DO. Když je klíč ve dveřích tak to chodí ok. Jde mi o to, jestli to jde nastavit nějakým takovýmto postupem, nebo to jde jen přez vag nebo tyhle věci ke kterým přístup nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 nutné upravit eeprom v RJ komfortu, to nejde ani vagem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 kdyby to šlo takhle primitivně tak se tu přece neřeší 20 stran o tom, jak to aktivovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 chlapy zvladne to i jednotka 6Q1 937 049 D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 bsg s tím nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 OT: mi se líbí jak tady polovina lidí má v těch ŘJ bordel a šíří ho dál, místo aby si přečetli pár stránek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Cus chlapci, tak ja teda nevim. Jde to u toho faceliftu nebo ne. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, tak bych to bral. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Cus chlapci, tak ja teda nevim. Jde to u toho faceliftu nebo ne. Kdyby to bylo za rozumnou cenu, tak bych to bral. Diky No taky z tohodle vlákna nejsem nijak moudrej, ale jinak kdyby tu byl někdo z Liberecka (nejlépe Frýdlantsko) kdo by to dokázal na mé Fabce, vyrobené v září 2007, ať se ozve, taky bych tuhle funkci uvítal. A ještě, kde najdu to číslo řídící jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 na jednickovych fabiich po faceliftu tato funkce nejde aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Našlo se spousta lidí co to umí,ale ode mne daleko.Jeden co by to uměl se už neozval-kousek ode mne,tak ani nevím,zda to dělá nebo ne-takže po 2letém hledání kdo to udělá jsem to vzdal :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Po trošce pátrání mám dotazy. Stahování a vytahování oken přes klíček jde tedy jen u před face a přes VAS ? Pouze zavírání oken při zamčení auta se dá pořešit přes prodlužovač impulsu ? Kam se zapojuje ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 zavírání a otevírání přes klíček jde u všech snad z výroby.. Automatické zavření oken při zamčení jde přes nějakou third-party krabičku, která tam pošle impulz. Zavírání a otevírání oken pomocí origo dálky jde pouze u předface při překódování ŘJ ve dveřích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIRO99 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 zdravim.vie niekto nastavit dotahovanie okien pomocou DO v okoli Bratislavy, samozrejme za peniaze .dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.