dick Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 promin,ale to se ptáš brzy když už jsi to koupil.Vím ale,že kolega kupoval cosi nevím co,ale bylo to průhledné jak pravítko,dokonce jsme musely nástavce na prahy zevnitř zesílit laminem páč praskly ještě před montáží. jeden koze a druhý o voze-není rady nad zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 promin,ale to se ptáš brzy když už jsi to koupil.Vím ale,že kolega kupoval cosi nevím co,ale bylo to průhledné jak pravítko,dokonce jsme musely nástavce na prahy zevnitř zesílit laminem páč praskly ještě před montáží. není nad přechytralé rady, no taky jste nebyli nejchytřejší koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 promin,ale to se ptáš brzy když už jsi to koupil.Vím ale,že kolega kupoval cosi nevím co,ale bylo to průhledné jak pravítko,dokonce jsme musely nástavce na prahy zevnitř zesílit laminem páč praskly ještě před montáží. jeden koze a druhý o voze-není rady nad zlato asi o sest prispevku driv je o tom zminka jinak kdyz si to uz koupil tak to je opravdu zbytecny dotez ne? budes muset doufat ze se nezkrouti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 myslím že můj příspěvek nebyl jeden o koze druhý o voze,bylo to na stejný druh auta a od stejného výrobce,jen na ten 1 díl si nevzpomínám. VESELÉ VÁNOCE všem uživatelům tohoto fora(klubu).Octaviaman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdarec!ted nechci nejak urazit lidi od milotecu,ale zda se mi ze tato firmicka umi delat jen pekne masky...zbytek jakoby se ubiral do sveta tuzingu....Doufam ze jsem se ted nedotkl lidicek keri maj na svejch octavienkach ..4 ofuCky,par samolepek,,,falesnych nasavani a spousta jinych podobnych extra tuningovych doplnku ...toto je muj nzor na doplnky milotec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdarec!ted nechci nejak urazit lidi od milotecu,ale zda se mi ze tato firmicka umi delat jen pekne masky...zbytek jakoby se ubiral do sveta tuzingu....Doufam ze jsem se ted nedotkl lidicek keri maj na svejch octavienkach ..4 ofuCky,par samolepek,,,falesnych nasavani a spousta jinych podobnych extra tuningovych doplnku ...toto je muj nzor na doplnky milotec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasTDI Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Má zkušenost s Milotecem je vcelku dobrá. Mám přední masku a spodní mřížky s výplní nerez, mračítka, křídlo pátých dveří RS a Al kolíky, které se vysouvají při odemknutí vozu. Jediný problém byl s těmi kolíky, musel jsem upravit délku aby při zamknutí byly zapuštěny. Ještě jsem zapomněl na barvu na brzdiče, barva je zelená. Vše zatím drží už 2,5 roku a jezdím každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Štastný to muž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Má zkušenost s Milotecem je vcelku dobrá. Mám přední masku a spodní mřížky s výplní nerez, mračítka, křídlo pátých dveří RS a Al kolíky, které se vysouvají při odemknutí vozu. Jediný problém byl s těmi kolíky, musel jsem upravit délku aby při zamknutí byly zapuštěny. Ještě jsem zapomněl na barvu na brzdiče, barva je zelená. Vše zatím drží už 2,5 roku a jezdím každý den. hey co tak treba hodit foto? podle toho jak to popisujes, to celkem slusne asi vypada co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ahoj borci. Prečítal som celú diskusiu a tiež sa rád vyjadrím. Kúpil som od "nich" mračítka a masky zadných svetiel, MR 01. Mračítka sú OK ale maska na pravé svetlo, horor a fušerina. Pasoval som to asi pol hodinu, tak si viete predstaviť jak som sa vynadával pre to ich čierne lepidlo. Chcel som kupovať aj ďalšie veci od "nich", no teraz neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 pokud máš kutilského ducha a dost peněz tak klidně utrácej pak sem dej popis montáže pro zasmání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Já jsem zase přemýšlel o mračítkách , ale jak jsem pročítal "návod" k montáži přijde mi , že se to lepí jak na světlo , tak na blinkr, což je u xenonů docela problém, protože jakákoliv výměna žárovky obnáší vyndání světla a na 2 šrouby se díky přilepenému blikači nedostanu.... Nebo se mýlím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já myslím že se lepí jen taková malá plocha a na tu se přišroubuje mračítko .Tak nějak to bylo .Kdykoliv se dá sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já myslím že se lepí jen taková malá plocha a na tu se přišroubuje mračítko .Tak nějak to bylo .Kdykoliv se dá sundat No v návodu mají, že na blinkr se to lepí a pak je jeden kus na světle ale není z toho čitelné jestli je to tak jak říkáš, že by byl kus na světle a na něj se to šroubovalo, nebo je to nalepeno na celým vršku lampy. Pokud by to bylo jen přišroubované, tak by se to dalo vyndat jen přilepené na tom blinkru. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak to nevim já lepil jen takovej obdelník a k tomu se mračítko šroubovalo .po dvou jízdách jsem to nalepil i na světlo a blinkr ,aby to drželo lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ano, lepí sa to na blinkr. Ostatná časť sa rieši "ich" skvelou lepiacou páskou. A neviem si to predstaviť ako by si to dal dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Hele chlapy a nemate nekdo zkusenosti s demontazi ekterierovych dilu od Milotecu. Konkretne chrom kryty zrcatek a klik? Sedi to na aute docela dobre, ale je to lacinej humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Hele chlapy a nemate nekdo zkusenosti s demontazi ekterierovych dilu od Milotecu. Konkretne chrom kryty zrcatek a klik? Sedi to na aute docela dobre, ale je to lacinej humus Jestli to máš tím jejich lepidlem jako, že asi jo tak bych to viděl na nový kliky a zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hele chlapy a nemate nekdo zkusenosti s demontazi ekterierovych dilu od Milotecu. Konkretne chrom kryty zrcatek a klik? Sedi to na aute docela dobre, ale je to lacinej humus Jestli to máš tím jejich lepidlem jako, že asi jo tak bych to viděl na nový kliky a zrcátka. Kliky byly opatreny oboustrankou, tam bych to videl f poho, jen nebudou k pouziti na dalsi kliky... Zrcatka, to je asi horsi, ale myslim, ze treba acetonem by to dolu mohlo pomaloucku polehoucku jit... Prinejhorsim, kdyby to neslo, prikrejes to nejakym chromovym prevlekem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 A máte niektopôťo skúsenosti s týmto? Jedná sa mi o kryt znaku a to krídelko. Robil to niekto? Bolo to v poho alebo opäť fušerina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Ahoj, mam (teda mej jsem napůl) chropaket od Milotecu. Kryty pod kliky, zrcátka a žebrování na masce. Kryty zrcátek jsem sundal, protože chrom se začal totálně loupat a vytvářely se na něm bubliny. Kryty pod klikama jsou při bližším pohledu odrbaný, až do černa. A žebrování nedrží a postupně odpadává :-( Každopádně se mi to chromový na černý OI líbí a teď, když jsem odrbal zrcátka, přemýšlím co dál. Musel bych je znova nastříkat (jsou odřený až do krajů), cena do 1.000,- . Nový chromy od Milotecu 1.500,-. To už jsem na ceně někde kolem 2.500,- a po nějaky době budu zase tam, kde jsem byl :-( Nevíte, jestli není jiná možnost, jak to vyřešit? Př. chrom barva přímo na masku a zrcátka (jestli vubec existuje) nebo rovnou to někde nechat pokovit (ale aby se to zase nezačalo loupat) PORAĎTE PLESE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 A máte niektopôťo skúsenosti s týmto? Jedná sa mi o kryt znaku a to krídelko. Robil to niekto? Bolo to v poho alebo opäť fušerina? Kryt na znak naprosto jednoduchy, opatreny samolepici paskou a kridelko jsem delal, pohoda, jen proste po nalepeni fixnout paskou a nevsimat si toho... Par hodin a je to zatvrdle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Ahoj, mam (teda mej jsem napůl) chropaket od Milotecu. Kryty pod kliky, zrcátka a žebrování na masce. Kryty zrcátek jsem sundal, protože chrom se začal totálně loupat a vytvářely se na něm bubliny. Kryty pod klikama jsou při bližším pohledu odrbaný, až do černa. A žebrování nedrží a postupně odpadává :-(Každopádně se mi to chromový na černý OI líbí a teď, když jsem odrbal zrcátka, přemýšlím co dál. Musel bych je znova nastříkat (jsou odřený až do krajů), cena do 1.000,- . Nový chromy od Milotecu 1.500,-. To už jsem na ceně někde kolem 2.500,- a po nějaky době budu zase tam, kde jsem byl :-( Nevíte, jestli není jiná možnost, jak to vyřešit? Př. chrom barva přímo na masku a zrcátka (jestli vubec existuje) nebo rovnou to někde nechat pokovit (ale aby se to zase nezačalo loupat) PORAĎTE PLESE!!! Tak tomu fakt nerozumím: -zrcátka ani náznak poškození a to má levé za sebou kontakt s protijedoucím autem,spodek praskl,zrátko rozbité,chrom drobná rýhy -žebrování na masce již několik let,po přestavbě na facelift jsem ji nechal kolegovi do dneška mu neupadl ani jeden foto chromu zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ahoj, mam (teda mej jsem napůl) chropaket od Milotecu. Kryty pod kliky, zrcátka a žebrování na masce. Kryty zrcátek jsem sundal, protože chrom se začal totálně loupat a vytvářely se na něm bubliny. Kryty pod klikama jsou při bližším pohledu odrbaný, až do černa. A žebrování nedrží a postupně odpadává :-(Každopádně se mi to chromový na černý OI líbí a teď, když jsem odrbal zrcátka, přemýšlím co dál. Musel bych je znova nastříkat (jsou odřený až do krajů), cena do 1.000,- . Nový chromy od Milotecu 1.500,-. To už jsem na ceně někde kolem 2.500,- a po nějaky době budu zase tam, kde jsem byl :-( Nevíte, jestli není jiná možnost, jak to vyřešit? Př. chrom barva přímo na masku a zrcátka (jestli vubec existuje) nebo rovnou to někde nechat pokovit (ale aby se to zase nezačalo loupat) PORAĎTE PLESE!!! Tak tomu fakt nerozumím: -zrcátka ani náznak poškození a to má levé za sebou kontakt s protijedoucím autem,spodek praskl,zrátko rozbité,chrom drobná rýhy -žebrování na masce již několik let,po přestavbě na facelift jsem ji nechal kolegovi do dneška mu neupadl ani jeden foto chromu zrcátka Bylo to na autě už po prvním majiteli a je to fakt tak jak píšu. Ty fleky (vypadá to jako koroze na Favoritu ) na zrcátkách jsou od zřejmě z přímýho slunce (když jsem to sundaval horkovzduškou, chrom se sloupával úplně stejně). Jinak s tím žebrováním máš asi štěstí, na silnici totiž potkávám tejdně několik aut, kterým taky chybí. Jinak pořád nevím, jak to teď řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Bylo to na autě už po prvním majiteli a je to fakt tak jak píšu. Ty fleky (vypadá to jako koroze na Favoritu ) na zrcátkách jsou od zřejmě z přímýho slunce (když jsem to sundaval horkovzduškou, chrom se sloupával úplně stejně). Jinak s tím žebrováním máš asi štěstí, na silnici totiž potkávám tejdně několik aut, kterým taky chybí.Jinak pořád nevím, jak to teď řešit Jo, abych nezapomněl, dal mi k tomu náhradní kryt na zrcátko chrom. Jenomže pravý velký a já mám pravý malý. K tomu mi dal ještě 3 náhradní kryty pod kliky velké chrom. Takže pokud by měl někdo zájem o pravý velký chrom kryt zrcátka, dejte vědět. Popřípadě komu nějakým způsobem zbyl jeden velký kryt pod kliku, ať se taky ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.