Přejít na obsah

Srovnání volantu.

Vlasta

Doporučené příspěvky

Po přezutí na letní mám volant do prava tak o 1-2cm,auto je po geometrii kde to srovnal na tuto hodnotu dřiv byla větší.Mate někdo radu jak volant srovnat,jde to nějak na tyči řízení nebo poposazením na tisícihranu,ale s volanty s airbagem nemám skušenost,tak jak sundat a na co dát pozor abych airbag nepškodil nebo aby mi nerozbil hubu.Mám volant z octavie I.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik tě stála ta geometrie a dělal si jí v autorizovaném servisu?

Tede jsem koukal na stránky barumu... za kontrulu chtějí 500 a seřízení za 1/4 hodiny daší kilo... kámoš mi to skouknul a bylo to zadara. měl to na techický za 5 minutu hotový.... to když mam v souběhu rozdíl 1 milimetru je to problém a nebo je to v pohodě????? ví někdo

Odkaz ke komentáři

S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT :doh

Odkaz ke komentáři

S tim se ve finále počítá jenom jsem chtěl zjistit zda to nejde jednodušeji přece jenom přesazení volantu nezabere tolik času a nebejt airbagu tak už to dávno je.Že by mi to nesrovnali strach nemám maximálně to zaplatím ale to je zase se objednat a hlavně pak na to že je člověk někam objednanej NEZAPOMENOUT :doh

s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat...

u nás jezdím do barumu na laserovou - nečeká se a hlavně geošku uměj

Odkaz ke komentáři

s volantem bych nehejbal... geoška je otázka 10 minut a když něco udělali nekvalitně, tak to mají předělat...

a cena?

Odkaz ke komentáři

a cena?

tuším, že 600 ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
S volantem ani náhodou nehýbej. Srovnat na spojoovačce.

Na spojovačce jsem to už skoušel a bez uspokojivého vysledku,ale na středu už jsem objednanej do servisu Škoda tak at se činí.Ve 45tis musí poprvé do servisu se závadou chudinka

post-86-1176667806.gif

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...