Ramzes Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Můžete mi někdo poradit jak zapojit přední mlhovky u Octavie combi rv.2004,číra optika.Když sem se na to koukal je to zaslepeno plastem a dráty tam žádný nejdou . Budu muset vyměnit i spínač světel, který mám přizpůsobený pouze na zapnutí zadních mlhovek?Na kolik to asi přibližně vyjde? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kdyby jen spínač, ale i lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 nevím jestli lampy ale mlhovku koupíš samostatně nejspíš jen u Helly,jednu doma mám pravou - je to na 3 šroubcích,kabel nejspíš na vrakárně,nevím,ale zjevně budeš muset natáhnout celou kabeláž od světla až k novému spínači,a určitě odtu ještě k pojistkám a k přístojrovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramzes Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Takže práce haba kuk kuk: ,možná bude rozumnější svěřit tento zásah odbornikům,kždopádně dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 kabeláž vede ze spínače (s pozicí pro mlhovku) do pravého / levého světla a do budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.